xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 llachim Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Zase sem tady mam takovej velkej problem.Kdyz zapnu xbox normalne tim ze zmacknu tlacitko na nem tak se normalne rozjede a nabehne, ale jakmile zapnu ovladac tak se xbox sekne.Nebo kdyz zapnu xbox ovladacem tak se taky sekne.Co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 llachim, nemuže to být třeba problém v televizi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 llachim Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ne,Problem se vyresil.Proste sem chvilu pockal a vsecko se rozjelo.Mam ale dalsi problem.staci si zapnout neakou hru a asi po 2 minutach se to cely kousne.Jakoby se chistal na rrod,ale po zapnuti nabehne normalne.Divny je ze ho mam uplne rozebranej a jeste upravenej privod proudu do ventilatoru.Nevite vcem je ted ten problem.Tohle je uz asi 20ta zavada ktera se mi stala za tento tyden.Takze prosim rychle.Dochazimi napady a klasicke hozeni o zem nezabira :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Tak tímhle si mě dostal, "klasické hození o zem nezabírá" :DDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ne,Problem se vyresil.Proste sem chvilu pockal a vsecko se rozjelo.Mam ale dalsi problem.staci si zapnout neakou hru a asi po 2 minutach se to cely kousne.Jakoby se chistal na rrod,ale po zapnuti nabehne normalne.Divny je ze ho mam uplne rozebranej a jeste upravenej privod proudu do ventilatoru.Nevite vcem je ted ten problem.Tohle je uz asi 20ta zavada ktera se mi stala za tento tyden.Takze prosim rychle.Dochazimi napady a klasicke hozeni o zem nezabira :D . A co takhle se v tom nerýpat, možná že by ti to jelo a neměl by jsi teď problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 llachim Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ja sem ten xbox dostal s rrod stim ze kdyz mi pojede at si ho necham.On jel! Asi 2 tydny potom se zacal zase prehrivat.Tak sem tam trochu prepajel draty.Taky to jelo az na par otravnych problemu,ktere ani nevim jak sem vyresil.No ale muj mladsi bratr si chtel zahrat tak ho klasickym zpusobem zapl.Chvilu hral pak se to kouslo.Si rikam to je v poho to povali,ale pravda byla horsi.V dashboardu vali, ale kdyz hraju tak se to kousne.Chladice nejsou nijak rozpalny,spis jenom GPU,CPU je chladny.Fakt uz nevim co stim.Poradte,klidne sebe vice destruktyvni postupy na opravu.Tak me ale napada dneska je i -1°C takze mam alternativu :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 llachim: Koukni se do X360 Prodám sekce a skus kontaktovat někoho kdo opravuje konzole když máš tolik problémů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 chci se zeptat, jestli kdyz sem hral hry s ochranou AP 2.5 pres beta dashboard a ted dash updatnul...daji se este nejak rozjet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 chci se zeptat, jestli kdyz sem hral hry s ochranou AP 2.5 pres beta dashboard a ted dash updatnul...daji se este nejak rozjet? Jedině když si necháš udělat nový flash LT + . Jinak žádným způsobem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ja sem ten xbox dostal s rrod stim ze kdyz mi pojede at si ho necham.On jel! Asi 2 tydny potom se zacal zase prehrivat.Tak sem tam trochu prepajel draty.Taky to jelo az na par otravnych problemu,ktere ani nevim jak sem vyresil.No ale muj mladsi bratr si chtel zahrat tak ho klasickym zpusobem zapl.Chvilu hral pak se to kouslo.Si rikam to je v poho to povali,ale pravda byla horsi.V dashboardu vali, ale kdyz hraju tak se to kousne.Chladice nejsou nijak rozpalny,spis jenom GPU,CPU je chladny.Fakt uz nevim co stim.Poradte,klidne sebe vice destruktyvni postupy na opravu.Tak me ale napada dneska je i -1°C takze mam alternativu :D. Rozhodně nedávej xko za okno :roll: .... Pokud to nezvládneš opravit sám tak to pošli někomu. Ale taky nemusí jít opravit už vůbec a nebo se opraví a vydrží třeba jenom měsíc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 llachim Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Prave ja uz do toho nechcu vrazet penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Prave ja uz do toho nechcu vrazet penize. Máš tři možnosti: Prostě nějakým zázrakem si to spravit a vymáčknout z xka zbytek života, nebo to dát do nějaké opravny a naposledy kup si nový xko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 travi Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Ahoj, neví někdo jestli neproběhly nějaké razantní změny tady na fóru? Zhruba týden jsem tu nebyl a teď v sekci hry nemohu najít spoustu příspěvků, které tam byly? Například seznam her na Share-rapid, seznam dem, dále např. příspěvek o používání XFat Exploreru, atd... Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 DL sekce jsou dočasně zrušeny viz. ostatní diskuze > info o foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunk Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Chtěl bych se zeptat, jestli jdou hry ze starého Xboxu hry na nový Xbox 360 Slim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Ano Skunk jdou, je to to samý jako na "X360 Fat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Hjec poraďte mi někdo pls vůbec totiž nevím jak na EBAY či AMAZON jak tam přes Pay Pal ty prachy dát apod... pls jen základní věci řekněte co jsou důležité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jak poznám, že mám aktivovaný online pass do NHL 11 když nemám gold? :-) Koupil jsem hru, kde prodávající psal, že kod nebyl použit....při úvodním seznámení s NHL 11 kdy vyskočila tabulka Použít Online Vstupenku Zdarma / 7 dní vyzkoušet / Zakoupit vstupenku jsem vybral možnost zrušit aby jsme mohli rychle s kámošem dát :D Poté jsem jej chtěl zadat v Nastavení > Kód pro moje NHL 11 (nebo tak nějak to tam je) ale tam kod zadat nešel (zkoušel jsem i v menu x-boxu redeem code, ale nešlo) a psal že je neplatný dnes asi po tejdnu se mi u tý možnosti objevilo vpravo, že dresy hráčů byli stažený :D Tak já nevim jak stím? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Splash Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Mám problém s chatem. Když si založíme chat na xboxu s kámošem tk se neslyšíme. Ještě před pár dny to bylo ok. Připojení k internetu mám, řekl bych dostačující a testy na xku mi prošly ok (stejně tk i u kamaráda). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Splash nechci tě nijak urazit nebo tak ale nemáš problém u headsetu? Nebo třeba že jsis dal na Mikrofonu "mute" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Splash Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Neboj, neurazils mě. Samozřejmě sem vše zkoušel. Ale teď sem zjistil že kamarád slyší mě, ale já jeho ne. Nejspíš bude mít nějak rozbitý sluchátka... EDIT: Mikrak mu funguje uz me to fkt stve asi napisu do MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DevilsMercenary666 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Chci se zeptat v Xboxu se nezobrazuje můj 250GB HHD.Skoušel sem ho vypojit a zas připojit a nic,tak ještě přes usb taky nic.Xbox se resetoval ale stejně nic.Skoušel sem to v pc přes Xport a taky nic ale ve správci zařízení jako Usb se mi ,,zobrazil,,.Tak nevím v čem je problém,jestli na to existuje nějaká rada,rád bych ji uvítal.Dík (Může to souviset stím že jsem si musel updatovat xbox když jsem si chtěl zahrát BulletStorm?,kvůli němu mi furt blb avatar a furt to po mě chtělo update,ale to sem ho měl celej na HDD,tak sem ho dnes skusil zas rozehrát,zas jsem udělal update a vše zas jde,jen ten HDD se pořád nezobrazuje) PLS HELP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diskomuz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Hele nevíte kde je dobrej návod jak si zálohovat originální dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaT Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Kluci nevite jestli je nekde seznam her (a cena), ktere muzu koupit za MS points?Protoze volbu koupit za MS points mam jen u Arkad.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Diskomuz: Tím asi myslíš vypálit si to a hraní vypálených her se trestá na xboxu banem a naví c k tomu potřebuješ flash. HonzaT: Když si vybereš tu určitou hru na Games on demand nebo jal se to jmenuje tak na ní klikni (jako kdybys jí chtě koupit) dáš Change Payment Option nebo takhle je to tam nějak napsaný a uvidíš cenu v MSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.