xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Firrel Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Asi máš LT 1.1, tento flash nerozjede hry s AP25 - to je to, jak pořád čteš že se to musí patchovat. Takže to mám opatchovat na jaký wave aby mi to jelo? A nebude to dělat nějakou chybu, když mám updatovaný DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Takže to mám opatchovat na jaký wave aby mi to jelo? A nebude to dělat nějakou chybu, když mám updatovaný DB? Když máš LT 1.1 tak hry s AP25 nerozjedeš žádným opatchováním.Jedině by jsi musel mít LT + a na to v současné době nemá cenu přeflashovávat - počkat na nový CFW . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Když máš LT 1.1 tak hry s AP25 nerozjedeš žádným opatchováním.Jedině by jsi musel mít LT + a na to v současné době nemá cenu přeflashovávat - počkat na nový CFW . to je relativní, hodně lidí nechce čekat a volí reflash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 to je relativní, hodně lidí nechce čekat a volí reflash Tak to je také relativní - záleží na tom , jestli jim to kvůli jen šesti hrám s AP25 stojí za to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Firrel Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Co znamená nové CFW? To je nějaký druh flashe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Co znamená nové CFW? To je nějaký druh flashe? Je to jen jiný výraz pro neoriginální FW mechaniky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hawkie Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Cau, mam ode dneska svuj prvni Xbox, predtim jsem mel dlouhou dobu PS3 a nevim kde na xboxu najit nekterz veci atd.. Takze- 1] Kdyz si zalozim X Live, je videt muj mail? dal jsem tam svuj osobni a nepotrebuju abz bzl videt vsude 2] Da se mail zmenit? 3] Kdyz zalozim novej Xlive ucet, dostanu zase mesic goldu zadara? 4] Kde najdu seynam aktivnich stahovani z marketu? 5] Fotky, ktery kinect uklada z nekterejch her jsou volne pristupny pratelum? Kinectu se podarilo par snimku, ktery by nikdy nikdo nemel videt >D diky za odpovedi a sorry za gramatiku, jedu OS z flashky a mam tu anglickou klavesnici, kdzy ji ymenim tak to spadne >D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 k 3 - gold učet dostaneš na mněsíc při založení 3 nových učtu pak už ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rest Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 zdravím , rozbalil jsem hru. Jsou tam dva soubory : .ISO , .MDS . Byl jsem zvyklý ,že místo .MDS má být .DVD . Co s tím ? Mám vypálit to . MDS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 zdravím , rozbalil jsem hru. Jsou tam dva soubory : .ISO , .MDS . Byl jsem zvyklý ,že místo .MDS má být .DVD . Co s tím ? Mám vypálit to . MDS ? MDS je totožné s .dvd . Je to vytvořené ImgBurnem . Můžež to klidně zadat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 underbeat Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Ahojte, mám problém. Když chci rozjet Hru Dirt 3 nebo NFS Shift tak po mně chce Dashboard aktualizaci DB. Verze se mi ale nedávno sama aktualizovala z DVD ze hry COD Black Ops na verzi 2.0.12625.0 a výše už bych neměl jít že? Jinak flash mám nějaký starý, myslím 1.5 (wawe 4 nerozjedu) a patchuju přes wawe patcher. Co vy na to? díkec moc všem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Ahojte, mám problém. Když chci rozjet Hru Dirt 3 nebo NFS Shift tak po mně chce Dashboard aktualizaci DB. Verze se mi ale nedávno sama aktualizovala z DVD ze hry COD Black Ops na verzi 2.0.12625.0 a výše už bych neměl jít že? Jinak flash mám nějaký starý, myslím 1.5 (wawe 4 nerozjedu) a patchuju přes wawe patcher. Co vy na to? díkec moc všem!!! Zatím stačí na všechny hry DB 12625 a na nový DB není třeba updatovat - je potřeba jen pro přístup na live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 underbeat Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Zatím stačí na všechny hry DB 12625 a na nový DB není třeba updatovat - je potřeba jen pro přístup na live . A není možné že se DB z DVD aktualizoval jen třeba napůl? Někde jsem to tu četl, už nevím kde... Můžu ho znovu nějak re-instalovat? Popř. kdyby byl nějakej link na download.... díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 A není možné že se DB z DVD aktualizoval jen třeba napůl? Někde jsem to tu četl, už nevím kde... Můžu ho znovu nějak re-instalovat? Popř. kdyby byl nějakej link na download.... díky moc Máš pravdu - když se instaluje DB z opatchované hry na nižší wave , tak se update DB správně neprovede . Teď musíš vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom si stáhni DB 12625 zde : http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 underbeat Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Máš pravdu - když se instaluje DB z opatchované hry na nižší wave , tak se update DB správně neprovede . Teď musíš vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom si stáhni DB 12625 zde :http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Paráda, díky moc. Konečně po 2 hodinách hledání tady na fóru mi někdo (snad) správně poradil. Už jsem si říkal že to snad není možný, když mi tady každej píše že by to mělo v pohodě s mým DB a wawe 2 jet. Hned jak přijdu z práce jdu na to :) Ještě jednou díky. Jinak fleška by měla být formátovaná asi na FAT 32, nemýlím-li se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Paráda, díky moc. Konečně po 2 hodinách hledání tady na fóru mi někdo (snad) správně poradil. Už jsem si říkal že to snad není možný, když mi tady každej píše že by to mělo v pohodě s mým DB a wawe 2 jet. Hned jak přijdu z práce jdu na to :) Ještě jednou díky. Jinak fleška by měla být formátovaná asi na FAT 32, nemýlím-li se? Nemusíš být ale netrpělivý a psát dotazy do pěti topiců . On pořád není někdo na foru , aby jsi dostal ihned odpověď !!! Fleška musí být ve FAT 32 - stejně u flešek s malou kapacitou ani na NTFS formátovat nejde . Jinak má odpověď je správná a máš pravdu - už se to tady několikrát řešilo a zrovna nedávno jsem radil po ICQ stejný problém . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezkyn Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 mam dotaz.mam starej xbox ntsc verze usa a umrel me rrod.koupil jsem si novej pal ale blbne me mechanika s flashem.jde prohodit z verze ntsc mechanku do verze pal?jsou obe flashle.dekuji moc za odpoved a omlouvam se za moji blbost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 mam dotaz.mam starej xbox ntsc verze usa a umrel me rrod.koupil jsem si novej pal ale blbne me mechanika s flashem.jde prohodit z verze ntsc mechanku do verze pal?jsou obe flashle.dekuji moc za odpoved a omlouvam se za moji blbost :-) Mechanika by teoreticky spoofnout jít měla, ale je to zbytečné a obtížné (tím myslím, že nestačí jen zaměnit mechaniky, ale je u toho mnoho dalšího otravování :) ). Jak konkrétně ti to blbne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 henrybrno Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Ahoj mam takový problém a myslím si, že do tohoto tématu to přesně spadá. Včera jsem chtěl udělat update soupisek ve fifě a xbox mi nabídl nějaký systémový update. Tak sem dal yes, ani už si nepamatuju čeho update to přesně byl, potom se mi xbox restartoval a od té doby mi nenašítá vypálené hry. Pravděpodobně jsem tedy přišel o flash co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Ahoj mam takový problém a myslím si, že do tohoto tématu to přesně spadá. Včera jsem chtěl udělat update soupisek ve fifě a xbox mi nabídl nějaký systémový update. Tak sem dal yes, ani už si nepamatuju čeho update to přesně byl, potom se mi xbox restartoval a od té doby mi nenašítá vypálené hry. Pravděpodobně jsem tedy přišel o flash co? Přesně tak : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezkyn Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 no ocas musim nekolikrat zandat dvd nez to nacte.je ciste bez skrabancu.pak to nacte a jede ok.flash mam novej a jednou jsem zkusil macknout to parovaci kolecko na xbox a jelo to dobre.ale jinak to porad pise no disc a po desate jede:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 no ocas musim nekolikrat zandat dvd nez to nacte.je ciste bez skrabancu.pak to nacte a jede ok.flash mam novej a jednou jsem zkusil macknout to parovaci kolecko na xbox a jelo to dobre.ale jinak to porad pise no disc a po desate jede:-) Pomůže ti , když dáš xbox k nějakému flasherovi seřidit laser . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Divoch1468623637 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 zdravím chět bych se zeptat jestli si na xboxu zahraju jeste novejší hry jako je L.a noire ,crysis 2 nebo duke Nukem forewer mam flash 1.6 naposled co jsem rozjel byl assassins creed brotherhood a ten sel diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 zdravím chět bych se zeptat jestli si na xboxu zahraju jeste novejší hry jako je L.a noire ,crysis 2 nebo duke Nukem forewer mam flash 1.6 naposled co jsem rozjel byl assassins creed brotherhood a ten sel diky za radu Nemůžeš mít 1.6 když jsi spustil ACB . Jedině v tom případě , že jsi ho měl opatchovaný na wave 3 a DB updatovaný tím fíglem ( to nám ale musíš napsat ) : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup Na spuštění nových her s wave 11 potřebuješ DB 12625 a hry patchovat na wave 3 ( pokud máš opravdu FW flashe 1.6 ) ACB ti potom ale už nepůjde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Divoch1468623637 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Nemůžeš mít 1.6 když jsi spustil ACB . Jedině v tom případě , že jsi ho měl opatchovaný na wave 3 a DB updatovaný tím fíglem ( to nám ale musíš napsat ) :http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup Na spuštění nových her s wave 11 potřebuješ DB 12625 a hry patchovat na wave 3 ( pokud máš opravdu FW flashe 1.6 ) ACB ti potom ale už nepůjde . tak se omlouvam sem tak trochu lajk :) , mas pravdu ACB sem pustil jen diky tomu figlu ,tak ze kdy tedka stahnu DB 12625 tak me pujdou nove hry nebo uz musim zajit na novej flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.