Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Takže to mám opatchovat na jaký wave aby mi to jelo? A nebude to dělat nějakou chybu, když mám updatovaný DB?

Když máš LT 1.1 tak hry s AP25 nerozjedeš žádným opatchováním.Jedině by jsi musel mít LT + a na to v současné době nemá cenu přeflashovávat - počkat na nový CFW .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Cau,

mam ode dneska svuj prvni Xbox, predtim jsem mel dlouhou dobu PS3 a nevim kde na xboxu najit nekterz veci atd.. Takze-

1] Kdyz si zalozim X Live, je videt muj mail? dal jsem tam svuj osobni a nepotrebuju abz bzl videt vsude

2] Da se mail zmenit?

3] Kdyz zalozim novej Xlive ucet, dostanu zase mesic goldu zadara?

4] Kde najdu seynam aktivnich stahovani z marketu?

5] Fotky, ktery kinect uklada z nekterejch her jsou volne pristupny pratelum? Kinectu se podarilo par snimku, ktery by nikdy nikdo nemel videt >D

diky za odpovedi a sorry za gramatiku, jedu OS z flashky a mam tu anglickou klavesnici, kdzy ji ymenim tak to spadne >D

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahojte, mám problém. Když chci rozjet Hru Dirt 3 nebo NFS Shift tak po mně chce Dashboard aktualizaci DB. Verze se mi ale nedávno sama aktualizovala z DVD ze hry COD Black Ops na verzi 2.0.12625.0 a výše už bych neměl jít že? Jinak flash mám nějaký starý, myslím 1.5 (wawe 4 nerozjedu) a patchuju přes wawe patcher. Co vy na to? díkec moc všem!!!

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahojte, mám problém. Když chci rozjet Hru Dirt 3 nebo NFS Shift tak po mně chce Dashboard aktualizaci DB. Verze se mi ale nedávno sama aktualizovala z DVD ze hry COD Black Ops na verzi 2.0.12625.0 a výše už bych neměl jít že? Jinak flash mám nějaký starý, myslím 1.5 (wawe 4 nerozjedu) a patchuju přes wawe patcher. Co vy na to? díkec moc všem!!!

Zatím stačí na všechny hry DB 12625 a na nový DB není třeba updatovat - je potřeba jen pro přístup na live .

Odkaz ke komentáři

• 0
Zatím stačí na všechny hry DB 12625 a na nový DB není třeba updatovat - je potřeba jen pro přístup na live .

A není možné že se DB z DVD aktualizoval jen třeba napůl? Někde jsem to tu četl, už nevím kde... Můžu ho znovu nějak re-instalovat? Popř. kdyby byl nějakej link na download.... díky moc

Odkaz ke komentáři

• 0
A není možné že se DB z DVD aktualizoval jen třeba napůl? Někde jsem to tu četl, už nevím kde... Můžu ho znovu nějak re-instalovat? Popř. kdyby byl nějakej link na download.... díky moc

Máš pravdu - když se instaluje DB z opatchované hry na nižší wave , tak se update DB správně neprovede . Teď musíš vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom si stáhni DB 12625 zde :

http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Odkaz ke komentáři

• 0
Máš pravdu - když se instaluje DB z opatchované hry na nižší wave , tak se update DB správně neprovede . Teď musíš vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom si stáhni DB 12625 zde :

http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Paráda, díky moc. Konečně po 2 hodinách hledání tady na fóru mi někdo (snad) správně poradil. Už jsem si říkal že to snad není možný, když mi tady každej píše že by to mělo v pohodě s mým DB a wawe 2 jet. Hned jak přijdu z práce jdu na to :) Ještě jednou díky. Jinak fleška by měla být formátovaná asi na FAT 32, nemýlím-li se?

Odkaz ke komentáři

• 0
Paráda, díky moc. Konečně po 2 hodinách hledání tady na fóru mi někdo (snad) správně poradil. Už jsem si říkal že to snad není možný, když mi tady každej píše že by to mělo v pohodě s mým DB a wawe 2 jet. Hned jak přijdu z práce jdu na to :) Ještě jednou díky. Jinak fleška by měla být formátovaná asi na FAT 32, nemýlím-li se?

Nemusíš být ale netrpělivý a psát dotazy do pěti topiců . On pořád není někdo na foru , aby jsi dostal ihned odpověď !!! Fleška musí být ve FAT 32 - stejně u flešek s malou kapacitou ani na NTFS formátovat nejde . Jinak má odpověď je správná a máš pravdu - už se to tady několikrát řešilo a zrovna nedávno jsem radil po ICQ stejný problém .

Odkaz ke komentáři

• 0
mam dotaz.mam starej xbox ntsc verze usa a umrel me rrod.koupil jsem si novej pal ale blbne me mechanika s flashem.jde prohodit z verze ntsc mechanku do verze pal?jsou obe flashle.dekuji moc za odpoved a omlouvam se za moji blbost :-)

Mechanika by teoreticky spoofnout jít měla, ale je to zbytečné a obtížné (tím myslím, že nestačí jen zaměnit mechaniky, ale je u toho mnoho dalšího otravování :) ). Jak konkrétně ti to blbne ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj mam takový problém a myslím si, že do tohoto tématu to přesně spadá. Včera jsem chtěl udělat update soupisek ve fifě a xbox mi nabídl nějaký systémový update. Tak sem dal yes, ani už si nepamatuju čeho update to přesně byl, potom se mi xbox restartoval a od té doby mi nenašítá vypálené hry. Pravděpodobně jsem tedy přišel o flash co?

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj mam takový problém a myslím si, že do tohoto tématu to přesně spadá. Včera jsem chtěl udělat update soupisek ve fifě a xbox mi nabídl nějaký systémový update. Tak sem dal yes, ani už si nepamatuju čeho update to přesně byl, potom se mi xbox restartoval a od té doby mi nenašítá vypálené hry. Pravděpodobně jsem tedy přišel o flash co?

Přesně tak :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Odkaz ke komentáři

• 0
no ocas musim nekolikrat zandat dvd nez to nacte.je ciste bez skrabancu.pak to nacte a jede ok.flash mam novej a jednou jsem zkusil macknout to parovaci kolecko na xbox a jelo to dobre.ale jinak to porad pise no disc a po desate jede:-)

Pomůže ti , když dáš xbox k nějakému flasherovi seřidit laser .

Odkaz ke komentáři

• 0
zdravím chět bych se zeptat jestli si na xboxu zahraju jeste novejší hry jako je L.a noire ,crysis 2 nebo duke Nukem forewer mam flash 1.6 naposled co jsem rozjel byl assassins creed brotherhood a ten sel diky za radu

Nemůžeš mít 1.6 když jsi spustil ACB . Jedině v tom případě , že jsi ho měl opatchovaný na wave 3 a DB updatovaný tím fíglem ( to nám ale musíš napsat ) :

http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup

Na spuštění nových her s wave 11 potřebuješ DB 12625 a hry patchovat na wave 3 ( pokud máš opravdu FW flashe 1.6 )

ACB ti potom ale už nepůjde .

Odkaz ke komentáři

• 0
Nemůžeš mít 1.6 když jsi spustil ACB . Jedině v tom případě , že jsi ho měl opatchovaný na wave 3 a DB updatovaný tím fíglem ( to nám ale musíš napsat ) :

http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup

Na spuštění nových her s wave 11 potřebuješ DB 12625 a hry patchovat na wave 3 ( pokud máš opravdu FW flashe 1.6 )

ACB ti potom ale už nepůjde .

tak se omlouvam sem tak trochu lajk :) , mas pravdu ACB sem pustil jen diky tomu figlu ,tak ze kdy tedka stahnu DB 12625 tak me pujdou nove hry nebo uz musim zajit na novej flash?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu