xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fcb Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 chtel bych koupit X-box 360 ale nevim co bych mel vyzadovat nerozumim vsem tem vecem jako je ban atd.potreboval bych ohledne toho radu protoze bych to chtel koupit tak abych tam potom nemusel nic krome her dokupovat:psp: romeno : presunuto z nesmyslneho topiku navic zalozenem v tutorialech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hakleer Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 ehm...poradi mi nekdo kde je seznam flasheru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 ehm...poradi mi nekdo kde je seznam flasheru??? priste prosimte zkus aspon hledat:( http://console-forum.net/showthread.php?t=25940 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark Snake Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Zdravím =) Tak 15 mi už delší dobu není, ale tohle je můj první Xbox, vždy jsem měl jen PS a to všechny, ale po zkušenostech se i Xbox zatím jeví nejlepší =) Ale teď k mému problému, udělal jsem si dva účty, ten jeden není ještě připojený k Xbox Live a chtěl bych ten jeden vymazat, půjde to nějak?? mě se to tam nedaří nikde najít.:idea: A ještě jedna věc, někde jsem tu čelt o US a UK připojení, že podle toho se kupuje Gold , platí to i pro microsoft points, a jak zjistím co jsem dal :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deity Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 čau mám problém s headsetem...když ho normál zapojim,tak zněj vůbec nic neslyšim jen mizivě se dá sem tam něco zaslechnout,ale jinak vůbec nic..mikrofon funguje v pohodě...je chyba u sluchátek nebo je potřeba něco nastavit v xku ? dík za odpověď EDIT: vyřešeno...radši ani nechtějte vědět čím to bylo ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 mam taky mensi dotaz,takze svoj gameprofil som si urobil uz hodne davno pred mesiacom,na xbox live som sa zaregistroval hned ako som si urbol novy profil,ked som isiel skusat MP GTA IV tak my napisal ze nemam GOLD(nieco v tom zmysle)a teraz asi tak po 2mesiacoch idem len tak vyskusat ci my pojde MP a on my naozaj ide,nemam ziadny GOLD a zaregistrovany som asi 2mesiace a skusal som rozne hry a MP tam nesiel tak by ma zaujimalo ako je mozne ze to teraz ide,hlavne by som chcel vediet ci to nieje nahoda a ci neviete ako dlho by to mohlo vydrzat,teraz ked mozem hrat MP tak som cely vzruseny:wohow::wohow: z toho tak by som chcel vediet ako dlho by to asi malo vydrzat:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 čaumám problém s headsetem...když ho normál zapojim,tak zněj vůbec nic neslyšim jen mizivě se dá sem tam něco zaslechnout,ale jinak vůbec nic..mikrofon funguje v pohodě...je chyba u sluchátek nebo je potřeba něco nastavit v xku ? dík za odpověď EDIT: vyřešeno...radši ani nechtějte vědět čím to bylo ^^ ehm spatne zastrceny konektor ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Zdravím =)Tak 15 mi už delší dobu není, ale tohle je můj první Xbox, vždy jsem měl jen PS a to všechny, ale po zkušenostech se i Xbox zatím jeví nejlepší =) Ale teď k mému problému, udělal jsem si dva účty, ten jeden není ještě připojený k Xbox Live a chtěl bych ten jeden vymazat, půjde to nějak?? mě se to tam nedaří nikde najít.:idea: A ještě jedna věc, někde jsem tu čelt o US a UK připojení, že podle toho se kupuje Gold , platí to i pro microsoft points, a jak zjistím co jsem dal :D:D:D Vymazat to jde najeď si do CONSOLE SETTING > MEMORY > a tam by mělo být PROFILES > najdi ten co chceš smazat otevři ho a dej DELETE. Jj kupuje se podle toho GOLD i MS POINTS, ale nevím jak se to dá zjistit jedně při registraci. mam taky mensi dotaz,takze svoj gameprofil som si urobil uz hodne davno pred mesiacom,na xbox live som sa zaregistroval hned ako som si urbol novy profil,ked som isiel skusat MP GTA IV tak my napisal ze nemam GOLD(nieco v tom zmysle)a teraz asi tak po 2mesiacoch idem len tak vyskusat ci my pojde MP a on my naozaj ide,nemam ziadny GOLD a zaregistrovany som asi 2mesiace a skusal som rozne hry a MP tam nesiel tak by ma zaujimalo ako je mozne ze to teraz ide,hlavne by som chcel vediet ci to nieje nahoda a ci neviete ako dlho by to mohlo vydrzat,teraz ked mozem hrat MP tak som cely vzruseny:wohow::wohow: z toho tak by som chcel vediet ako dlho by to asi malo vydrzat:wohow: Jestli jsi měl ten profil jen OFFLINE tak pak si se mohl regnout na LIVE a tím pádem máš GOLD skušební na měsíc zdarma. Pochybuju že by to byla/je náhoda, MS by to nedopustila nechává si platit za každou "blbost". Užívej hraní přez LIVE dokud můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Vymazat to jde najeď si do CONSOLE SETTING > MEMORY > a tam by mělo být PROFILES > najdi ten co chceš smazat otevři ho a dej DELETE.Jj kupuje se podle toho GOLD i MS POINTS, ale nevím jak se to dá zjistit jedně při registraci. Jestli jsi měl ten profil jen OFFLINE tak pak si se mohl regnout na LIVE a tím pádem máš GOLD skušební na měsíc zdarma. Pochybuju že by to byla/je náhoda, MS by to nedopustila nechává si platit za každou "blbost". Užívej hraní přez LIVE dokud můžeš. praveze to je divne ja som ONLINE vzdi a ked som sa zaregistroval tak to neslo az teraz som sa rozhodol vyskusat a ide to:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 praveze to je divne ja som ONLINE vzdi a ked som sa zaregistroval tak to neslo az teraz som sa rozhodol vyskusat a ide to:bash: Nezaložil sis nový profil ? ... jinak nevím, jediný co ti doporučim je hraj dokavaď můžeš a buďrád že máš GOLD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Nezaložil sis nový profil ? ... jinak nevím, jediný co ti doporučim je hraj dokavaď můžeš a buďrád že máš GOLD :) vlastne som zi zalozil jeden novy profil kde som chcel vyskusat ten microsoft points program,ale nehrajem na nom,MP mozem hrat len v GTAIV vostatnych hrach nie,nemal by som si dat ten novy profil,a ked uz sa tak pytam budete tady niekto planovat nejake hranie na LIVE:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 vlastne som zi zalozil jeden novy profil kde som chcel vyskusat ten microsoft points program,ale nehrajem na nom,MP mozem hrat len v GTAIV vostatnych hrach nie,nemal by som si dat ten novy profil,a ked uz sa tak pytam budete tady niekto planovat nejake hranie na LIVE:bash: Tak to je divný že ti jde jen GTA IV, na nějakej sraz sepodivej na foru neco tu najdeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark Snake Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Vymazat to jde najeď si do CONSOLE SETTING > MEMORY > a tam by mělo být PROFILES > najdi ten co chceš smazat otevři ho a dej DELETE.Jj kupuje se podle toho GOLD i MS POINTS, ale nevím jak se to dá zjistit jedně při registraci. Děkuji, =) takže když jsem při registraci zadal Canadu, tak mám teď Us verzi? teda...když budu chtít GB tak bych se mesel zaregistrovat znova na nový účet počítám:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 mam dalsi probelm,ked si idem robit Gold ucet cez kreditnu kartu na mesiac,tak ked uz mam vsetko vyplnene tak my napise toto Can"t authorize the selected payment option.Please select a different payment option or add a new one,neviete cim to je lebo uz by som chcel mat Golda a stale to nejde pls pomozte my:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plp Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zdarec,zitra du na flash xboxu tak sem dneska vypalil Skate 2 v clone cd.A jen tak ze srandy sem to hodil do xka.Nacetla se nejaka bíla obrazovka a na ni bla bla bla.Kazdopadne to chtelo prehrat jako napr. film. Nekde sem cetl ze kdyz neni jeste flash tak ty hry to cte jako napr . film. Takze myslite ze to bude s flashem Ok? Ze sem to vypalil dobre?Vypalil sem ten Dvd soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 musíš to vypalít jako hru pro PC tedy vypálit iso soubor který sis stáhnul, na dvd by mělo být to sámé jako když iso spustíš přes deamona :) ... prostě jako když si stáhneš hru na pc z netu a pak si vysmahneš iso xko jsem v životě neměl ale z praxe na počítači by to mělo být takhle ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zdarec,zitra du na flash xboxu tak sem dneska vypalil Skate 2 v clone cd.A jen tak ze srandy sem to hodil do xka.Nacetla se nejaka bíla obrazovka a na ni bla bla bla.Kazdopadne to chtelo prehrat jako napr. film. Nekde sem cetl ze kdyz neni jeste flash tak ty hry to cte jako napr . film. Takze myslite ze to bude s flashem Ok? Ze sem to vypalil dobre?Vypalil sem ten Dvd soubor. Jop, mělo by to jít. :) musíš to vypalít jako hru pro PC tedy vypálit iso soubor který sis stáhnul, na dvd by mělo být to sámé jako když iso spustíš přes deamona :) ... prostě jako když si stáhneš hru na pc z netu a pak si vysmahneš isoxko jsem v životě neměl ale z praxe na počítači by to mělo být takhle ok Asi tak nějak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Děkuji, =)takže když jsem při registraci zadal Canadu, tak mám teď Us verzi? teda...když budu chtít GB tak bych se mesel zaregistrovat znova na nový účet počítám:blink: Np. tak to nevím, ale asi ne, musíš při registraci uplně dole myslím je na výběr USA nebo United Kingdom a musíš zaregistrovat znovu nejde to předělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Otázka: dají se normálně znovu přepalovat již vypálené hry? Mám namysli např. v Neru "kopírovat disk". Mám nějaké vypálené hry a kámoš by si je rád přepálil, bylo by to tedy možné nebo je na to nějaká finta???? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Jo normalne muzes v neru nebo clone cd treba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 musíš to vypalít jako hru pro PC tedy vypálit iso soubor který sis stáhnul, na dvd by mělo být to sámé jako když iso spustíš přes deamona :) ... prostě jako když si stáhneš hru na pc z netu a pak si vysmahneš isoxko jsem v životě neměl ale z praxe na počítači by to mělo být takhle ok iso se nevypaluje maš tam dva soubory dvd a iso a vypaluje se dvd soubor sry jestli to tu nekdo psal ,ale nevidel sem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetthroCZ Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Mel bych dotaz, existuje Charging Fan Stand v cerne barve? Pokud ne mate naky napad jak ho nabarvit na cerno aby to nevadilo xboxu? Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 s Jasperem se už vyrábí , ale všude ho nemají . zkus se na to v tom obchodě zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Chtěl bych si pořídit XBOX 360, ale než si ho pořídím mám pár blbích otázek.... 1) Na co mi je hadr kdyz ty hry budu pálit na DVD. Popřípadě jeho využití... 2) Jde na jednom XBOXu hrát multiplayer s dvoma ovladači ? 3) když mám flashnuté Xko a mám originální hru a chci hrát s více hráči dostanu ban? Budu rád za všechny zodpovězené otázky... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ruya Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Chtěl bych si pořídit XBOX 360, ale než si ho pořídím mám pár blbích otázek....1) Na co mi je hadr kdyz ty hry budu pálit na DVD. Popřípadě jeho využití... 2) Jde na jednom XBOXu hrát multiplayer s dvoma ovladači ? 3) když mám flashnuté Xko a mám originální hru a chci hrát s více hráči dostanu ban? Budu rád za všechny zodpovězené otázky... :D cauves, 1. pokud jen gamesis na nic.. (dokud nenarazis na gamesu ktera vyzaduje hdd a nebo ti nedojde misto na pam. karte) 2. jasan 3. ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.