xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 dej si rychlejší net se stabilním pingem To znamená, že jsi mám koupit uplně nový a rychlejší připojení. A ten nynější uplně zrušit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Ahoj, tak mám další otázku, poté co jsem brouzdal po internetu schánějíc různé informace o novém BF 3 jsem narazil na článek ve kterém bylo toto: ,,Tento 2 GB veliký HD balíček ale lze nainstalovat pouze na originální pevný disk konzole. Na žádná jiná paměťová média, ani do X360 se 4GB pamětí HD obsah nenainstalujete, což by prý měl později odemknout speciální patch.'' Tak by mě zajímalo, jestli z toho pro mě jako majitele Xboxu 4gb vyplývá, že si BF3 na svojem Xboxu nezahraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slachta8 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Zahraješ ,ale bez HD textur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Dík, a kolik bych asi tak potřeboval paměti abych mohl hrát i s HD texturami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slachta8 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Teď nevím přesně ale asi tak 1,5gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Takže by mi to mohlo jít jestliže mám v Xboxu paměť 4gb + flashka co jí mam v ňom 4gb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peetee1468626549 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Mám takový pro někoho asi stupidní dotaz. Jak to bude do budoucna s pálením? Budu muset opravdu kupovat novou mechaniku do počítače? Budou se stahovat hry zase jinak? A podaří se už vypálit 100% hry na disk? Poslední asi dva týdny jsem to moc nečetl tady a ztratil jsem se :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Pokud chceš vypálit hru na 100% potřebuješ mechaniku liteon a do toho flashnou fw a pálit podle návodu, pokud ale nebudeš chodit na live stačí pálit postaru. U Forzy 4 je s tím problém neboť když hru vypálíš postaru, může ti padat, neboť obsahuje nějaký CIV - možná nová ochrana (někteří píší, že byla už v XGD2, takže je nějak asi pozměněna, nevím) takže se čeká zda i následující hry nebudou stejné jako forza, což by byl problém, protože by ti hry padaly a s novým DB, který výjde teďkom v listopadu můžou nastat další problémy, protože by mohl kontrolovat zda máš vypálené 100% hry a pokud né tak by jsi dostal ban a to i ofline - dále byti nešli updatovat následující DB, což by vedlo k tomu že by sis nezahrál novější hry v budoucnu, samozřejmě je všechno spekulace a uvidí se s novým DB v půli listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xZiPx Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Zdárek Mam takovej problém ,mam LT +2.0 ale když chci hrát vypalko MW2 nebo Black Ops napíše to Unrecognized Disc .. nevíte někdo jak to zpravit ? Jo a blbě vypálený to není ,protože jsem to dřív na starším xku normálně hrával .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Zdárek Mam takovej problém ,mam LT +2.0 ale když chci hrát vypalko MW2 nebo Black Ops napíše to Unrecognized Disc .. nevíte někdo jak to zpravit ? Jo a blbě vypálený to není ,protože jsem to dřív na starším xku normálně hrával .. Musíš to znova opatchovat v ABGX a vypálit . Od té doby co jsi to měl vypálené jsi změnil flash a DB a to už nesouhlesí s patchem AP25 na tom tvém vypáleném DVD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Měl jsi to projeté v ABGX a opatchované pro daný DB a flash, samozřejmě teď ty vypálené hry (jsou to hry s AP25) nerozjedeš. A teď ani nevím, jestli to vůbec rozjedeš (tím nemyslím tvoje staré vypálené hry -COD:MW a BO - ty už nerozjedeš, ale zda když je projedeš znova v ABGX tak je spustíš) - jestli vyšel v ABGX patch na AP25(6) na DB 13604, nebo zda se to už nemusí patchovat. Musí ti někdo poradit jiný. Toro was faster. To Toro: Jen tak pro zajímavost, nynější verze ABGX, flash LT2.0 a DB 13604 a rozjedeš tedy hry s AP25 (popřípadě si myslím, že se to změnilo na AP26)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 FW 1.9 - DB 13146 - fungují FW 1.91 - DB 13599 - fungují FW 2.0 - DB 13599 , 13604 - fungují nefunguje jen kombinace FW 1.9 - DB 13599 , 13604 a samozřejmě dříve vypálené hry na DB 12xxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xZiPx Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 OK , dík za rady :) zejtra to projedu ABGXkem a uvidí se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Zdravím, jak mohu přes PC na Xbox LIVE stáhnout nějaké demo? Třeba když kouknu do sekce Games->Download Dám třeba BatleField 3 a žádný demo tam neni ke stáhnutí mimo trailerů ( Nebo kde bych mohl stahovat dema na Xbox ? ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Čus, mám takovej blbej dotaz :D mohu zprovznit na xku aarcade s DB 2.012625.0 Jtag nebo něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xZiPx Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Super už to fachá .. stáhl sem to znova ,projel ABGXkem ,vypálil a už to fachčí :) thx za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m1ch3l Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Neví někdo jak to je s Just Dance 3...Dá se někde stáhnout ty songy co jsou downloadable? Popř jak vypálit nebo zda tam jde dokonce hodit vlastní hudba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Valo1468626848 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 dostal jsem se do následující situace ... mám slim flashnutý na LT+2.0 ale verzi DB 13146 (flasher mi update DB z neznámých důvodů neudělal) ... když teď budu chtít udělat ten update zůstane xbox flashnutý nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 dostal jsem se do následující situace ... mám slim flashnutý na LT+2.0 ale verzi DB 13146 (flasher mi update DB z neznámých důvodů neudělal) ... když teď budu chtít udělat ten update zůstane xbox flashnutý nebo ne? Samozřejmě zůstane . 1. Máš už 2.0 - takže nezáleží na tom jaký DB máš 2. Flash se maže když máš DB 12xxx a menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 chci se zeptat ohledne mikrofon. Mam uz dva. Dostal jsem prvni origo s dratem a kdyz snim hraju, tak lidi me normalne slysej, ale ja je slysim pres repraky a ne pres sluchatko, tak jsem si koupil novy originalni bezdratovy a to samy. Da se nejak to predelat v nastaveni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack009 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Samozřejmě zůstane .1. Máš už 2.0 - takže nezáleží na tom jaký DB máš 2. Flash se maže když máš DB 12xxx a menší. Takže co mám dělat když mám DB 2.0.12625.0 a flash LT+ 1.1 a chtel bych si nechat udelat LT + 2.0 ? Delší dobu mi ležel XBOX ve skříni a chci ho zase oživit :) . Ještě se chci zeptat, jak jsou ted ty nové hry XGD3 tak jestli jsem to správně pochopil tak je sice můžu hrát, ale hra se nevypálí celá(kvůli velikosti) a tudíž je nebezpečné s nimi chodit na LIVE je to tak? Abych mohl vypalovat hry celé potřebuju koupit Lite-on vypalovačku? A mohu hrát starší hry jako Black Ops, MW2 po LIVE když budu mít LT + 2.0 ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack009 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 preklik....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Když ti bude flasher dávat nový flash , tak by měl správně postupuvat takto : 1. Dát zpět originál FW 2. Updatovat DB 3. Dát nový flash Ostatní vše platí jak jsi napsal - kromě her s AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ). Ty musíš vypálit znova - jsou nové patche . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack009 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Aha, a na to aby mohl nahrát zpet originální FW potrebuje nejakou zálohu? Protoze já nic nedostal kdyz sem si flash nechal delat a pochybuju ze to bude mít u sebe. A jeste s tou liton vypalovackou, kdyz bych si ji porídil abych mohl hrát hry po LIVE jsou potřeba nějaká větší média na která to pálit nebo stačí DL DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesan Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Zdravím, tady je otázka spíše pro FLASHERY. Objednal jsem si odemknutou PCB pro SLIMA konkretně 0225, z mechaniky vyčetl klíč, následně připojil odemknutou desku, ale jungleflasher mi zaboha nenajde mechaniku, prostě ať dělám co dělám NO DRIVE DETECTED. Po proměření kablíků co vedou k desce jsem přesvědčen, že je deska připojena správně. Viděl bych v tom něco jiného. Používám X360USB PRO a XECUTER CK3 Lite. Jungle je nejnovější, X360USB pro nejnovější ovladač i firmware. Jsem z toho už úpoměrně v koncích snad Vás tu někoho něco napadne díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.