xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Druhá možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Cau vyšel už flash LT 3.0 pro všechny mechaniky slimka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Uloz si "sleepy-ho" stranku! tam sa vzdy vela dozvies http://www.flashxbox.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Jak dostat filmy z obyč hdd na xbox hdd? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 mám nejnovější LT 3.0 + db 14699, a po připojení kinectu mi to chce udělat ještě nějákej update, mám ho povolit? Nemůžu si tim nějak po*rat flash nebo tak něco? Nevim co je to za update, novější verze dashboardu než ta 14699 už stejnak není, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Toto update je kvůli aktualizaci - spárování xboxu s kinectem . Můžeš ho bez obav udělat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 dneska sem byl u flashera na reflash a stahnul sem si gears of war 3 vypalim to podle navodu a pise mi to ze disc is not suported nebo tak nejak nevite nekdo cim to muze bejt? hru se mi podarilo i normalne nainstalovat, a v menu mam normlane spustiti gears of war 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Tahle otázka je zodpovězena mnohokrát. Víme čím to je. Konáš, ale nečteš. Zkus to přehodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 jako sorry ale nechapu asi sem ♥♥♥♥♥, skus mi to napsat abyhc to pochopil, co mam prehodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukiiiiiiin Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 nejdřív čti,potom konej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 tvl tak kcemu je tu potom topic, podej ruku blbovi, potrebuji pomoct od toho tu snad pisu, navis sem zkousel hledat asi ne moc dobre teda, ale poradit by mi nekdo mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukiiiiiiin Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 tvl tak kcemu je tu potom topic, podej ruku blbovi, potrebuji pomoct od toho tu snad pisu, navis sem zkousel hledat asi ne moc dobre teda, ale poradit by mi nekdo mohl http://console-forum.net/tema/133883-jak-rozjet-hry-xgd3-kdyz-je-hlaska-quot-unreadable-disc-quot-zpusobeno-tichym-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 jiz vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Radši si vyřeš svůj mega podpis... Mám dotaz : Stáhl jsem obaly na DVDčka z free-covers a nechal si je vytisknout v copy centru... kde mi řekli že obrázek musím hodit do PDF aby při vytisknutí zůstali jeho rozmery, ale nechal jsem si tisknout 4 obaly z toho dva (Assassins Creed a Pure) byli mnohem menší než krabička a zbylé dva víceméně pokryli celou plochu, ale i tak byli o něco menší než originál :/ Má někdo s tímto zkušenosti? Jak tisknout, nechávat v JPEG nebo dávat do PDF, měnit velikost obrázku? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Ahoj, dávat do pdf určitě blbost. Rozměr scanu bookletu DVD totiž nemá rozměr DVD obalu, to co ti řekli je kravina. Obal má totiž pokaždé jinou velikost dle jeho rozlišení a bodů na palec... Nejlepší je použít např. obyčejný Nero Cover Designer, kde si vybereš DVD krabičku, objeví se ti rastr obalu a ty vložený obrázek přímo roztáhneš dle tohoto rastru. Pokud oni toto nejsou schopni udělat nebo nepoužijí podobný program, nikdy se nedobéřeš správného rozměru. Další možnost je zjistit si rozměr bookletu v mm a převrozkovat stažený obal, přičemž zadáš rozměr v mm a řekneš jim, aby ti daný obrázek prostě vytiskli v původní velikosti. Pokud toto neumí, ať se jdou vycpat a navštiv jiné copy-centrum. Převedením do pdf zákonitě ztratíš kvalitu obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miikeshek Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Zdravím , četl jsem si nějaký 3 hodky na foru , jak je to stěma xgd3 diskama (Mam flash 3.0) a jestli jsem to dobře pochopil tak abych měl co nejlepší Xgd3 disky tak si musim koupit tuhle dvd-rom http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000R97&Search=Lite-on&SearchType=1 Potom v ní přehrát software. (Pokud je tu někde návod byl bych rád za link) a nakonec to vypalovat v programu Xbox backup creator . Předem děkuji za odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Přečti si tenhle příspěvek Návod jak nahrát fw a jak nastavit vypalovačku http://console-forum.net/tema/131848-jak-aktualizovat-dvd-liteon-ihas-24-na-ixtreme-burner-max-fw-quot-oficialni-pruvodce-quot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miikeshek Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Ještě jeden rychlý dotaz , jak poznám jestli verze te vypalovačky je B ? Nevim jestli mi to v obchodě řeknou když to budu objednávat přes internet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miikeshek Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Vyřešeno koupím si to přes toho drak3go pokud bude ještě nějaké mít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Ahoj, dávat do pdf určitě blbost. Rozměr scanu bookletu DVD totiž nemá rozměr DVD obalu, to co ti řekli je kravina. Obal má totiž pokaždé jinou velikost dle jeho rozlišení a bodů na palec...Nejlepší je použít např. obyčejný Nero Cover Designer, kde si vybereš DVD krabičku, objeví se ti rastr obalu a ty vložený obrázek přímo roztáhneš dle tohoto rastru. Pokud oni toto nejsou schopni udělat nebo nepoužijí podobný program, nikdy se nedobéřeš správného rozměru. Další možnost je zjistit si rozměr bookletu v mm a převrozkovat stažený obal, přičemž zadáš rozměr v mm a řekneš jim, aby ti daný obrázek prostě vytiskli v původní velikosti. Pokud toto neumí, ať se jdou vycpat a navštiv jiné copy-centrum. Převedením do pdf zákonitě ztratíš kvalitu obrázku. Díky ;) zkusim se po někom poohlídnout :/ kdybych měl možnost si to vytisknout doma (tiskárna a kvalita) tak si stím pohraju... ale jsem zatim odkázanej na copy-centrum, který je u nás právě jedno :( Když jsem tam šel po prvý tak jsem to měl jenom v JPEG a řekli mi že se obrázek pak roztáhne přes celou A4 a že ať to dám do PDF jinak to nebude mít původní velikost. A výsledek byl právě takovej, že dva obali hrozně malý a dva víceméně dostačující ale furt menší než maj být.. a já sem hroznej detailista na tyhle věci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jugi Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Mozno sa to tu uz niekde pise, ale nepodarilo sa mi naist. Mam DB 8955 ale neviem aky flash. NHL 2012 mi nabehne ale chce updatovat. Na aky DB mozem updatnut aby som neprisiel o flash. Dakujem za info staci aj link na clanok o tom ked niekto vie kde sa to konkretne riesi. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Oprava : Jakýkoli vyšší než 12625 ti už flash smaže . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jugi Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Jakýkoli vyšší ti už flash smaže . Aj keby som tam dal 2.0.12625.0 ? S tym by mi napr fifa 12 a nhl 12 fungovalo? Mafia 2 mi ide bez problemov, aj nhl 11. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Aj keby som tam dal 2.0.12625.0 ? S tym by mi napr fifa 12 a nhl 12 fungovalo? Mafia 2 mi ide bez problemov, aj nhl 11. dakujem To je o tom, ze aky DB ta konkretna hra obsahuje. Ak vyssi ako 12625, tak si tu hru nezahras! Musis mat minimalne taky DB, aky hra obsahuje...uz chapes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jugi Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 To je o tom, ze aky DB ta konkretna hra obsahuje. Ak vyssi ako 12625, tak si tu hru nezahras! Musis mat minimalne taky DB, aky hra obsahuje...uz chapes? aha uz som pochopil a to aky DB potrebuje dana hra zistim zrejme podla toho aky ma wawe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.