xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Jelikož mám svoje první Xko (SLIM) tak jsem to nechtěl rozebírat a myslel jsem, že je to normální... ale potom co jsem narazil na stejnej názor : Zdroj u SLIMka je hrozně hlučnej, vlastně jediný co je slyšet! U starých XBOXů zdroj prý nebyl ani slyšet :( Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meci4 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Slyšel jsem že všechny Kinect Bundle nejdou flashnout, je to pravda ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Slyšel jsem že všechny Kinect Bundle nejdou flashnout, je to pravda ?? Nezávisí to na tom, zda se jedná o Kinect bundle nebo ne, ale na tom, jakou obsahuje konzole mechaniku. Xboxy vyrobené přibližně po srpnu 2011 obsahují mechaniky Lite-On s FW 1175, které zatím nejdou flashnout. Na CFW pro tyto mechaniky se nicméně pracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meci4 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Aha... je to tady dole http://www.flashxbox.sk/flash_xbox_slim.png ale nevím čemu mám věřit, každopádně děkuju za info a chci se zeptat jestli teda koupit kinect vyrobený před srpnem a budu mít jistotu že půjde flashnout. Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Aha... je to tady dole http://www.flashxbox.sk/flash_xbox_slim.png ale nevím čemu mám věřit, každopádně děkuju za info a chci se zeptat jestli teda koupit kinect vyrobený před srpnem a budu mít jistotu že půjde flashnout. Děkuji :) Obrázek již pravděpodobně nění aktuální, koukni se spíše na tento článek ze stejného webu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meci4 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Aha, moc děkuju :) a chci se ještě zeptat, co to znamená že tě zabanujou - co se respektivě stane s koonzolí nebo aplikacemi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Aha, moc děkuju :) a chci se ještě zeptat, co to znamená že tě zabanujou - co se respektivě stane s koonzolí nebo aplikacemi atd. Ziadne XLive, strata zaruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meci4 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Takže pro ty , kdo to má hlavně na hry a má to déle, žádná ztráta :) a stává se to často ? Hodně lidem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meci4 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Prosím vás kde najdu datum výroby či mechaniku Xboxu, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Unsupported NAT - Your NAT type does not meet the minimum requirement for this mode? Gears of War 3 Your NAT is not set to ´´OPEN´´ This will limit your ability to join or host Xbox LIVE Matches. UFC 2010 Tyhle hlášky se začli objevovat teprve nedávno a v GoW 3 kvůli ním nezaložím Arcade game a v UFC 2010 to disconnectuje zápasy... nikdy jsem stím problém neměl!? :(Byl jsem odkázán na http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm , ale program je placený a nechci dávat peníze za něco co nevím že mi 100% můj problém vyřeší :( Řešil, zde někdo podobný problém? Mohl by mi někdo poradit jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark Snake Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Nazdárek, chtěl bych se zeptat zda se někdo střetl s touto hláškou ... po vypálení hra nenaběhne ( unread disc ) mám LT3 a nový dashboard Jedná se mi o hru RE4, FF X2-2 a MGS EDIT : tak nakonec se mi to rozjelo, pomohlo to nahrát na disk ( aspon ten RE ale ostatní budou asi stejný ) Teď bych rád ještě ten druhej problém vyřešit a ještě jedna věc, psal jsem to už k tematu Batman http://console-forum.net/tema/130999-batman-arkham-city/page12?p=1216018&viewfull=1#post1216018 ale žádná odpověď pořád, jde o hlášku : Damaged downloadable conected detected If it is corrupt pleas download it again or deleted it using the xbox dashboard díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tssa Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ahoj, dnes mi přišel z eBay xBox elite 120gb, nikdy dříve jsem xBox neměl, tudíž bych rád poprosil o odpovědi na pár otázek. Ke konzoli nebylo přiložené žádné médium s hrou, na HDD již nějaké hry ale byly, a to třeba Fallout, GTA Sand Andreas, GTA IV, Battlefield, nějaký díl Hallo.. Hry se dají hrát a nevyžadují médium. Neznám původ těchto her, bohužel mě ale žádná nezajímá a rád bych si do konzole nahrál hry vlastní. Jenže - nemám páru jaký mám FW a jakým způsobem tam jsou dané ty hry co už tam jsou - jestli jsou zakoupené přes LIVE, nebo nějak dohrané. Jsem na stáži ve Finsku, tudíž si musím se vším poradit sám. K dispozici mám redukci sata => usb. Nevím o xBoxu téměř nic. Jak zjistím, jaký mám firmware? Jak si nahraji do konzole kopie her? Proč mají hry co tam už jsou tak hnusnou grafiku, to je normální? xBox mám propojený přes HDMI na SAMSUNG full HD TV, Halo se pustilo v kostrbatém 4:3 a GTAIV je pěkně ošklivé, vypadá to spíš jak GTA3 na PS2. V systémovém nastavení mám dané rozlišení 1080p. Co bych měl vědět? Jinak hraní přes LIVE mě nezajímá, ideální by pro mě bylo, kdybych nemusel využívat DVD a mohl hrát hry přímo z HDD. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 giricz81 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 zajimalo by mne, jaky je rozdil mezi UK a US uctem v cenach?(her a adoonu) je tam velky rozdil? a jak je to s jejich stahovanim z ceske ip adresy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 zajimalo by mne, jaky je rozdil mezi UK a US uctem v cenach?(her a adoonu) je tam velky rozdil? a jak je to s jejich stahovanim z ceske ip adresy? Nabídka aplikací a her na US je větší, cenově co jsem párkát zaregistroval tak taky je lepší US.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 neví někdo jak zjistit svý heslo xbl? chci si udělat účet přes playfire.com ale potřebuju to spojit s se svým účtem na xbl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 neví někdo jak zjistit svý heslo xbl? chci si udělat účet přes playfire.com ale potřebuju to spojit s se svým účtem na xbl Pomě playfire nechtěl heslo na xbl myslim? :) Ale heslo asi nezjistíš no.. musíš si pamatovat :) Což já problém s heslama nemívám mám pár těch samejch, ale kontrolní otázky když jsou všude jiný a často záleží i na velikosti písmenek jak si to tam zadal tak to bejvá sakra problém :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gob Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Kluci pomoc ... mam Xko360 1. generace; flash (tusim nejaky LT extreme nebo tak neco ...) ... a jednoho dne me napdalo ze ho pripojim na live! stahlo to naky updaty; dashboard a pod...a nyni, kdyz dam do mechaniky hru, pise to: To play this disc, put it in an XBox 360 console. co s tim muzu udelat? dvd filmy jdou normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Kluci pomoc ... mam Xko360 1. generace; flash (tusim nejaky LT extreme nebo tak neco ...) ... a jednoho dne me napdalo ze ho pripojim na live! stahlo to naky updaty; dashboard a pod...a nyni, kdyz dam do mechaniky hru, pise to: To play this disc, put it in an XBox 360 console. co s tim muzu udelat? dvd filmy jdou normalne. Vitaj na fore :D:D:D A mozes zacat citat pekne po poriadku, co si zameskal :D Mat flash a bez informovania riesit nejake veci z Xlive a potom si tu ponosovat, je na poriadne vyludeny usmev na tvari. Nech sa dari... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gob Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Vitaj na fore :D:D:D A mozes zacat citat pekne po poriadku, co si zameskal :D Mat flash a bez informovania riesit nejake veci z Xlive a potom si tu ponosovat, je na poriadne vyludeny usmev na tvari. Nech sa dari... Skutecne dekuji ... proto jsem psal do tema : podej ruku blbovi ... ... poradi mi nekdo ? Dekuji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukiiiiiiin Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 http://console-forum.net/tema/133883-jak-rozjet-hry-xgd3-kdyz-je-hlaska-quot-unreadable-disc-quot-zpusobeno-tichym-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fakky Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Zdravím, koupil jsem níže popsaný xbox a moje otázka zní: půjdou mi vypalované hry?? XBOX 360 120 gb Mechanika Lite-on s FW LT+3.0 a novým laserem Xbox je revize Falcon s HDMI, dashboard 13604. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Chtěl bych se zeptat: 1. Na jak dlouho platí záruka Xboxu? ( Př. Nový Xbox 4GB Slim) 2. Je Mafia 2 na Xbox v CZ dabingu v češtině ? Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukiiiiiiin Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 jj,komplet v cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinCZ80 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Ano je ale musí to být verze zakoupená v česku a co se týče záruky tak tu máš standartně v česku 2roky pokud odněj máš samozřejmě záručák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Chtěl bych se zeptat:1. Na jak dlouho platí záruka Xboxu? ( Př. Nový Xbox 4GB Slim) 2. Je Mafia 2 na Xbox v CZ dabingu v češtině ? Děkuji za odpověd 1. Záruka bývá obvykle jako na většinu věcí 2roky... pokud máš od Alzy můžeš si jí prodloužit za příplatek. 2. Pokud je na krabičce čeština tak je v češtině ;) Nezmátlo tě náhodou taky to že tam je ,,Polské titulky´´ a ,,Český dabing´´? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.