xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Pokud vím, tak pomocí backup creatoru se dají topodata odstranit o přidávání jsem nikdy neslyšel, ale sám to rozhodně udělat neumí, na to je právě ABGX. GoW 3 je XGD3, takže je potřeba vypalovat s burnermaxem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 winkiCZECH Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Koupil jsem si bezdrátový ovladač a tu vecičku s ktrerou se to dá propojit s PC. Problém je v tom, že se mi to nedaří spárovat. Držím to tlačítko na tom co se připojuje do USB a to malé tlačítko na ovladači u LS. A ovladač stálé bliká a nic, Nebo jak to poznám, že toi je spárováné? Tak podle mě nemám nainstalovaný ovladač. Program nainstaluji, ale ovladač ne. Když vlezu do správce zařízení a dám aktualizovat ovladač, vyberu z disku a určím mu cestu tak mi napíše, že ovladač byl nalezen, ale při jeho instalaci došlo k chybě. Systém nemůže nalézt uvedený soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malakaiCZ Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Ahoj, předně děkuju za tohle téma. Chci si koupit xbox, hrát na Live nebudu, pouze doma. Žena mě nutí do kinectu a hry kupovat nechce (ženský :-D). Jestli jsem to dobře pochopil, víc by se mi hodil RGH, asi s diskem, že? Hry jdou hrát u RGH přímo z harddisku, je to tak? Nemám doma PC nebo notebook s vypalovačkou, tak bych rád ty hry dával přímo na harddisk. Omluvám se za pro Vás ♥♥♥♥♥ní dotaz, ale konzoli jsem celý život ani neviděl, takže o tom vím kulový :-( Díky za trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Ano jde hrát s úpravou RGH přímo z HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malakaiCZ Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Dupenka: Díky moc za odpověď. Ještě mě napadla jedna otázka. Mám přenosný harddisk s vlastním napájením v systému NTFS: Půjde hra hrát z něj? Nebude problém třeba s přenosovou rychlostí nebo vyditelností v Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Z externího HDD hry jdou hrát , ale musí být naformátovaný na FAT 32 . NTFS nelze . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malakaiCZ Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Toro: díky. Jenom dva dotazy, jak na to nacpete hry, které jsou větší než 4 GB? a proč se prodávají harddisky přímo pro Xbox, které jsou dražší, když k tomu jde pořídit externí harddisk? Vím že to jsou hloupé otázky, snažím se to pochopit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Pokud konzole nemá RGH, HDD, který se k ní připojí je omezen na 16 GB. Víc z něj nedostaneš. Pouze oficiální HDD (který stojí víc, aby se na něm něco trhlo), má větší kapacitu. Připojení větších externích disků je záležitost RGH, která s oficialitou nemá moc společného. No a hry se u RGH necpou v ISO formátu, buď se rozbalí, nebo použije GOD formát (Games on Demand). V ani jednou způsobu nejsou soubory větší, než ony 4 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Ty hry se na disk ukládají jako jednotlivé soubory hry, které vyextrahuje program Xbox Image Browser, nikoli jako celý stažený ISO soubor, takže s limitem u FAT32 do 4 GB není problém. A využít celou kapacitu externího disku umí jen upravená konzole s RGH. Neupravená konzole naformátuje jakkoli velký disk jen na využitlených 16 GB, to je spíše na jednu instalaci originální hry a na savy popř. pár demo verzí z Live. Originální HDD jsou tedy pro neupravené konzole a pro ty, co kupují originální hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hawktom Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Zdravím, Už jsem se dotazoval v tomto topicu (http://console-forum.net/tema/54468-xbox360-pripojeni-a-vyber-tv-ci-monitoru/page80), ale vypadá to, že tam nidko nechodí nebo mi nikdo nedokáže pomoct, proto píšu sem snad mi někdo poradí. Xbox mám opravdu chvíli a moc se v tom nevyznám všechno se snažím najít, ale tohle jsem nikde nenašel. [h=3]Koupil jsem xbox Elite s RGH. Chci připojit xbox k monitoru přes VGA kabel. Monitor píše out of range, to vím co znamená, ale jak nastavit rozlišení? Když připojím k TV přes scart tak nelze samozřejmě nastavit rozlišení, zkoušel jsem i na jiné tv připojit přes VGA a na ní to také nefungovalo jako na monitoru. Zkoušel jsem resetovat nastavení pomocí Y + RT to nefunguje nebo to dělám špatně. :D Monitor mám tento : http://www.czc.cz/fujitsu-siemens-am.../67093/produkt a kabel je nějaká čína Xbox 360 HD Cable. Je ten kabel špatný? Nebo v čem je problém? Omlouvám se za možná stupidní dotaz, ale fakt si nevím rady...Doufám, že někdo poradí :) díky[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Tady těžko radit, pokud nefunguje reset nastavení graf. výstupu. Máš možnost vyzkoušet jiný kabel? Případně máš nastaveno v graphic options "display discovery" na enabled? Také je možné, že tvůj monitor si prostě neporadí s danou kombinací rozlišení a obnovovací frekvence, máš možnost vyzkoušet to na jiném monitoru s VGA vstupem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 litterpool Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Podejte prosím ruku blbovi :) Mám xbox s mechanikou 0225,před cca rokem jsem ho nechal flashnout metodou výměny mechaniky za tu,do které půjde následně nahrát bez problémů nová verze flashe.Teď přišla doba,kdy vyšlo nové nhl13:) Já dosud hraju NHL12 na live bez problémů.Co všechno musím udělat pro to,abych takto mohl hrát i NHL13?Už dva dny ležim v tomto fóru a nemůžu se dopátrat odpovědi:) Nechal bych nahrát nový flash 3.0,ale pak je asi problém tu hru vypálit,co?dočetl jsem se,že je na vypálení potřeba nějaká specielní mechanika.já mám pouze obyčejnou standartní vypalovačku.Co by bylo v mém případě nejlepší řešení abych mohl hrát NHL 13 po síti?Občas si hraju i jiné hry.Kdybych si koupil originál NHL 13 a měl flash,nesmaže mi to ten flash?Díky moc za odpovědi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Nová vypalovačka je nutná u her, které v originále vychází ve formátu souborů XGD3, což umožňuje nacpat na DVD o něco více dat, než je běžné. Proto je nutný ten speciální typ vypalovačky s upraveným FW, která si s tímto nestandardním formátem poradí. NHL 12 nevyšlo ve formátu XGD3, proto ti to v pohodě šlapalo. Dle seznamu na serveru abgx360 není ani NHL 13 v XGD3, takže novou vypalovačku nepotřebuješ. Určitě ale budeš potřebovat nejnovější DB a klidně i přeflashuj na LT 3.0, to nemá na vypalovačku vůbec vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meltozz Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 chci se zeptat jaký je nejnovější dashboard vypálil jsem pro evo 2013 a píšemi to update file not found a hra by měla běžet na Dashoboard: v2.0.15574.0 a ja mam Dashoboard: v2.0.14719.0 dá se někde stáhnout ten nejnovější dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hawktom Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Tady těžko radit, pokud nefunguje reset nastavení graf. výstupu. Máš možnost vyzkoušet jiný kabel? Případně máš nastaveno v graphic options "display discovery" na enabled? Také je možné, že tvůj monitor si prostě neporadí s danou kombinací rozlišení a obnovovací frekvence, máš možnost vyzkoušet to na jiném monitoru s VGA vstupem? Jiný kabel nemám možnost vyzkoušet, ale zkusím koupit jiný...asi originál. "Display discovery" jsem nenašel. Je to možný no, že ten monitor si s tím neporadí. :( Můžu zkusit na jiném, ale ještě horším a starším než je ten můj. Díky za rady. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 chci se zeptat jaký je nejnovější dashboard vypálil jsem pro evo 2013 a píšemi to update file not found a hra by měla běžet na Dashoboard: v2.0.15574.0 a ja mam Dashoboard: v2.0.14719.0 dá se někde stáhnout ten nejnovější dík PES potřebuje dashboard 2.0.14719.0 http://www.wareznet.cz/viewtopic.php?f=88&t=495950 ..... zřejmě máš špatně nainstalovaný dashboard musíš ho nainstalovat znova nejlíp z flashky - tu máš návod v AJ + download http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-system-updates/10243-xbox-360-dashboard-update-2-0-14719-0-download.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meltozz Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 u mě na foru kam chodí píše že to chce ten jiný protože ten co jsi napsal ty chce NHL 13 a to mi jede bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Jo máš pravdu :D moje chyba v červnu vyšel nový DB http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-system-updates/10994-xbox-360-dashboard-update-2-0-15574-0-download.html Vůbec o něm nic nevím může ti klidně ají smazat flash nebo co to máš, první si o něm něco přečni. Za chvíli editnu post jak o něm neco budu vědět ;-) EDIT: Flash LT 3,0 ti to nesmaže, ale když ti ani nevíš jestli máš FLASH nebo RGH nebo JTAG tak nevím no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meltozz Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 ok já už ho tahám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luc3s Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Prosím je moznost flashnuty xbox vratit do originalu abych mohl bez problemu na x box live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meltozz Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Chci se zeptat koupil jsem starší xbox 360 mám ho asi 3 roky a nikdy jsem ho nemusel flashovat a jedou mi tam všechny hry nevíte jak je to možné dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Prosím je moznost flashnuty xbox vratit do originalu abych mohl bez problemu na x box live ? Vrátit původní mechaniku, ale stejně jestli na něm máš flag na BAN, tak máš stejně smůlu. Ale snad přes 3 roky nějak nebanovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Kdyz budu chtít flash na slima budu muset měnit mechaniku nebo stačí přehrát OFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meltozz Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 no nechápu to jak je to možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Chci se zeptat koupil jsem starší xbox 360 mám ho asi 3 roky a nikdy jsem ho nemusel flashovat a jedou mi tam všechny hry nevíte jak je to možné dík Pak máš něco, co nemá ani Chuck...Naprostý nesmysl je to hned z několika důvodů - jak se vysvětlí, že jen tobě se flash nesmazal po updatu (který je nutný) pro hraní her (DB ještě před vydáním LT + 3.0). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.