xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Vypalovačka Lite-On iHas není určena pro xbox , ale na vypalování DVD v PC . Mechanika v xboxu musí být upravená ( t.zv. flash ) výměnou SW . Na originál neupraveném xboxu nejdou spouštět vypálené hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S_Adam Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Ahoj, dnes mi přišlo Red Dead Redemption Goty jenže když ho dám do xboxu nenačte se. Hra má neměcký obal ale je v angličtině nejspíš . Nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 otakus Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 dekuji moc a ps: xko koupene v zari 2010 urcite v revizi Valhalla jde preflashovat k dnesnimu dni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 S_Adam: Předpokládám, že jde o originálku. Normální jiné hry ti mechanika bez problémů načte? Pokud ano, patrně bude DVD poškrábané jako prase nebo je to špatný výlisek (málo pravděpodobné) otakus: Valhalla není revize SLIMu, ale jen původní přechodný název. Oficiální revize SLIMu jsou Trinity a Corona. Každopádně podle data nakupu a potažmo ani MFR date nelze spolehlivě identifikovat mechaniku. Pokud máš ale na XBOXu zezadu na štítku 12 V / 10,83 A a nikoli 9,86 A, pak máš bezpečně revizi Trinity a pokud nemá otevřená mechanika "výkus" ale jen kulatý střed, máš tam flashnutelnou Lite-On a nikoli neflashnutlenou Hitachi. Pak si ji nech flashnout na LT+ 3.0 a pořiď si iHAS palírnu nebo rovnou RGH (dle tvých preferencí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 otakus Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 opravdu mam model s 10,83A a mechanikou bez vykusu, takze jak tak koukam sance tu je. dik se cenne rady. EDIT (aktualizovano) podle MFR date mam LiteOn DG-16D4S, takze tu staci pre-flashnout, mit v pc dvd-rw se spravnou revizi a fw a spravne to vypalit a opravdu nic tomu uz nebude branit pouzivat zalohy na dvd mediich ? PS: xko bylo u cloveka co aktualizoval DS z originalek co to slo, opravdu to nema zadny vliv i kdyby melo xko ten nejnovejsi DS (dashboard) ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekkb Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Ahoj, mám jeden další hloupý dotaz: Koupil jsem si mechaniku Lite-on revize B rovnou flashlou a potřebuji vědět, jestli mám mít vypnutý AHCI mód, když jí chci připojit nebo to stačí jenom ve chvíli, když se flashuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 xko bylo u cloveka co aktualizoval DS z originalek co to slo, opravdu to nema zadny vliv i kdyby melo xko ten nejnovejsi DS (dashboard) ? Na flashnutí mechaniky xboxu to vliv nemá . Jen pokud tam bude nejnovější DB , tak nejde instalovat RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malakaiCZ Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Ahoj, mám další pitomý dotaz. Mám možnost koupit xbox 360 s 250 GB harddiskem a kinectem. Prodeje se mi ale zdá takový divný, chvátá na prodej, nechtěl sobní předání i když jsme oba z Prahy... Chci Vás poprosit jestli mi můžete poradit co mám při osobním předání kontrolovat, jestli něco konkrétního na štítku, neporušenou pečet nebo podobně. Pokud by měl například Xbox RROD, dá se opravit? Vím, ♥♥♥♥ dotaz, ale chci si dát pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Cau po rozbalení hry Kinect Star Wars, tam není ani .iso a ani .dvd je tam jen tohle http://imageshack.us/f/69/kswa.jpg/ ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Stáhnul jsi si hru, která je určená pro RGH/JTAG. Pokud tuto úpravu nemáš, je ti to k ničemu a musíš stahovat jinou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Vypadá to , že jsi stahoval verzi vyextrahovanou xbox image Browserem pro RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xASSASSINx Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Zdravím, Mám takový problém. Když chci nainstalovat hru (XGD2 nebo XGD3), tak při cca 40% mi XBOX nahlásí chybu: "Can't read the disc. It may be scratched or dirty" . Hru (nenainstalovanou) hraju třeba 10-15 minut a poté se přestane disk točit a poté mi vyskočí chyba: "This disc is UNREADABLE", ale když mám hru nainstalovanou na HDD a spustím jí, tak mi jde v pořádku a tak se chci zeptat, zda je nějaká cesta, jak to opravit, aby hry šli zase instalovat na HDD. [Zkoušel jsem: profouknout mechaniku ; restartovat XBOX ; vyjmout a zpět zandat HDD ; vymazat mezipaměť všech úložišť ; instalovat hru na flashku ; překlopit XBOX na bok] = NIC NEFUNGOVALO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Hra je špatně vypálená. O jaké konkrétní hry se jedná? Toto je typické pro XGD3 hry pálené bez vypalovačky iHAS Lite-on. Xboch počítá s tím, že hraješ originálky, proto napíše, že disk je nečitlený, že ho más vyčistit, ale v tom fakt problém není, to mu věř. Hra se vypne, protože xbox nemůže načíst data, u her dříve nainstalovaných na HDD to samozřejmě není problém, pže jednou z HDD. Špatně vypálenou hru ale pochopitelně ani nenainstaluješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xASSASSINx Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Ale to ne... Já zásadně vypaluji v Lite-On iHas 124B, tady v tom problém není. Týká se to všech her, které nejsou na HDD, ale předtím vždy šli jak měli, takže ani ve vypálení problém být nemůže. Jen prostě nechápu, proč z ničeho nic nemůžu hry nainstalovat na HDD. BTW: Originální hry mi jdou nainstalovat v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Používáš značku Verbatim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xASSASSINx Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Ano, používám zásadně Verbatim ze Singaporu. Jinak teď jsem vypaloval Resident Evil 6 při rychlosti 2.4x - Ten šel v pořádku nainstalovat a předtím Fifu 13 při rychlosti 4.0x a ta nejde. Nemůže to být třeba tou rychlostí při vypalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 udělej screen nastavení abgx a nastavení imgburn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xASSASSINx Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 http://postimage.org/image/huqgvyzx9/ <- IMG BURN ABGX jsem nechal jak je, jen změnil Level na 3. Ale jak říkám, dřív mi všechny hry šlapali v pořádku, tady v tom podle mě chyba není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xASSASSINx Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 No, tak jsem tu Fifu 13 vypálil znova při 2.4x a jede to v pohodě. :cheesygrin: Takže to bylo rychlostí zápisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meltozz Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 ja nemohu fifu ani zanic vypálit mám liteon ihas flashnutou vypálim vše bez chyby a v xboxu mi skočí černá obrazovka a pak zpět na začátek a nezobrazí se mi ani uvodní obrazek hry jen napis play game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 tak děláš chybu, odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meltozz Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 ostrava ale nevím kde ji mužu udělat dělam vše podle návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Kdyby jsi dělal vše podle návodu, jede ti to jako ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meltozz Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 tak nevím kde mužu dělat chybu je mi to záhadou nějaká rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Projeď si znova topic a dobereš se k pravdě. když se tě ptám, jestli máš LT 3.0, tak mi odepíšeš že nevíš, to je pak těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.