xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meltozz Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 jo to mám NHL 2013 chce LT 3.0 a to mi jede takže mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Ne, NHL 13 není XGD3 hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meltozz Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 to vím že není xgd 3 ale chce LT 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Vypálil jsem sem fifu 13 na ihasce mám jí na hdd (uplně krásně za 4,5minuty) ale než stihnu pustit zápas tak mi napise chybu o autorizaci Edit: vyřešeno.... měl jsem 2x fifu 13 a na hdd byla fifa 13 č.1 a do mechaniky sem dával fifa 13 č.2......obě jedou. Pálím s ihas 124 B velikost bufferu na 512MB se zaplým OPC na verbatim ze singaporu (003) a zatím 100% úspěšnost Fifa 13cz a Ghost Recon FS ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Cau stáhl jsem si do nové soupisky do FIFA 13, ale přes jiný profil než obvykle hraji, ale když chci načíst souúisky na ten profil tak to nejde, zkoušel jsem měnit ID profil v modio ale pořád nic...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystal Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Ahoj dá se stímhle http://www.jrc.cz/hra_x360_play_and_charge_kit_black hrát na gamepadu i na pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Ahoj dá se stímhle http://www.jrc.cz/hra_x360_play_and_charge_kit_black hrát na gamepadu i na pc? To je iba nabijanie bezdrotoveho gamepadu...do PC potrebujes kupit este receiver http://www.playshop.sk/index.php?page=info&item=4609 alebo kupit drotovy gamepad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Zdravim, chci se zeptat, požaduje nová Fifa update dashboardu? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Samozřejmě, je to XGD3, nebo kterou verzi update máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovacov Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 stahl jsem hru sniper elite V2 a ve vnitř je update 14719 a v xboxu mamDashboard 2.0.15574.0 nezruší me ta hra flash nevím totiž co je tam za flash ale rayman origin měl by byt xgd3 jede i když se sekne v pulce je totiž palenej na normál vypalovačce dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Mám lt 3 s DB 14699.0 a chci hrát nového spidermana jak aktualizovat DB ?? (live nehraji a někde sem četl že stačí smazat v iso update ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 ok aktualizoval sem přes usb a vše ok :D :D !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Mám lt 3 s DB 14699.0 a chci hrát nového spidermana jak aktualizovat DB ?? (live nehraji a někde sem četl že stačí smazat v iso update ) Už ok ... :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Sem se hodí otázka :D :D můžu dneska už vyzkoušet Resident Evil 6 ? Mám ho už na DVD a fakt se na něj těšim. Mám flash, jen jestli to nevadí, když budu hrát dřív než u nás vyjde hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 otakus Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Zdravim a prosim o odpoved. 1. xboxovou mechaniku DG-16D4S mam pripojenou ke zdroji z xboxu a sata kabelem do pc, kde mam mtbGA-EP43-DS3L (chipset North Bridge: Intel® P43 Express, South Bridge: Intel® ICH10) 2.v bios prehledu se mi mechanika ukaze, ale ve windows ne a ne nabehnout - system ji nevidi 3. v biosu mam volbu sata port 0-3 native mode, kde mam DISABLE (protoze system na enable nerozjede)...tady nevim jestli to chapu dobre ze jen sata porty 0 az 3 pojedou v nativnim modu, no dal jsem systemovy sata hdd na port 5 a xko dal na 0 a stejne nenabehl 4. chapu to dobre ze je k pripojeni xbox mechaniky do pc je treba pouzit specialni sata radit, ktery mi radne nasimuluje napr. tento ? http://www.abi.cz/?cls=stoitem&stiid=6588&stiplname=sata-150-2x-1x-ide-ata-33-kontroler-pci-bus dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Proč se do toho pouštíš, když se v tom nevyznáš? Čím vyčteš firmware z mechaniky... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 otakus Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Zdravim a prosim o odpoved. 1. xboxovou mechaniku DG-16D4S mam pripojenou ke zdroji z xboxu a sata kabelem do pc, kde mam mtbGA-EP43-DS3L (chipset North Bridge: Intel® P43 Express, South Bridge: Intel® ICH10) 2.v bios prehledu se mi mechanika ukaze, ale ve windows ne a ne nabehnout - system ji nevidi 3. v biosu mam volbu sata port 0-3 native mode, kde mam DISABLE (protoze system na enable nerozjede)...tady nevim jestli to chapu dobre ze jen sata porty 0 az 3 pojedou v nativnim modu, no dal jsem systemovy sata hdd na port 5 a xko dal na 0 a stejne nenabehl 4. chapu to dobre ze je k pripojeni xbox mechaniky do pc je treba pouzit specialni sata radit, ktery mi radne nasimuluje napr. tento ?http://www.abi.cz/?cls=stoitem&stiid...troler-pci-bus dekuji za odpoved. .............................................. edit v2 snazim se to vycist z Jungleflasheru, takze asi chapu ze na to potrebuji viackej VT6421A čipset aby se mi ta xboxova liteonka detekovala spravne ve windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 icchh Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Ahoj, nikdy jsem neměl žádnou konzoli (nyní jsem dostal xbox360 4gb), proto budu mít opravdu blbé otázky, ale pár desítek stránek jsem zde prošel... 1) četl jsem, že se některé xboxy přehřívají, ale nevím jestli to platí i pro můj typ, tak jestli je vhodné uvažovat o nějakém chlazení? 2) dále jsem zde četl, že je dobré mít i externí hdd, ale chtěl bych vědět kolik taková hra zabere paměti v xboxu, celkově jak toto funguje, v pc nainstaluju hru a zabírá mi nějaké místo a spouštím přes dvd/cd. A na xboxu, hru nainstaluju a jelikož má xbox jen 4gb, tak se tam asi instaluje jen něco? Je to sice blbá otázka, ale nikdy jsem to neměl a nemám to ještě ani zapojené :) Ideální by byl nějaký příklad... Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 1) To byl problém spíš prvních Xboxů, ty trpěly RRoD, který byl způsobený právě teplem. Slimy, kam tvůj 4 GB patří už mají tuto chybu vyřešenou. Samozřejmě, Xbox je elektronika a nějaká míra závadnosti zde je, nic na světě není kompletně bez vadných kusů. To ale řeší záruka. 2) Na 4 GB toho moc nenainstaluješ, průmšrná hra má dnes víc. Ale ani nechceš externí HDD, to je záležotost pro JTAG/RGH. Ty chceš oficiální interní HDD pro Xbox 360 Slim. A musí být pro Slim, HDD pro starý Xbox by nešel. Jinak na HDD se poté instaluje hra celá, její velikost záleží už na konkrétní hře. V průměru ale tak kolem 5GB, možná o něco víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 icchh: Bez HDD to budeš mít tak, že hry budeš hrát přímo a rovnou z DVD bez jakékoli instalace a na tu interní flash paměť se ukládají jen savy z her, data profilu atd. Pokud si pořídíš HDD pro Slim http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-hard-drive-320gb-slim-d274802.htm můžeš na něj instalovat hry, ty se pak budou načítat z HDD, konzole je pak tišší a DVD mechanika se tím šetří. DVD se hrou ale stejně musíšč mít při spuštění v mechanice pro oveření. Také tam můžeš stahovat dema z Xbox Live! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 icchh Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Aha, takže si zřejmě pořídím ten HDD, no a jestli to dobře chápu, tak když budu mít nainstalovanou hru na tom HDD, tak stejně tam musím dát to dvd s hrou, ale jenom na ověření, takže ta mechanika při hře už není nijak zatěžovaná, jelikož to je na HDD, je tak? Jinak díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 otakus Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Cest, zeptam se jestli mechanika Liteon DG-16D4S fw. 0225 (Slim) jde preflashovat pouze s vyctenim dvd klice skrz podomacku udelanym prevodnikem. Jde mi o to jestli to staci, jestli se nemusi kupovat cela PCB deska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 co to je podomacku udelanej prevodnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 otakus Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 info o domacim prevodniku jsem cerpal zde : http://console-forum.net/tema/44733-flash-liteon-mechaniky-ixtreme-1-5-amp-jungleflasher je to bod cislo 2 potom me clanek nasmeroval sem: http://xbox-experts.com/tutorial/flash-your-lite-on-for-free/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 K 0225 potrebujes dremel dej to radeji udelat vzdyt to neni drahy nebo prijdes o xbox takovejch uz tu bylo a pak xbox v p....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.