xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reavers Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Tady tuto chladící desku mám http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51906 a můžu jen vřele doporučit :) Je to naprosá paráda. Plánuju dokopit chlazení http://www.tygriceny.cz/shop/Dual-Fan-Cooling-Vertial-Stand-for-XBox-360-USB-Powered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Tady tuto chladící desku mám http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51906 a můžu jen vřele doporučit :) Je to naprosá paráda. Plánuju dokopit chlazení http://www.tygriceny.cz/shop/Dual-Fan-Cooling-Vertial-Stand-for-XBox-360-USB-Powered hej tak to vypada slusne..to uz by nemuselo spatne chladit.. kazdopadne jj ta deska je podle me z nich nejlepsi..je druha nejdrazsi sice..ale podle me kvalitni..nejlepsi pocet otacek..nejtizsi..a vypada i elegantne k tomu xboxu podle me.. az bude xbox take nad ni zacnu uvazovat..sice kazda tisicovka dobra ale porad lepsi nez pak mit rozjebany xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 omg necituj pořád když odpovídáš na příspěvek co je nad tebou každý není idiot a dojde mu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Cauwes...když připojim ethernetovej kabel co routru a druhej do xka a dam join to xbox live tak mi to pise test connection to dam a pak nabehne fialova obrazovka a na ni IP adress - Failed! Nemam to na PC nějak povolit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 to xDante1986 hele tedka me mozna plno lidi tady ukamenuje,chapu te,ze te tady plno novacku sere ze se zakladaji neustale nove topici apod..chapu ze pro tohle forum delas hodne.. ale obcas mi prijde ze se chovas celkem nevhodne..nevsiml jsem si toho jen jednou..jsem na citaci zvyklej proste..na ostatnich forech se to tak dela a pokud vim tady se to tak take delalo..a radeji budu citovat nez se tu pak v dalsich 10prispevcich dohadovat o tom,o cem byla vubec rec..neber to nijak spatne..jinak sry za OT.. to K.R.E.K. mam zato (podle toho co jsem cetl) ze kdyz to pripojujes pres kabel tak musis nastavovat DNS,IP,masku atp..kdyby si mel wifi tak to si to nastavi vsechno automaticky..takze urcite musis nastavit IP atp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 25, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Zalezi jak mas router nastavenej , ja to mel tak ze sem mel v routeru na wan portu nastavenou pevnou IP a porty lan + wifi ip uz rozesilaly sami z dhcp serveru ... Takze me to do boxu priradilo ip samo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zizou10 Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Prosím pomozte mi. Mám HDD 20gb a když ho připojím k xku tak po spuštění se objeví chyba E68. Ale když ho odpojím tak jede v poho. HDD dříve normálně fungoval. Co je špatně? Děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Jo jo díkes, taky mě to napadlo, a už jsem to nastavil ručně, vše funguje jak má, děkuji všem za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 jsem rád, že funguje jak má :) no vidíš to kreku :) lepší jak brečet na chatboxu ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Jde nastavit nejakym zpusobem net pres notas ,kterej je pres Wifi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Přispěji svým hloupým dotazem ,.. Kamarád mi půjčil asi 34 DVD s hrami na X-Box , chci je zkopírovat a proto se ptám jak na to , mám udělat obraz přez ImgBurn a po vytvoření obrazu vytvořit .dvd soubor a vypálit ? ..nebo DVD můžu třeba v Neru (8 Ultra Full) kopírovat ? Předem děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 třeba clone cd ti .dvd vytvoří sám a možná i img burn ...nezkoušel jsem dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 25, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Ja to delal normalne v clone cd , ulozit obraz na disk ... Tam se ti i sam vytvori soubor.dvd a pak to v tom clone cd i vypalis ... Edit : Dante rychlejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 staci nero rych. vypalovani 2,4x a jede v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOMFX Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Chtěl sem se zeptat stačí ryclost připojeni na XBOX live 500kb/s ? věčinou když připojim přes kabel a dám tes conenction tak to hodí chybu v MTU nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Tak next deb-lni otazka mam půjčené hry od my friends a potřebuju si z nich udělat back-up jak na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 imgburn nebo clonecd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 imgburn nebo clonecd To bylo na me jestli jo tak porad nvm postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 zapneš imgburn, nahoře mode dáš read, dáš cestu kam uložit a klikneš dole na ikonu pak čekáš než se udělá img, nahoře dáš mode, write, vybereš image a ikonou dole začneš vypalovat :D ale směju se ještě teď:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Mám dotaz: Myslíte že kdybych si zašel do obchodu, s tím že chci přesunout savy ze starýho HDD na novej pomocí paměťovky udělaly by mi to ?? Skoušel jste to někdo ?? Nechce se mi ji kupovat za takový prachy na jedno použití. Nebo jestli by se našel někdo z okolí Litvínova a Mostu a půjčil by mi ji, tak bych byl moc vděčnej. Díky za pomoc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 zdravím pokazde kdyz zapnu xbox tak se musim porad prihlasovat na profil , kdyz ho vypnu a zapnu tak se musim znovu prihlasovat znovu nejde nejak nastavit abych byl prihlasenej trvale ?:-) v nastaveni jsem to nenasel prosim poradte dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 zdravím pokazde kdyz zapnu xbox tak se musim porad prihlasovat na profil , kdyz ho vypnu a zapnu tak se musim znovu prihlasovat znovu nejde nejak nastavit abych byl prihlasenej trvale ?:-) v nastaveni jsem to nenasel prosim poradte dekuji moc Myslím že to je kartě profile (2 karta v MY XBOX) a tam by to mělo být pod EDIT PROFILE - už nevím jak jsem to tam dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceKiller Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 jestli můžu dotaz. když by se eventuelně posílal xbox na reklamaci. na kterém má člověk uložené savy, dema a další věci je možné to poslat bez HDD? nebo si musím vše zkopírovat jinam? ono u toho Elite je tam už 120 GB HDD a když nemá někdo PC tak to není kam dát a přijít o to by byla škoda. popř jaký sw na zálohování HDD z xka do pc či aspon savů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Myslím že se musí poslat celé balení komplet vše co k tomu bylo (takže disk to bude taky potřeba poslat) v original krabici - opravte mě jestlise pletu ... Ještě mám otázku ohledně tech SAVŮ můžu je vytáhnou do PC pomocí nějakýho programu pomocí SATA ?? Popř. jakýho - narazil jsem na jeden myslím že to byl XExplorer360 nebo nějak tak ... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 na reklamaci vzdy staci pouze samotne zbozi..cili samotny xbox..kdyz ti reklamaci uznaji,poslou ti novy kus..ovsem take pouze xbox..kdyz tam das komplet prislusenstvi,je mozne ze ti daji novy cely komplet..ale ja kdyz reklamoval PSP tak jsem jim nechal jen samotnou konzoly nic jineho a poslali mi uplne novou..samozrejme taky jen konzoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.