Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

čus lidi mam dotaz mněl sem neopečovanou hru terminator salvation tak sem ji z dvd vyextrahoval do kompu přes imgburn mněl jsem dva soubory iso a ještě jeden tak sem iso projel přes abgx a ted k tomu dotazu ten dvd soubor ktery mi vyhodil ten abgx už je patchly takže s nim budu moct na live ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

zdravim mam ted nove 1.6 a mam par dotazu ohledne palenych her:

1)Je dobre mit na vypalenych hry stealth? dyztak kde poznam v abgx jestli tam je ci ne? a jak ho tam dodela

2)kdyz mam 1.6 nemusim mit patch?

3)kdyz uz jednou s palenou hrou vlezu na live, muze to pak microsoft zjistit kdykoliv? nebo jen kdyz jsem zrovna s tou hrou online? v tom pripade by se dal omezit risk... a jeste kdyz budu hrat palenku ale budu treba jen na chatu s kamosema, ale nebudu hrat multak ty hry microsoft to taky nemuze zjistit nebo jo?

ohledne prvnich dvou otazek se naprosto ve threadech tady na foru o vypalovani vubec nevyznam, mam bordel v tom kde o cem pisi a jak to vubec mysli kdyz sem to jeste nikdy nevidel, proto radsi otravuju tady

Odkaz ke komentáři

• 0

čus lidi mam dotaz mněl sem neopečovanou hru terminator salvation tak sem ji z dvd vyextrahoval do kompu přes imgburn mněl jsem dva soubory iso a ještě jeden tak sem iso projel přes abgx a ted k tomu dotazu ten dvd soubor ktery mi vyhodil ten abgx už je patchly takže s nim budu moct na live ??

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím, jsem blb co si včera pořídil Xbox, tak doufám, že mi podáte ruku:D

Takže Mám flash s mechanikou Hitachi LG prý verze 1.5. Jak poznám jakou mám verzi a která je v této době nejlepší (malá šance banu, podpora co nejvíce her) a jak ji popřípadě updatovat doma.

Další - když si stáhnu hru a zkontroluju ji podle návodu "jak nedostat ban" a výjde mi ok a budu ji hrát po live bez cheatů, jakou mám šanci, že dostanu ban?

K registraci - live účet ještě nemám. Na ukládání save her stačí být jen zaregistrovaný? Nemusím nic platit? Jinak při registraci mohu zadat libovolný .com email nebo musim být zaregistrovaný např na yahoo.com? A k registraci - když budu hrát po netu a regnu se třeba jako Angličan - musim si vymyslet jmeno, adresu a telefon? Dáte nějaký příklad? A k online hraní si potom koupim gold kartu a ta bude mít nějaký kód a po jeho zadání se mi aktivuje účet? A k čemu jsou ty UK body? Dá se z nich něco nakupovat?

Odkaz ke komentáři

• 0

nejvyšší je 1.6

hodně malá ale stát se to může

na ukládání stačí mít profil na xboxu(nemusíš mít připojení na net)

platí se gold ucty na hrani online(cca80kč na měsíc tady na foru se daji koupit)

příklady na jména apod máš všude na internetu použij google

ano aktivuje se ti ''gold ucet''jak mile gold vyprsi tak mas zas ''silver'' musis si koupit gold aby jsi mohl hrat online

za uk body se dá kupovat různý dodatky ke hrám ale hodně jich nejde kvůli tomu že služba live není v čr podporována

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj

1.zatim je nejnovejsi 1.6 ale je tam problem s hrama co maji wawe4 ochranu musis si vypalit jeden soubor na dvd+dl aby jsi tu hru mohl spustit ale o tom uz tu topic je

2.s flashem 1.6 jsem cetl ze je sance 6% ze dostanes ban

3.staci,nic platit nemusis,muzes zadat libovolny .com mail,a musis si vymyslet anglickou adresu o jmenu a telefonu nic nevim nejsem registrovanej na live jen pisu co jsem zjistil z topicu co uz tu davno jsou,koupis gold a napises z nej kod ,za UK body si kupujes ruzny dodatky do her,hry a podobne

Odkaz ke komentáři

• 0

Hezky vecer, sorry ze otravuju, ale potrebuju si neco ujasnit. Takze jak poznam verzi flashleho fw? Podle obrazku,vim jen to, ze mam mechaniku Hitachi-LG. Muzu si sam doma flashnout na novejsi verzi (napr z 1.5 na 1.6)? Dalsi vec, pry se od fw 1.4 nemusim starat o nejaky steahlt ci co. Staci tedy nove hry nechat zkontrolovat tim programkem a tady se zeptat, jestli s tim muzu na xbox live? A bude mit podil na ban, kdyz budu mit nick, kde bude -CZ? A co flashnuti cipem, pri tam ban nehrozi, dela to nekdo? A da se nejak flashnout zpet (vymena mechaniky za origo?) Fakt nechci dostat hned ban, protoze hraju temer jen mp, dokonce si rikam, zda by nebylo lepsi ps3 :( sice placeny hry, ale mp a stahovani dem zdarma a nemusim se bat banu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu