xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Chvilku jsem hledal a našel tohle - http://pubsys.atcomp.cz/imgs/Pokyny_reklamace_xbox360.jpg doufám že to pomůže ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 http://www.alza.cz/chladici-podlozka-pod-notebook-porte-d92273.htm docela me tohle oslovilo co rikate .... pod Xbox360 si myslim docela supr vec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 zaprvé je to pod notebook kde se to určo hodí..pod x360 nové verze mi to přijde zbytečený kor u tebe když ho máš nastojato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Mam ho na lezato + podlozeno 4x na mistech ctvercovou penovou podlozkou. A lezi ma na stolicce.Uz me jeden typek psal,ze by to melo negativni ucinek chlazeni. Jake vetracky mam v sobe Xbox? Mam verzi Falcon docela to huci v poklidne mistnosti kde bezi televize je to mazec.Nekde me tak o to jak to chladi,ale spis o ten blbej zvuk jakej to z tech vetraku vydaja ... a jeste otazka : kolikatky jsou v tom vetraky ? 60x60 je mozna regulace ? Jeste me nikdo nenapsal,jestli Xbox ma vlastni regulaci vetracku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 http://www.alza.cz/chladici-podlozka-pod-notebook-porte-d92273.htmdocela me tohle oslovilo co rikate .... pod Xbox360 si myslim docela supr vec tak konkretne tenhle bych nebral.. 1)je drahej.. 2)ma na nic otacky.. 3)zbytecne velkej (sice jen o par cm,ale i tak ti bude pod xboxem vycumovat) byt tebou radeji si priplatim 200kc a koupim si tenhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51906 je stejne hlucny ale ma lepsi otacky,je mensi,podle rozmeru xboxu jsem koukal ze to bude akorat a prijde mi i hezci..ale hlavne ta funkcnost bude podle me lepsi to DANTE..nemyslim si..ano nebude to nijak zavratna vec..ale myslim si,ze urcite lepsi NECO nez nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deity Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Měl bych taky jeden dotaz :) Když si od kámoše pučim gta origo , půjde to normálně přesmahnout stylem Copy CD v clone cd ? Nebo je nějakej jinej postu ? dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 ne nepůjde...na to musíš mít určitý druh mechaniky v pc tu upravit přes program a pak terprve dělat kopie :) odpověď: NE nepůjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deity Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Aha,tak to je pech no.. ale dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 na dík tu máš tlačítko pro příště.....si to stáhni máš tady na foru plno odkazů na RS nebo czshare :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 MAM dotaz co znamena ten ZAMEK v mem podpisu s xbox?!!!nemam flash po netu sem este nehral nemam zadne origo hry zatim enom palene DEMA a z LIVE sem s stahl 1 ARCADE hru..THX ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zizou10 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Prosím pomozte mi. Mám HDD 20gb a když ho připojím k xku tak po spuštění se objeví chyba E68. Ale když ho odpojím tak jede v poho. HDD dříve normálně fungoval. Co je špatně?Děkuju za odpovědi. Můj dotaz se ztratil v hromadě dalších dotazů tak ho trošku obnovím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Můj dotaz se ztratil v hromadě dalších dotazů tak ho trošku obnovím:) sice XBOX nemam ale selsky rozum mi rika,ze asi bude neco spatne s HDD :D:D:D:D zkus projit prispevky na predchozich strankach..na internetu je jedna stranka kde jsou popsany vsechny chyby..mmnt zkusim to tady najit nekdo mi to sem hazel.. tady mas ten link na tu stranku: http://www.xbox360-3redlightsfix.com/howto/XBox360-1-one-flashing-red-light.html prelozeno pomoci PC TRANSLATOR (sry za trosku kostrbatou cestinu,ale nevim jestli umis dobre anglicky tak aspon neco): E68 1 vyzařující červené světlo: Tento kód je pro chybu příbuzný s voltáží. Xbox 360 může stávat se menší silou než to vyžaduje pro pracování. Obecně vadné součásti jako fanoušci nebo pevný disk táhne větší sílu než oni ve skutečnosti požadují. Někdy externí jednotky také může být plouživá větší síla než konzola. Zkuste odstranění externích jednotek a potom vnitřních jednotek. Vnitřní jednotka jako USB zařízení a pevný disk může být odstraněný z konzoly. jinymi slovy mas podelany HDD a kazi se ti to jak jsem rikal kvuli nemu..zkratka a dobre receno, ti ten HDD odebira vetsi napeti a proud nez by mel,muzou tam byt nejake vadne sektory,vadne sbernice apod..takze ti ubira vic z xboxu a ten pak nema silu na to aby se ti spustil popripadne neco provadel..s jinym HDD by to melo byt v pohode..takze pokud mas na HDD zaruku (pokud si kupoval xbox s hdd nebo dokupoval samotny hdd),doporucuju zajit do prodejny a HDD reklamovat..pokud se ti tohle nechce prochazet tak koupit novy HDD s tim by to melo byt v pohode..xbox bys rozbity nemel mit..ale melo by to byt jen tim HDDckem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zizou10 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Dík za vysvětlení. HDD mám bez záruky takže ho zkusím prodat..třeba se někomu bude hodit rozbitý...Stejně sem si chtěl koupit 120GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Dík za vysvětlení. HDD mám bez záruky takže ho zkusím prodat..třeba se někomu bude hodit rozbitý...Stejně sem si chtěl koupit 120GB. doporucuji nejprve odzkouset treba od nekoho jiny HDD..abys mel jistotu ze to je tim..ze to neni neco jineho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 dotaz - půjde mi hrát s kytarou od Guitar Hero (Aerosmith nebo World Tour) na Rock Bandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOMFX Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Mám RROD a někde sem četl že se ho zbavím tak že bod GPU a CPU udělám víc mista a namažu tam chladící pastu.. nebo prej si udělat speciální podložku mezi kryt větrání a DVD mechaniku, který na GPU tlačí a drží tak spoje u sebe nemá někdo návod?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikol Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 ahoj snažila sem se vypálit hru na x360 přes ImgBurn a nejde mi změnit booktype nevíte co mám dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 proč chceš měnit booktype nikoL? když jsem poprvé nainstaloval imgburn jen jsem vypálil a vše jelo, žádné nastavování Mám RROD a někde sem četl že se ho zbavím tak že bod GPU a CPU udělám víc mista a namažu tam chladící pastu.. nebo prej si udělat speciální podložku mezi kryt větrání a DVD mechaniku, který na GPU tlačí a drží tak spoje u sebe nemá někdo návod?? napiš neozalmanovi poradí ti, vím, že to řešil dotaz - půjde mi hrát s kytarou od Guitar Hero (Aerosmith nebo World Tour) na Rock Bandu? podle toho co jsem četl půjde má být kompatibilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikol Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 proč chceš měnit booktype nikoL? když jsem poprvé nainstaloval imgburn jen jsem vypálil a vše jelo, žádné nastavování No vypálila sem hru a nešla a někde sem četla že ten book se musí nastavit na DVD rom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 jakou hru si vypálila tak ještě zkus clone cd tam jsem stopro nic nenastavoval vypaluje ti vůbec výpalka tyhle dvd? já vím, že když jsem začínal tak jsem s tím měl problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 ja pro jistotu taky nastavuju booktype na DVD-ROM ale to jen pro jistotu,mozna je chyba v tom ze nenacitas dvd soubor ale iso soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikol Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Vypalovačka mi to vypaluje :D Vypalovala sem Assassins creed a když sem to dala do xboxu tak se mi napsalo clean disk atd... :D Načítala sem soubor dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 to si myslím, že ne...když dáš .iso tak tě to samo upozorní, že to nemáš dělat a hodí tam dvd tzn. že máš vyčistit disk..hmm zkus to prohnat přes dvd mulleter...to se mi stalo u neopatchované hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 to je pravda dante to jsem si neuvedomil,fakt nevim ale asi delas neco spatne,pokud mas DL vypalovacku a vypalujes na DVD+DL !!! a nacitas .dvd soubor tak nevim teda co je spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 kdyz uz tady je tenhle super topic tak nahodim klasiku:"je xbox s rrod reklamovatelny?" :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.