xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AWACS Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Prosim o komentar : jak se vam lidi tahle uprava ? Popripade jak by jste urcite veci udelali vy.Mam v planu oboustranou paskou udelat 4x zverecky a pak to polozit na lezato tak,ze to je 2 cm nad mistem polozeni + ze spoda je otvor maleho prurezu. (ukradnuta stolicka od netere :-) Muzete napsat i zpusob ulozeni, ktere se vam vic libi (jestli vic u okna ,nebo spis na druhe strane.V lete by jsem u okna na to foukal 16 cm vetrak :Dhttp://italiano.xf.cz/tuning.zip No když byl víc u okna bylo to asi nejlepší,ale nejsem odborník takže ti moc radit nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 isq17 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 chtěl bych se zeptat těch, co hráli lips, jestli se to vyplatí i pro někoho, kdo neumí anglicky? tzn. kdyby se tam nahraly svoje ceske/slovenske pisnicky (bohuzel bez textu no), tak jestli by stale hra stala za to? :) a jeste se chci zeptat jestli se tam daji spustit z flashky treba i videoklipy nebo jen mp3? doporucili byste to teda? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smileey Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Chci si koupit novy Xbox, pac ten predchozi je zabanovanej. Takze... Jak musi bejt max. starej, nebo fw mechaniy, abych ho mohl flashnout? Nejlepe pres domaci sondu, kterou sem vyrobil z jednoho z tutorialu tady. A taky aby mel verzi dashe (nebo asi kernelu) mensi nez 8955. Taky me zajima jaky je rozdil ve verzi arcade a premium, krome disku a dratovyho ovladace co ma arcade. Diky za pripadne odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Chci si koupit novy Xbox, pac ten predchozi je zabanovanej. Takze... Jak musi bejt max. starej, nebo fw mechaniy, abych ho mohl flashnout? Nejlepe pres domaci sondu, kterou sem vyrobil z jednoho z tutorialu tady. A taky aby mel verzi dashe (nebo asi kernelu) mensi nez 8955. Taky me zajima jaky je rozdil ve verzi arcade a premium, krome disku a dratovyho ovladace co ma arcade. Diky za pripadne odpovedi. Flashnout jdou vsechny mechaniky, muzes koupit i novej. Pokud chces kus na domaci sondu tak si sezen s Lite-on 74850C. na kernelu nezalezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smileey Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Flashnout jdou vsechny mechaniky, muzes koupit i novej. Pokud chces kus na domaci sondu tak si sezen s Lite-on 73450C. na kernelu nezalezi. na kernelu mi praveze hodne zalezi, ale napadlo me, ze staci datum vyroby nizsi nez cerven myslim, kdy vysel update. takze flashnu kazdej xbox, kazdou mechaniku co ted jsou? bez pajeni nebo podobnych nesmyslu. diky! edit: jeste jedna vec, kam se ukladaj updaty dashboardu? na hdd pocitam. az dam ten svuj starej do novyho xboxu, verze jeho dashboardu = ty co je pripadne na disku asi, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 na kernelu mi praveze hodne zalezi, ale napadlo me, ze staci datum vyroby nizsi nez cerven myslim, kdy vysel update. takze flashnu kazdej xbox, kazdou mechaniku co ted jsou? bez pajeni nebo podobnych nesmyslu.diky! Krom Lite-on 93450C bez pajeni. Pokud máš na 74850C v původní postu jsem se splet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvorig Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 zdarec chtel bych se zeptat jestli fungujou hry vypalene na rychlost 4x , na 2.4x mě to totiž nejde . dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 zdarec chtel bych se zeptat jestli fungujou hry vypalene na rychlost 4x , na 2.4x mě to totiž nejde . dik za odpoved Ano jdou i n 4x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 zdarec mam xko první den tak mám pár otázek... 1.jak smazat profil?? 2.jde origo DVD zkopírovat na HDD, jestli j tak jak?? 3.regl sem se na xbox.com ale xbox live nejede proc, co udělat?? díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 1. ve vyberu profilu kliknes na nej a tam mas pak nekde delete na nejakym talcitnu myslim ze je to na X ale ruku do ohne za to nedam jsem v praci a xko nemam po ruce 2. kdyz vlozis hru do xka tak zmacknes Y a tam das instal to harddrive 3. nevim z jakyho duvodu musel by jsi to blize popsat, nejspis ti neprisel aktivacni email, zkontroluj si heslo a jestli mas napsanou spravne emailovou adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 2.ale myslim třeba film?? 3.regl sem se na xbox.com dosel mi mail aktivoval sem pak sem dal na xku join zadal mail heslo a píše to že teď není služba dostupná nebo něco v tom smyslu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steven.91 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Zdravím, zítra si jdu koupit Xbox 360 elite jasper a chtěl bych vědět pár věcí, jelikož jsem se o to začal zajímat teprve dnes není mi jasné pár věci: 1. Chtěl bych se zeptat co je to stealth ? 2. Co je to Dashoard a proč se updatuje ? 3. K čemu slouží program wawes patcher a proč se s ním upravují hry ? 4. Co přesně je program Abgx360 ? 4. Četl jsem diskuzi o tom jestli je možné dostat ban offline nebo ne a každý má jiný názor, já bych ovšem potřeboval vysvětlit jestli je možné dostat ban na nový xbox který nikdy nijak nebyl připojen k síti a byl updatovaný pouze přes updaty stáhnuté z pc. Pokud ban tímto způsobem dostat můžu, tak prosím o vysvětlení, protože mi to přijde jako holý nesmysl, xbox nemůže totiž nijak odeslat jedinou informaci o mém upraveném xboxu, když nikdy nebyl a ani nebude připojen. Předem děkuji za odpověď. Moc mi pomůžou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Nedostava se mi odpovedi v jinem topicu tak se zeptam tady. Mam tyto reproduktory http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29236 . Porizuju si tento monitor http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=71168 a k tomu tento kabel http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-propojovaci-d95061.htm . Potrebuju vedet jake dalsi kabely potrebuju k tomu abych mohl pripojit uvedene repraky.. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SindyDog - FaNitos Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Steven 91 - 1. stealth je myslím ochrana proti banu na xlive, 2. dashboard je jako windows, ale v xku a updatuje se kvůli rozšíření funkcí(facebook atd.), 3. myslim, že wawe je ochrana a patchnutím ji odšroubuješ, můžeš hrát pálenky:), 4. nevím, 4.b. - ban off line nedostaneš, jen jestli so ho třeba nedáš sám :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 100peck Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Taky by me zajimalo...ted sem si poridil xko s flashem chtel bych hrat i na live samozrejme origo.Muze mi nekdo vysvetlit jestli muzu dostat banana kdyz hraju origo a jestli jo tak jakto??Dik za odpoved :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jo muzes a jakto?protoze mas flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 jak nemas oreginalni FW tak nemuzes na live... kdyz nedostanes ban ted tak ho dostanes pri dalsi vlne, mel jsis koupit neflashnutou konzoly a mel bys klid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 100peck Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 a jde flash nejak zrusit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steven.91 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Díky za odpoved, mel bych ještě tři otázky a to: 1. Jestli lze image hry nakopírovat na flashku, píchnout jí do xboxu a nainstalovat ? 2. Kde najdu poslední update dashboardu ke stáhnutí, který bych mohl stáhnout na flashku a nainstalovat. 3. Jak vypnout vibrace na ovladači :) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Díky za odpoved, mel bych ještě tři otázky a to:1. Jestli lze image hry nakopírovat na flashku, píchnout jí do xboxu a nainstalovat ? 2. Kde najdu poslední update dashboardu ke stáhnutí, který bych mohl stáhnout na flashku a nainstalovat. 3. Jak vypnout vibrace na ovladači :) Díky. 1. To nejde...aj tak musis mat DVD v mechanike aby si spustil hru z HDD (nainstalovanu) 2. http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm 3. v dashboarde...niekde v settings...uz si presne nepamatam, samozrejme aj v hrach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 1.Nejde 2.http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=72 3.V kazdé hře máš možnost vypnout vibrace Edit: Trezzor byl rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steven.91 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 A tak k čemu se hry na hd instalují, když stejně musíš mít dvd v mechanice ? Jinak verze dashe lze zjistit jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 A tak k čemu se hry na hd instalují, když stejně musíš mít dvd v mechanice ? Jinak verze dashe lze zjistit jak ? DVD sa roztoci iba na zaciatku kvoli overeniu, potom je mechanika off. Verzia dash: settings/system info...2.0.xxxx.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darkenoid Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 ahoj.koupi jsem použitej xbox a originalku fallout3 a mass efect,když to tam vložím tak mi to píše "to play this disc put it in an..." jsem uplnej zelenáč...xbox live jsem rozjel a něco se tam upgradovalo,ale stejně mi ta hra nefunguje.prosím poraďte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 a jde flash nejak zrusit??? max vratit puvodni FW ale u LiteOn to enjde to musis koupit novou mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.