xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 lepsi je waves patcher ci jak se to jmenuje je to tu na foru trosku hledej a najde se to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 lepsi je waves patcher ci jak se to jmenuje je to tu na foru trosku hledej a najde se to :) Ten sem dnes stahoval ale na Viste ho nespustim.Nevis prosim jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 nn zkus si to iso zkopirovat a jedno patchnotu a kdyz to nepujde tak furt budes mit ten original schovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Čus lidi ...... chtěl jsem se zeptat na hru Gran Turismo 5 ....a teď k věci : Jsem vlastníkem Xka 360 a zajímá mě jestli je hra GT5 jen na Playstation nabo i na X360 ???? dík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Čus lidi ...... chtěl jsem se zeptat na hru Gran Turismo 5 ....a teď k věci : Jsem vlastníkem Xka 360 a zajímá mě jestli je hra GT5 jen na Playstation nabo i na X360 ???? dík.... Pouze na playstation ,ale kdyby ti něco takového na xku chybělo tak můžeš zkusit ,třeba Forzu 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tu pařím od včerejška xD ...... jinak na GT5 to určitě nemá ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a gt5 si hrál že to víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 nne nehrál ale podle gameplay a recenzí to je určitě lepší .... a graficky určitě taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 gameplay nic moc recenze jeste nejsou (ty jsou az po vidani hry) a graficky je to stejny z videi ze ''screenu'' je lepsi GT5 ale ty jsou uhlazeny jako u kazdy hry a myslim ze rict ze je to lepsi kdyz si to nikdy nemel v ruce jen si videl video znamena nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ten sem dnes stahoval ale na Viste ho nespustim.Nevis prosim jak to tedy je? Zkus ho spustit v režimu kompatibility pro XP SP2, já ho používám na sedmičkách :) nne nehrál ale podle gameplay a recenzí to je určitě lepší .... a graficky určitě taky... Víš co je taky graficky super zpracovaný? Filmy xD Nemůžeš soudit hru podle gameplaye a grafiky, já se třeba do tech hádek vůbec nezapojuju, protože s hraním na PS3 nemam zkušenosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lsony Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Ahoj lidi předem se omlouvám jestly to tady už bylo ale mám jenom takovou malou otázku. Když si stáhnu hru tak ji vždycky projedu abg360 a potom ještě XDVDmulleterem a mam dotaz co to znamená když něco z toho co je tady na tom obrazku v tom sloupci Xtreme Compatibility nezaškrtlé jestly to má vliv na hru že vní něco není nebo jak ? Pálený hry nehraju na XLive jestly to je jenom na to ale jestly to znamena že když je třeba to "Video Data Present" nezaškrtlé tak co ta znamená. DĚKUJI ZA VYČERPÁVAJÍCÍ ODPOVĚD VŠEM:DTato fotka neni moje vim že musi byt zaškrtlej region FREE nebo EUROPE Lidi prosim odpovezte mi co to znamena kdyz neni neco stoho co je v Xtreme Compatibilyti zaškrtlí jestly to ma nějaky vliv na hru diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 nne nehrál ale podle gameplay a recenzí to je určitě lepší .... a graficky určitě taky... Keby sa s Forzou3 srali tiez 6 rokov, tak...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scarecrow Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 hoši nevíte kolik se celkem prodalo mass effect 1 a mass effect 2 jen tak pro zajímavost sem si říkal že to budou velký čísla neví náhodou někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lsony Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Projed to pres agbx.... a pokud bude vsechno zeleny mas hru v pohode. To jsem udělal přes to abgx ale když to dam proveřit přes ten mulleter tak nemam zaškrtly Video Data Present a ptam se co to znamena nebo jakej to ma vliv na hru když něco nění zafajfkovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Většina lidí už Mulleter nepoužívá - jen ABGX a vypalování je v pohodě , přestože neví co Mulleter vykazuje , tak bych to nijak neřešil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hans.85 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Ahoj jsem tu nový tak se omlouvám jesti se to tu již někde řešilo. Vypálil jsem si Mass Effect 2 a opatchoval na wave 3, ale když jí dám do Xka, tak se mě to zeptá na upgrade potvrdím ok(již předtím mi to pár her udělalo a vše proběhlo v pořádku a poté jsem je spustil) ale po restartování se zeptá opět a takhle pořád dokola takže hra spustit nejde a k tomu mi asi narušila profil nezobrazuje se tam avatar ani upravit si ho nemůžu....Víte někdo co s tím?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Stáhni update dashboardu odtud http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htm V tom textu tukni na to sem Zahajte stahování složky aktualizace kliknutím sem. Uložte soubor jako „$SystemUpdate_Fall09_8955.zip“ do libovolného umístění v počítači. Pomocí WinRaru to rozbal a dej soubor„ SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu i s novými avatary do xka . Potom tam dej hru a normálně by se ti měla spustit už bez té nabídky updatování . Musíš ale mít dost místa na MU , nebo HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Verxes Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Zdravím, tak jsem se rozhodl pro brzký nákup xboxu, ale mám pár otázek v kterých mám trochu bordel: 1) Když si koupím xbox na hrajte.cz, bude u něj +, tak se bude jednat již o flashnutý xbox, že? 2) pokud vyjde nějaká nová ochrana a bude třeba přehrát firmware, můžu si to udělat sám, nebo je k tomu třeba i HW zásah? 3) Když budu mít flashnutý xbox a předpaltím si xbox live, tak nemůžu hrát přes xbox live vůbec nic, nebo můžu hrát originálky? (=ban dostanu kdy?) 4) Stažené hry se musí vypálit vždy na dvd a hrát z něj, nebo je možné pouštět zálohy her přímo z HDD, aniž bych je musel vypálit - jestli mi tedy k něčemu bude, když si koupím xbox s HDD, když ho počítám využívat jen ke hrám. (rozhoduji se mezi verzí arcade a elite a kromě HDD mě na elite nic jiného neláká) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Zdravím, tak jsem se rozhodl pro brzký nákup xboxu, ale mám pár otázek v kterých mám trochu bordel: 1) Když si koupím xbox na hrajte.cz, bude u něj +, tak se bude jednat již o flashnutý xbox, že? 2) pokud vyjde nějaká nová ochrana a bude třeba přehrát firmware, můžu si to udělat sám, nebo je k tomu třeba i HW zásah? 3) Když budu mít flashnutý xbox a předpaltím si xbox live, tak nemůžu hrát přes xbox live vůbec nic, nebo můžu hrát originálky? (=ban dostanu kdy?) 4) Stažené hry se musí vypálit vždy na dvd a hrát z něj, nebo je možné pouštět zálohy her přímo z HDD, aniž bych je musel vypálit - jestli mi tedy k něčemu bude, když si koupím xbox s HDD, když ho počítám využívat jen ke hrám. (rozhoduji se mezi verzí arcade a elite a kromě HDD mě na elite nic jiného neláká) Děkuji 1) ano, bude flashnutý 2) HW zásah není (nepočítám rozebrání konzole a vyjmutí mechaniky):D 3) kdyz budes mít flash tak ti hrozí ikdyž hrajes originály po netu 4) je tu moznost hrani z HDD ale je nutna HW uprava (pájí se na základní desku) hledej na tomto foru pod nazvem XBreboot, Freeboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scarecrow Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 hele potřeboval bych vědět jak dostat v resident evil 5 do mercenaries oblek jill battle suit co pro to musim udělat bych potřeboval vědět díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ureal revolution Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Mám dva blbé dotazy: 1. Lze nahrávat videa z her na PS3 na HD během hraní a jak. 2. Jak se dělají ty "vizitky" z PSN kde jsou trofeje atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 To se proste občas stava, nic se neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 žebrák Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Čau, chtěl bych do ea skate 2 filmer pack, ale nechci lízt na live aby mi xbox nevybouch nebo tak. Dá se to třeba někde normal stahnout a pak to hodit do x? Případně jak na to? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wellkey Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ahoj, bude fungovat externí HDD když ho připojím k Xboxu ? Myslím pro sledování filmů, přehrávání hudby. Je potřeba nějaký specifický? Rád bych si ho pořídil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ahoj,bude fungovat externí HDD když ho připojím k Xboxu ? Myslím pro sledování filmů, přehrávání hudby. Je potřeba nějaký specifický? Rád bych si ho pořídil... Neměl by být problém, ale přeformátovanej na FAT32 ;) Čau, chtěl bych do ea skate 2 filmer pack, ale nechci lízt na live aby mi xbox nevybouch nebo tak. Dá se to třeba někde normal stahnout a pak to hodit do x? Případně jak na to?Dík. Proč by ti měl xbox bouchnout ?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Nedá musíš jen na LIVE ... Sry za DP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.