xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Jestli mas koncovku Jaspera, musi to byt Japser, jiny zdroj se neda pouzit. Mas Arcade nebo Elite? Japsery v Elite baleni integrovanou pamet nemaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 jj je to tim že mám elite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Perkelnik Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Zdravím, pokud si koupim k Xku jenom flashku, budu na ní moct instalovat hry a stahovat dema z live? Je tam nějaké omezení? Jestli to pomůže mam Arcade verzi, Jasper. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Na flešku můžeš instalovat hry i dema - funguje jako HDD , ale jen do 16 GB . Cenově se ale spíše vyplatí klasický HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Perkelnik Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 A bude fungovat i obyč externí disk připojený přes USB? Teď jsem našel 250GB za 1200 což je zhruba o 500 levnější než disk od MS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 A bude fungovat i obyč externí disk připojený přes USB? Teď jsem našel 250GB za 1200 což je zhruba o 500 levnější než disk od MS... nn pres usb xbox podporuje max 16gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Nekupuj HDD v obchodě . Někdy je nabízený u nás na foru v bazárku a nebo na AUKRU ho seženeš okolo 1000 Kč . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 A nevite pls kde sehnat ten kabel an prevod dat mezi xbox HDD?? koupil bych si vetsi hdd treba z aukra ci tak ale ten kabel tam k tomu nedavaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Myslíš tenhle? http://aukro.cz/item1084045346_x360_hdd_transfer_cable_usb2_0_novy_zaruka.html A nebo to můžeš kopírovat přes flashku, pokud aktualizuješ NXE na 9199. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Myslíš tenhle? http://aukro.cz/item1084045346_x360_hdd_transfer_cable_usb2_0_novy_zaruka.html A nebo to můžeš kopírovat přes flashku' date=' pokud aktualizuješ NXE na 9199.[/quote']ne ne ten to neni na ten uz sem koukal a prijde mi zbytecny kupovat za 400 i s postovnym dalsi blbost co vyuziju jen jednou... je to takovy ten kabel co mas na jednom konci vystup na usb a na druhem pro hdd od xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 ne ne ten to neni na ten uz sem koukal a prijde mi zbytecny kupovat za 400 i s postovnym dalsi blbost co vyuziju jen jednou... je to takovy ten kabel co mas na jednom konci vystup na usb a na druhem pro hdd od xboxu A co myslis, co je to? :D Transfer kit, mas nan link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 A co myslis, co je to? :D Transfer kit, mas nan link. kdyz koupis v nejakym oficialnim obchode jeste zabalenej treba 120GB hdd o xboxu (treba v datartu, electroworldu) bude tam pribalenej balik na takovydle jednoduchy propojeni, diky cemuz si vse presunes... mozna by to slo pres flashku ale mam jednu dopst a malou a taky bych musel slozite stalovata a palit nxe update a kupovat vec za 400 na todle je taky na ho*no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thorar Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Da se Xbox1 (nemyslim Xbox360) pres nejakou redukci pripojit k monitoru? (monitor ma jen VGA vstup) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 kdyz koupis v nejakym oficialnim obchode jeste zabalenej treba 120GB hdd o xboxu (treba v datartu, electroworldu) bude tam pribalenej balik na takovydle jednoduchy propojeni, diky cemuz si vse presunes... mozna by to slo pres flashku ale mam jednu dopst a malou a taky bych musel slozite stalovata a palit nxe update a kupovat vec za 400 na todle je taky na ho*no NXE můžeš aktualizovat před flashdisk a pokud máš externí HDD, můžeš použít i ten (Vytvoří se ti FATX partition o velikosti 16 GB). Da se Xbox1 (nemyslim Xbox360) pres nejakou redukci pripojit k monitoru? (monitor ma jen VGA vstup) Zkusil jsem pogooglit - http://www.xbox-scene.com/articles/vga-cable.php. Tohle by spíš mělo směřovat do sekce "Ostatní herní konzole" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Čau vypaluji přes IMG Burn. vypálil jsem dost her ale vždy jsem měl zaškrtnuto "Verify" a vždy při vypálení mi to ukázalo 100% a pak ještě ověřování, a další cca půl hodina. Chtěl bych to zkusit bez toho ověřování, můj dotaz : vypálí se hra správně když tuto položku odškrtnu ? Prosím co nejrychleji odpověď , díííky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Vypálení proběhne v pořádku i bez toho, že budeš mít zaškrtnutou volbu verify za předpokladu, že budeš vypalovat kvalitní vypalovačkou na kvalitní media. Jde jen o kontrolu, zda proběhlo vypalování v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Ok díky, CD je Verbatim a vypalovačka ze staršího PC bo mi odešla ta v Notebooku :D ale nevadí, díky to mi stačí :) vypalovačka zatím nezklamala tak snad nezklame ani teď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 no.iq Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Zdravím mám takový problém, vlastním xbox360 bez hardisku, mám ho připojený k k full hd monitoru přes hdmi-dvi, avšak obraz spouštěné hry (metro 2033) má velice nízké rozlišení.. nečekám že bude mít full hd ale však mi toto rozlišení připadá velice nízké...nemáte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Zdravím mám takový problém, vlastním xbox360 bez hardisku, mám ho připojený k k full hd monitoru přes hdmi-dvi, avšak obraz spouštěné hry (metro 2033) má velice nízké rozlišení.. nečekám že bude mít full hd ale však mi toto rozlišení připadá velice nízké...nemáte s tím někdo zkušenosti? Co vlastne potrebujes napravit? Ake mas nastavene rozlisenie v konzole? Tak take budes mat v monitore. Co potom chces riesit? Nerozumiem. P.S. vo vacsine su hry robene v 720p a bud maju antialiasing, alebo nie...na 1080p to konzola upscaluje. http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THe.gaME Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Hoj, chtel bych se zeptat jakymi zpusoby se flashuji mechaniky lite on ,jde mi to jestli jen prepisem fw nebo musi byt nejaky hw zasah ,pajeni,nejaka montaz atd,docetl jsem se ze nejak oboje,tak jak to teda je,diky predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 čau lidi chtěl bych se zeptat jaké výhody má update dashboardu ak čemuje to vlastně dobré která je nejnověší verze a tak díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 čau lidi chtěl bych se zeptat jaké výhody má update dashboardu ak čemuje to vlastně dobré která je nejnověší verze a tak díky moc Vsak v inom topiku som ti dal linky...aj prelozene do Cz v google translatore. V novom 9199 mozes pouzit aj USB flashky na save, dema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 a dobré nejsu na tom zas tak špatně mám tu předposlední verzu 8955 myslel sem že to bude horší mám to asi z výrobny nahoděné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Okrem toho este keby si mal nahodou zabanovanu konzolu, tak uz v 9199 je to s instalaciou hier na HDD v poriadku...so starsim dashom to nejde na konzole s banom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Ahoj, mám zabanovaný xbox, na kterém stejně již nejde spustit ani hra :( Ale chtěl jsem se zeptat mé uložené pozice z něj mám získat jak? Tímto návodem Jak obnovit profil i s Achievementy ze zabanovaného Xboxu bez ztráty Geček ? Nebo stačí savy nakopírovat na USB Flash disk a poté nakopírovat na HDD na novém xboxu a tam si vytvořit profil? Půjdou ty savy používat s tím profilem? Jak to udělám? Mám spoustu her do 80% rozehraných a nechci o to přijít... Prosím pomozte co nejdřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.