xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 No u těch Lite-on jsem četl že lze hrát mulťák s menším rizikem banu je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Záleží jen na firmwaru ... ted máš LT i na Benq a Samusng, samozřejmě u Hitachi na kterou LT nevyšel je ban jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Dnes poslední otázka :D. Budu muset něco třeba za rok updatovat (dashboard, cfw mechaniky)? Abych mohl hrát hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Dashboard ano, ale to je otázka pár minut - jen nakopíruješ potřebný data na flashku a spustíš aktualizaci. Flash firmware vzhledem k aktuálnímu stavu ne, ale kdo ví jak to bude za rok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Dnes poslední otázka :D. Budu muset něco třeba za rok updatovat (dashboard, cfw mechaniky)? Abych mohl hrát hry. To su take otazky, pri ktorych je potrebna carovna gula :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomivela12 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 ale to je celkem na nic pauznu si hru potřebuju kouknout na net přepnu si a vypne se to...je to naprd určitě to půjde ňak nastavit ale nevím jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 sry už nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 tomivela: Jen tak se zeptám, nemáš vyvedenj zvuk z xboxu tímhle způsobem? http://console-forum.net/tema/42229-hdmi-dvi-zvuk-uprava-originalniho-konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Já jsem to takhle měl vyvedené a přepínání z her mi šlo úplně v klidu... Měl jsem to úplně stejně, jako to má tady tomivela. Chyba bude někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomivela12 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 piggy takhle jsem to měl ale nakonec jsem vyvedl zvuk z monitoru jak se dávají sluchátka tak jsem propojil s reprákama....kdyžtak mám tento monitor jestli to pomůže http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=76408 Já jsem to takhle měl vyvedené a přepínání z her mi šlo úplně v klidu... Měl jsem to úplně stejně, jako to má tady tomivela. Chyba bude někde jinde taky si myslím že ve zvuku to nebudue spíš nastavení na xku ale v tom se nevyznám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Mně to právě dělalo, když jsem měl zvuk vyvedenej takhle, pak jsem dokoupil ten origo microsoft kabel/výstup a už mi to nedělá. A taky mi to dělalo u LGčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jagulin Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 ahoj , chtěl jsem se voptat, koupil sem si Xbox ten novej slim a když hraju tak mi po chvilce začne jakoby cinkat, takový 2 krátký cinknutí a opakuje se to co 10 vteřin... začíná mě to štvát, zajímalo by mě jestli nevíte čím to může bejt? v návodu sem o zvukách nic nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Co cinka? Mas hry instalovane na HDD a hras z HDD? Alebo hras z mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kupko Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Cauko daji se stahnout savy Red Death Redemption a nahrat na HDD do profilu??Muj otec mi omylem smazal muj progres ://DIky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jagulin Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 no hraju z mechaniky.. dělá mi to u GTA4 ale jen někdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 no hraju z mechaniky.. dělá mi to u GTA4 ale jen někdy... Preco si neinstalujes hry na HDD a nehras z HDD? Takto sa DVD v mechanike rozkruti iba na par sekund (kvoli overeniu hry) a potom je off. Ved mas HDD 250GB, ani na sekundu neuvazuj o neinstalovani hier na HDD! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jagulin Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 mam to týden, tak ještě nevim co a jak, sem rád, že sem si zařídil ten xbox live účet to byl taky porod... no nic už to instaluju... tak mě napadá zda ty zvuky nejsou takovej předvoj k přehřátí..... co vy na to?? nemáte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Uvidis ci to bude stale robit aj pri hrani z HDD. Ci to nevydavala mechanika. Mam stary Falcon, tak s X360S nemam skusenost. Prinajhorsom mas zaruku, tak nemaj ziadne obavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Když mám cfw mechaniky 1.1 je to nejnovější firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 jestli máš na mysli LT 1.1 tak ano je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 jestli máš na mysli LT 1.1 tak ano je :) Jo mám LT a pojedou mi hry jako Red Dead Redemption bez patchování hry? Nebo musím opatchovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Nemusíš vůbec nic patchovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomivela12 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Mně to právě dělalo, když jsem měl zvuk vyvedenej takhle, pak jsem dokoupil ten origo microsoft kabel/výstup a už mi to nedělá. A taky mi to dělalo u LGčka. tak už to funguje ani nevím jak jsem to udělal..:)..a díky..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Nainstaloval jsem hru na hdd, chci ji zapnout ale hodí mi to okno s hláškou o updatu. dám updatovat a napíše mi to že nelze číst z disku. Co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 chci se zeptat jestli je pravda ze kdyz mam xbox vertikalne tak ze se skranou disky? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.