xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 romeno, xko facha uplne vpohode, mne to nevadi, skor sa bojim o to, ci to dlhodobo prezije, ked sa zapinak takto hlupo. skor som myslel, ci tam nie je nejaky sleep rezim, mne to pripada, ako ked sa nechce zobudit PC z rezimu spanku. kazdopadne v nastaveniach ziadny sleep rezim povoleny nemam. moja otazka cislo 2 - da sa zmazat profil z xka? nakolko mam elite, mal som 3 mesiace gold konto grtis, ale stale len mesiac na jeden nick, vdaka tomu mam teraz v xku 3 profily a celkom ma to stve. dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ZDrc...mam takovy problem..zkousel sem se pripojit na LIve a hrat po netu GTA IV ale napsalo me to ze me nejde pripojit..tak sem zkousel pripojeni na LIve a napsalo me to "your NAT type is Scrict....dal doufam nemusim pokracovat..predpokladam ze se to taky nekomu stalo tak se chcu zeptat jak ste to kdo plz vyresili..mam este necely mesic LIVE zadako pac sem xko dostal k vanocam..neni flash..THX kdyztak piste na icq 732-622-263 ...THX ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Asi hodně hloupý dotaz, ale chystám se v blízkých dnech na koupi xboxu. Dočetl jsem se zde, že na backupy her je potřeba DVD+R DL jestli se nepletu. Můžete mi někdo prosím říct, co znamená to DL? :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 dl = dvouvrstvé (8,5 GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Asi hodně hloupý dotaz, ale chystám se v blízkých dnech na koupi xboxu. Dočetl jsem se zde, že na backupy her je potřeba DVD+R DL jestli se nepletu. Můžete mi někdo prosím říct, co znamená to DL? :psp:double layer coz je dvouvrstvi disk kdyztak me nekdo opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 double layer coz je dvouvrstvi disk kdyztak me nekdo opravte. Jo, to zni logicky, díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ZDrc...mam takovy problem..zkousel sem se pripojit na LIve a hrat po netu GTA IV ale napsalo me to ze me nejde pripojit..tak sem zkousel pripojeni na LIve a napsalo me to "your NAT type is Scrict....dal doufam nemusim pokracovat..predpokladam ze se to taky nekomu stalo tak se chcu zeptat jak ste to kdo plz vyresili..mam este necely mesic LIVE zadako pac sem xko dostal k vanocam..neni flash..THXkdyztak piste na icq 732-622-263 ...THX ENJOY:love: v podstatě jde o to, že nemáš otevřený NAT type a lidi co to takhle maj tak spolu nemůžou hrát...což mi dělalo s třemi lidmi z čr ale třeba ze zahraničí hraju běžně....budu to brzo řešit s providerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNail Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Já mám takovej problém XD ... objednal jsem si X360,a bavil jsem se o tom s tátou,a ten mi řikal,že jestli si neseženu kabel pro připojení k monitoru,tak mám docela průser XD ... nedoporučili byste mi prosim nějakej? Já se v tom ale lehce ztrácim .. kabel se do monitoru nezapojuje,ale trčí z něj..nevim,jestli to tak je správně,nebo jestli je ten monitor prostě vykopávka...už ho mám asi 3 roky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Já mám takovej problém XD ... objednal jsem si X360,a bavil jsem se o tom s tátou,a ten mi řikal,že jestli si neseženu kabel pro připojení k monitoru,tak mám docela průser XD ... nedoporučili byste mi prosim nějakej?Já se v tom ale lehce ztrácim .. kabel se do monitoru nezapojuje,ale trčí z něj..nevim,jestli to tak je správně,nebo jestli je ten monitor prostě vykopávka...už ho mám asi 3 roky.. tak to mas zrejme problem ak ten kabel nejde odpojit, lebo do Xka ho nemas kam zasunut a kabel co sa predava k Xboxu ma na konci samce a z monitora takisto...iba ak by si zohnal prepujku samica-samica, ale taku som nevidel, netvrdim, ze nie je, ale nevidel som. ten monitor je LCD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNail Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 No je to děsnej křáp XD 17''LCD,ale na novej teď nemám keš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 iba ak by si zohnal prepujku samica-samica, ale taku som nevidel, netvrdim, ze nie je, ale nevidel som. ten monitor je LCD?dělá se, prodává se a překvapivě i funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNail Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Aha tak fajn...a nemohl bys mi na ní poslat linku? ... teď se tady s otcem hádám,že když u tý televize chrápe,tak si to přepnu,a von se probudí a zařve na mě : Nééé,nepřepínej to. přepne si to zpátky na to svoje a znova u toho usne XD .. já chci bejt milionář... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Aha tak fajn...a nemohl bys mi na ní poslat linku? ...tak třeba tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ale ten kabel k xku nie ke trikrat lacny.... http://webline.elko.cz/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=3645&stiplname=kabel-red-hd15f-hd15f-gender-changer-redukce keby si si klikol na ten obrazok, tak zistis odkial ho kousalik pouzil inak ja by som na tvojom mieste pouvazoval nad novym monitorom, pretoze ta 17ka je mala a hlavne je 4:3, pouvazuj nad tym :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNail Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Mít peníze,tak ho hned objednávám,jasně :D Nějakej 22 Asus by se mi líbil..jenže teď máme celkově málo peněz(dvě dovolený lyžák,sestra má novej NTB atd.) zatim se budu holt s rodičema dělit o televizi..hotovo..aspoň mi dýl vydržej hry,a nebudu u toho sedět furt :D TV docela ujde (CRT 73cm 100hz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 na 22" Asus sa vykasli, co keby si skusil toto? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61308 je 16:9, FULL HD a hlavne nemusis spekulovat nad kablami, staci ti standardny HDMI kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNail Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Jo děkuju za návrh :) ... tak budu šetřit no..matku klepne,až jí oznámim,že chci tohle XD ... to bude ale za dlóóóóuho..aspoň vim,jaký rozlišení,jsem nevěděl,že jsou full HD monitory :D jako obvykle sto let za opicema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZEndy Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 čiao - chci se zeptat, jak zjistím když si stáhnu nějakou hru na Xko a je to iso soubor, jaké tam jsou obsažené jazyky. Díky za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 čiao - chci se zeptat, jak zjistím když si stáhnu nějakou hru na Xko a je to iso soubor, jaké tam jsou obsažené jazyky. Díky za rady :-) to nezjistis , u torrentu je obcas v .nfo uveden jazyk hry,jinak jestli hledas hry s cestinou jukni se do meho topicu v sekci hry,je hned nahore a jmenuje se Hry na Xbox 360 v češtině , všechny hry pokud není uvedeno v názvu jinak obsahují minimálně AJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Zdravím mám připojenej HDD z Xka v PC a chci vytáhnou savy a hodit je do jinýho HDD co mám teďkon v xku - potřebuju kde se savy nachází Díky dám credits a THX PS-Rychle spěchá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZEndy Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Aha - tak to je zrada :-) Stahuju tuto verzi Fable.2.USA.XBOX360.MULTI.5.ABGX-ANONYMOUS no a popis u toho byl akorát takový: ReLeaSe Platform..... XBOX360 SourCe....... DVD9 NTSC/PAL RegIoN....... RegionFree GeNRe........ RPG LaNGue....... Multi5 NoMBre....... De RaR ReLeaSe...... DaTe 17.10.2008 RiPPeR....... ANONYMOUS STReeT DaTe.. 21.10.2008 Tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Zdravím mám připojenej HDD z Xka v PC a chci vytáhnou savy a hodit je do jinýho HDD co mám teďkon v xku - potřebuju kde se savy nacházíDíky dám credits a THX PS-Rychle spěchá :) Tak proč neskusíš přetáhnout všechno :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Tak proč neskusíš přetáhnout všechno :? Přetáhl bych to, ale je tam prej jinej kód nebo soubor který říká že ten disk je 20Gb a chci to na svuj 120Gb ... Nevim co je na tom pravdy jestli to je FAKE tak to přetáhnu celý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Aha - tak to je zrada :-) Stahuju tuto verzi Fable.2.USA.XBOX360.MULTI.5.ABGX-ANONYMOUSno a popis u toho byl akorát takový: ReLeaSe Platform..... XBOX360 SourCe....... DVD9 NTSC/PAL RegIoN....... RegionFree GeNRe........ RPG LaNGue....... Multi5 NoMBre....... De RaR ReLeaSe...... DaTe 17.10.2008 RiPPeR....... ANONYMOUS STReeT DaTe.. 21.10.2008 Tak nevím... Mam takovej pocit ze Mulit 5ka ma v sobe i cestinu,mimochodem ja stahoval tu verzi od wii90 nebo nejak tak a tam cestina je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 mam dotaz ohledne cz share . Zaregistroval jsem se na pracovním kompu ale hry na xko budu tahat až doma nebude to žádný problém že se tam změní ip adresa nevím jak oni to tam maji řešené (zrovna jsem si posall sms za 99kc na volnych 60 gb tak doufám že to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.