Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Dobry den všem,

předem se chci omluvit všem, jsem neskutečnej lajk co se týká Xboxu. Synovi jsem objednal Kinect a teď tady zjištuju, že to asi na x-ku nebude běhat. Má flashnutej Xbox, D:2.0.8955.0. Díky za každou radu, jak postupovat.

Preco by nebehalo, ked staci update dashboardu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
1. ale ktery ten update je spravny? Četl jsem že po new update nebehaji stare hry.

2. jak zjistim jakou mam mechaniku?

Diky

Pokud je to flashnuty, tak bude s update dashboardu asi problem - to se dela pri pripojeni k XboxLIVE, coz ti ted asi umozneno nebude.. Ale jestli je ten update opravdu potreba, to nevim - Kinect nemam..

Snad odpovi nekdo znalejsi.

Ja chtel jeste poprosit, jestli by mi nekdo nemohl shrnout v par vetach to uzivani gamepadu pro xbox i na PC. Musim si teda k pocitaci koupit ten USB srac (koukal jsem ze za to chtej litr), a k nemu bude CD se softwarem, pres ktery pak vsechno osetrim?

Jsem totiz zmatenej i po nakouknuti do jinych zdroju: tam zase pisou, ze mam vzit CD OD GAMEPADU, coz je preci blbost..

Odkaz ke komentáři

• 0

1. Podle data , kdy jsi si ho nechal dělat :

Každý FW měl datum vydání

NEJSTARŠÍ JE 1.4

23.12.2008 - fw.1.5 wave 2

Začátek května 2009 - 1.51 wave 3 - HITACHI bez patchování

V polovici května 2009 - 1.6

od prosince 2009 - 1.61 wave 4

LT vyšlo 19 ledna 2010

LT 1.1 vyšlo 20 března 2010-04-13

Nebo podle toho jaké dokážeš spustit hry .

Odkaz ke komentáři

• 0

Dobry den, dnes sem dostal Xbox360 Arcade (flash) a chtel sem zkusit nakou vypalenou hru... Spustil sem Dead Rysing 2... vsechno jelo ale pak se ukazalo Loading... a pak nic porad se to nacitalo a asi po 5 minutach sem to vypnul a skusil znova... ale porad to same.Co s tim je?

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdar...je nějak výrazně lepší xko piano než klasické xko, kromě toho že má port na kinect?

O CO JE LEPŠÍ XBOX SLIM ??

malinko menší

nižší spotřeba

o 2 USB víc ( celkem 5 )

optický zvukový výstup

napájení kinectu

integrované wi-fi

ochrana před přehřátím vypne xbox

Odkaz ke komentáři

• 0

Když připojím na naformátuji flash disk v xboxu, půjde na něj provést záloha všeho, co mám dosud uloženo ve vnitřní paměti xboxu (512MB) nebo jej mohu používat jen na nové uložené pozice a podobně? Dá se na flash disk zazálohovat i celý profil s achievementy? (Hraji jen offline, na Live lézt nechci). Jestli jo, jde to udělat přímo v dashboardu nebo se to musí provádět přes počítač?

Odkaz ke komentáři

• 0
Když připojím na naformátuji flash disk v xboxu, půjde na něj provést záloha všeho, co mám dosud uloženo ve vnitřní paměti xboxu (512MB) nebo jej mohu používat jen na nové uložené pozice a podobně? Dá se na flash disk zazálohovat i celý profil s achievementy? (Hraji jen offline, na Live lézt nechci). Jestli jo, jde to udělat přímo v dashboardu nebo se to musí provádět přes počítač?
Vše jde ;) a vše se dělá v DB :) .
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu