xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 sorry ale flashnute xko sem již koupil, jak se pozna ten dashboard :D Menu konzoly (dashboard)/Settings/System info a v nom 2.0.xxxx.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SeriousGeorge Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Zdravím, chtěl bych si koupit 250gb HDD k xboxu. Mám 20gb hdd se savy, různýmy DLC a tak. Jak mám nakopírovat ty data z 20gh do 250gb disku? Vím rozebrat, připojit do pc a asi použít Xplorer360 nebo Xport360 ted nevim jak to je, ale nevím který soubory mám překopírovat. Pomuže někdo? Nikde jsem to tu nenašel. Pro upřesnění, tam mám třeba Prince, Shadow Complex, mappacky na halo atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Jednodušší a bez rozebírání to budeš mít pomocí flešky . Naformátuješ ji v xboxu a zkopíruješ vše postupně na flešku a potom z flešky na HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 zdar nevím jestli se tu už na to někdo ptal ,ale pojedou mi Kinect hry na DB 2.0.12416.0 BETA nebo musím mt full verzi dík za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Jeden triviální dotaz, při flashy na LT+ mi zůstanou všechny ajchy a nebo si to musím zálohovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SeriousGeorge Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Jednodušší a bez rozebírání to budeš mít pomocí flešky . Naformátuješ ji v xboxu a zkopíruješ vše postupně na flešku a potom z flešky na HDD . Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Jeden triviální dotaz, při flashy na LT+ mi zůstanou všechny ajchy a nebo si to musím zálohovat? Vše zůstává - nic se ti neztratí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondatra Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Chci se zeptat jestli hra patchla z W6 na W2 pro FW 1.4-1.5 pojede na novem LT+. ptam se protože na FW 1.6 NEJEDE a musi se patchnou na W3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krupee Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 nevite nekdo, jestli potřebuji u kinectu navic nějakou pamět, mam jenom 265mb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Kinect požaduje minimálně 175 MB pro svůj chod ;). http://support.xbox.com/cs-cz/pages/kinect/more-topics/storage-space.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 nevite nekdo, jestli potřebuji u kinectu navic nějakou pamět, mam jenom 265mb? Ved pouzit mozes aj USB kluc/flashku, alebo ext. HDD (max.16GB). Toto je mozne uz 8 mesiacov, ked vysiel DB 9199 a stale kladiete taketo otazky... A navyse hranie z HDD a nie z mechaniky ma svoje vyhody! Instalovanie hier je mozne uz 2 roky (!), od vydania NXE (dashboard s avatarmi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Chci se zeptat na ten abgx 1.05 co tedka vyšel hry nfs a assasin jsem dělal v 1.04 tak jestli ot nemám nějaky vliv že je nova verze díkes:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Nemá to žádný vliv . Ta verze je jen trochu vylepšená . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WeZzy Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Dobrý den, chci se zeptat jaká je ideální výška pro umístění Kinectu aby mě snímal pokud možno z co nejkratší vzdálenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Vyska aj tak nerozhoduje, ci to budes mat pod TV, alebo na TV. Vzdialenost od kinectu aspon 2m, na sirku tiez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecin Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Kdyz budu myt tohle http://www.xboxline.com/headset-adapter-xbox-360-p-416.html muzu do toho zapojit normal sluchatka od PC s 3,5mm jackem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Kdyz budu myt tohle http://www.xboxline.com/headset-adapter-xbox-360-p-416.html muzu do toho zapojit normal sluchatka od PC s 3,5mm jackem ??? Když to budeš mýt důkladně tak snad ano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Kdyz budu myt tohle http://www.xboxline.com/headset-adapter-xbox-360-p-416.html muzu do toho zapojit normal sluchatka od PC s 3,5mm jackem ??? Pokud máš na sluchátkách 3.5 mm jack tak budeš potřebovat redukci na 2.5 jack http://www.alza.cz/3-5mm-2-5mm-jack-d112569.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 framer Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 1) Jaký xbox je podle vás nejlepší, když chci na něm jen hrát hry (originální)? 2) když bych chtěl hrát po internetu s někým tak musím mít službu gold? 3) a ještě něco: tu službu silver má každý majitel xboxu nebo je nutný si jí nějak koupit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 1. Je to jedno . Výkonově jsou všechny stejné - liší se jen vybavením a vzhledem . 2. Ano - hraní na live je placené t.zv. gold účtem . 3. Silver účet dostaneš zdarma zaregistrováním se na live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 1) Jaký xbox je podle vás nejlepší, když chci na něm jen hrát hry (originální)? 2) když bych chtěl hrát po internetu s někým tak musím mít službu gold? 3) a ještě něco: tu službu silver má každý majitel xboxu nebo je nutný si jí nějak koupit? :) 1) jakýkoliv xbox 360 dnes dostupný :), nejlépe asi Arcade +koupit 250 GB HDD. 2) gold je nutnost pro hru více hráčů, měsíčně stojí při platbě kartou cca 150,- kč bez DPH (nebo cca 1400 kč na 12 měsíců) 3) silver účet je základní účet zdarma, když si založíš účet na xbox live tak dostaneš automaticky silver účet Edit: ahh, koukám že toro mě již předběhl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecin Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 A jde to zapojit do ovladace k xboxu360 ??? http://www.alza.cz/3-5mm-2-5mm-jack-d112569.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 1) Do ovladače xboxu zapojíš toto http://www.xboxline.com/headset-adapter-xbox-360-p-416.html (toto má 2,5 mm jack) 2) Do toho adaptéru viz bod 1 zapojíš http://www.alza.cz/3-5mm-2-5mm-jack-d112569.htm (aby jsi do adaptéru dostal svá sluchátka s 3,5 mm jackem) 3) a nakonec zapojíš sluchátka (dle tvého postu mají 3.5 mm jack) Edit: nebo něco takového http://www.instructables.com/id/Use-your-awesome-PC-Gaming-Headset-with-an-X-Box/ Edit2: jak tak koukám na obrázky toho adaptéru tak je možné, že dírky v tom adaptéru jsou již možná na 3.5 mm jack ke sluchátkům, nikde nepíší jaké to má konektory, možná bych nejdříve koupil jen ten adaptér (viz bod 1) a redukci (viz bod 2) až podle toho jestlo bude potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Mám wireless ovladač a zajímalo by mě jestli jde k tomu ovladači dokoupit kabel aby nebyl wireless :D, protože mě štve častá výměna baterek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Mám wireless ovladač a zajímalo by mě jestli jde k tomu ovladači dokoupit kabel aby nebyl wireless :D, protože mě štve častá výměna baterek. https://ssl.aukro.cz/item1348649999_xbox_360_baterie_battery_pack_4800mah_nabijeci.html Když se vybije baterie , tak můžeš pokračovat v hraní připojením kabelu do USB xboxu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.