xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Mám takovou otazku možná až trošku moc debilni :D ale to tema odpovídá :D Mám TV jak sem psal nad tím .. .a koupím Xbox Slim ... dejme tomu že koupím xbox + ovladač + headseat + HDMI kabel a TV jinak žádné kabely .. bude z TV vycházet Zvuk ? nebo to chce ještě další kabel ? .. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Kabel HDMI přenáší i zvuk - takže nic jiného nepotřebuješ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ok díky toro ... a ještě ta otazka před tím na kterou mi nikdo neodpověděl ... ted na hrejte.cz stojí ten Xbox Slim 6200 kč ... s flashem tak kolem 7000 ne ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ok díky toro ... a ještě ta otazka před tím na kterou mi nikdo neodpověděl ... ted na hrejte.cz stojí ten Xbox Slim 6200 kč ... s flashem tak kolem 7000 ne ? .. S flashom este Slim nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ale jo to vím ... ale jako váš odhad te ceny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Nikdo z nás není vědma ani obchodník z Hrejte.cz, ale většinou je navýšení 500,- až 800,- Jako co na to říct, prostě počkej a uvidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ok díky toro ... a ještě ta otazka před tím na kterou mi nikdo neodpověděl ... ted na hrejte.cz stojí ten Xbox Slim 6200 kč ... s flashem tak kolem 7000 ne ? .. Hrejte tam jasně uvádí cenu za flash 800 Kč . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero34 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Zdar, napadlo mě, je dobrý mít Xbox nastojato a dávat tam dvd? nemůže to třeba nějak vypadnout a poničit mechaniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Zdar, napadlo mě, je dobrý mít Xbox nastojato a dávat tam dvd? nemůže to třeba nějak vypadnout a poničit mechaniku? Ne opravdu to nemůže vypadnout :D :D :D maximálně když bdeš nešikovný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Kdo mi da odkaz na to, kolik mista zabira hra na HDD (po instalaci) Dekuju predem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Kdo mi da odkaz na to, kolik mista zabira hra na HDD (po instalaci)Dekuju predem:) To nikde nenajdeš , ale je to méně než při stahování . Od 3 do 7 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 napr. taky Apache: Air Assault po nainstalovani zobere iba 1,4GB :D Vacsinou je to 6,8GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Mám takovou otazku když koupím Xbox Slim s LT+ tak jaký bude firmwar , jelikož se mi nechce ty hry patchovat a tak když sem v tutorialu četl "Pokud máte firmware 1.61 nebo LT (1.0/1.1/1.2), jste za vodou a nemusíte žádné hry patchovat" tak sem zvědavý jestli tahle věta platí i pro mě. .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Když píšeš , že koupíš Xbox Slim s LT+ , tak asi budeš mít FW LT + nemyslíš ? A když si pořídíš nejnovější FW , tak samozřejmě hry na nižší wave patchovat nemusíš .Ovšem ošetřit a opatchovat je kvůli ochraně AP 25 musíš . O tom si přečti zde : http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky-a-odpovedi zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Seky: To, co se píše v tutoriálu již zcela neplatí. V současné době patch, který rozchodí všechny hry včetně her s ochrnaou AP2.5 bez nutnosti patchovat (patchovat ve smyslu snižovat wave, protoze hry s ochranou AP2.5 se patchovat musí vždy) je flash LT+ 1.1. LT+ je nový a je modernější než LT 1.0/1.1/1.2... Problém je ale ten, že XBOX Slim s flashem ještě prostě nekoupíš, protože LT+ pro Slim ještě nevyšel a s žádným jiným se ani nepočítá. Takže až koupíš Slim, tak jediný flash pro něj bude LT+, ale ještě si musíš chvíli počkat, zatím se dají hrát na Slimu jedine originálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 ja už se v tom jako fakt nevyznám .. všechno pochopím hned ale tohle je fakt na mě moc ... zkusím to říct fakt jako postiženec a ty mi to tak řekni taky protože jinak to asi nepochopím :D ... dívej koupím tenhle Xbox ale až tam bude flash k tomu http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=776 no a teď sem stahnul ABGX nastavil sem to podle jednoho topicu kde byl napsaný návod ... ted stahnu hru například AC2 brootherhood ... jo ... a teď musím s tím dělat ještě neco jiného než ten ABGX nebo to v tom projedu vyhodí mi to že je všechno OK vypálím tou nejmenší možnou rychlostí na Verbatim DVD strčím do Xka a hraju ? říkám to správně ano ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ked si chces kupit Slim, tak az vyjde na to flash, potom toto mozes riesit...na terajsi LT+ sa hry s ochranou AP2.5 patchuju pre LT+ ...(je to ine, ako sa patchovali hry bez AP2.5 pre starsie flashe, kde bolo potrebne zmenit Wave na nizsie). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ano říkáš to správně. Postup: 1. stáhnout hru 2. zkontrolovat programem ABGX vždy v nejnovější verzi - nejprve nastavit jak říká toro Autofix Level 0, pokud je vše OK, rovnou vypálit. Pokud není vše zelené, dej Autofix Level 3 a projeď znova, pak Autofix Level 0 pro kontrolu (0 znamená jen kontrola bez jakýchkoli úprav, 3 zase upravit vše - zcela zjednodušeně řečeno...) 3. vypálit a hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ano říkáš to správně - nic víc s tím dělat nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 ok :D děkuji :D to sem chtěl slyšet :D hoši :D JA TOMU ROZUMIM :D dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wnas Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Mam xko Arcade koupeno pred 4 mesici a je na tom udelana revize Jasper. Rad bych se zeptal jestli je jedno jakej hdd si na xko koupim nebo sou necim rozlisena. Jo a taky mi flascher kečrej mi xko predelaval na Jaspra povidal ze mi vypalene gamesy pujdou este cca rok minimalne a hned co vyslo nove NFS sem stahnul gamesu vypalil a samozdrejmne nejde prosim o radu jestli uz Jasper je k prdu a musim udelat to AP-25 nebo co to je ......diiiik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Mam xko Arcade koupeno pred 4 mesici a je na tom udelana revize Jasper. Rad bych se zeptal jestli je jedno jakej hdd si na xko koupim nebo sou necim rozlisena. Jo a taky mi flascher kečrej mi xko predelaval na Jaspra povidal ze mi vypalene gamesy pujdou este cca rok minimalne a hned co vyslo nove NFS sem stahnul gamesu vypalil a samozdrejmne nejde prosim o radu jestli uz Jasper je k prdu a musim udelat to AP-25 nebo co to je ......diiiik za rady Mas v tom zmatok...Jasper je revizia a nie flash mechaniky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Mam xko Arcade koupeno pred 4 mesici a je na tom udelana revize Jasper. Rad bych se zeptal jestli je jedno jakej hdd si na xko koupim nebo sou necim rozlisena. Jo a taky mi flascher kečrej mi xko predelaval na Jaspra povidal ze mi vypalene gamesy pujdou este cca rok minimalne a hned co vyslo nove NFS sem stahnul gamesu vypalil a samozdrejmne nejde prosim o radu jestli uz Jasper je k prdu a musim udelat to AP-25 nebo co to je ......diiiik za rady O ochraně AP25 si přečti zde : http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky-a-odpovedi Jestli ještě nemáš dashboard vyšší než 9199 ( zjistíš to takto : Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš ) tak by jsi mohl hrát i hry s novou ochranou AP25 , když použiješ tento postup update dashe : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zdravim, potřeboval bych poradit kde seženu Patch nebo něco co zabraní tomu aby mi při Skate III vyskakovalo error. Nebo bude stačit jen prověření ABGX? díky za odpovědi a omlouvám se, vím je to tu pořád dokola ale já to nemohl najít :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Mám takovou otazku na ABGX ... stahnul sem hru odsad z Fora Starwars the force unleashed II složil sem to .... a vysledek sem projel v ABGX většina je zelená je tam i 2x žlutá a jednou modrá ... jako chápu to dobře že když tam není červená tak to pošlape ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.