xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 me šlape hra i když sem měl 1x červenou, pojede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zdravim, potřeboval bych poradit kde seženu Patch nebo něco co zabraní tomu aby mi při Skate III vyskakovalo error. Nebo bude stačit jen prověření ABGX? díky za odpovědi a omlouvám se, vím je to tu pořád dokola ale já to nemohl najít :/ Na XBOX hry nejsopu patche jednoduše jako na PC, když se hrají přímo z DVD.. o jakou chybu jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 já mám větší problém :/ :D stáhnul jsem Skate III a mám jen Iso co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 já mám větší problém :/ :D stáhnul jsem Skate III a mám jen Iso co s tim? Cez abgx, alebo vytvorit .dvd v notepade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 o chybu že jde menu, jde ukázka (v případě Skate III spíš film) ale jak mám po prví vyjet hodí se Error a spadne hra... nic víc, nic mín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Seky, ale i ostatní: Definujte přesněji své problémy, tj. piště jaké chyby vám programy hlásí a jaká červená hláška se objevila... Většinou hra pojede i když program ABGX nevypíše vše zeleně. Čas to je chyba způsobena pouze tím, že daná hra není v databázi programu apod. Pokud hra nejde spustit, je většinou jen špatně vypálená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 o chybu že jde menu, jde ukázka (v případě Skate III spíš film) ale jak mám po prví vyjet hodí se Error a spadne hra... nic víc, nic mín Píšeš "hodi se Error" ale jaký? tj. co se píše v té chybové hlášce alespoň zhruba? Jinak bych tipoval špatně vypálená a nečitlené DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 "Na trhu se objevili X360 Slim se zcela novou mechanikou Hitachi-LG s čipsetem Panasonic (první případ se objevil v bundlu s Kinectem). Co to znamená ve spojení s flashem asi netřeba říkat, takže kdo zvažujete nákup Xboxu a ještě ho nemáte, neváhejte, dokud jsou ještě sklady plné modelů s dosud známými mechanikami LiteOn, na jejichž flashi se intenzivně pracuje" je tohle pravda ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 píše to game Error DVD je nečitelné a abych vyčistil DVD. takže to vypálim znovu, prosím není tu někde návod jak vytvořit DVD soubor přes ABGX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Je pravda to co sem tu už kdesi zaslechl že do nových Xboxu se dává jen Liteonky že ano ? ne nějaký Hitachi-LG s čipsetem Panasonic ? :D a tady upravuju ten svůj příspěvek s tím ABGXem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 DVD už mám díky moc! ted jen jestli to bude fungovat :) ale ABGX nenadával takže určitě jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Do Slimů? Do nedávna se dávali Liteonky, u kterejch se pracuje na flashy. Ale teď se začnají právě prodávat nový Hitachi a o těch se zatim moc neví, ale téměř s jitotou se dá říct, že polomení ochrany bude ještě komplikovanější ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ahaha ... a do Elite nebo Arcade se dávaji furt Liteon ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ahaha ... a do Elite nebo Arcade se dávaji furt Liteon ? ... viz. topic pro začátečníky - je tam podrobný popis revizí a druhů mechanik.... Jinak poslední XBOXY "fat" měly už jen Lite-On Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Je pravda to co sem tu už kdesi zaslechl že do nových Xboxu se dává jen Liteonky že ano ? ne nějaký Hitachi-LG s čipsetem Panasonic ? :Da tady upravuju ten svůj příspěvek s tím ABGXem Projeď to znovu s AutoFix Level 3, hra by se ti měla opravit, pak znovu Level 0 pro ověření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 mám ještě dotaz, asi dost hloupý... jde dostat hra do do XB jiným způsobem než přez DVD? flash, HDD, nebo tak nejak... (protože ted nikde DVD neseženu) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Hele a myslíš že na www.hrejte.cz koupím až bude flash na Slim normální Slim 250GB HD s flashem LT+ a tím novým FM ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Hele a myslíš že na www.hrejte.cz koupím až bude flash na Slim normální Slim 250GB HD s flashem LT+ a tím novým FM ? ked doteraz predavali aj s flashmi, tak preco by nepredavali aj Slimka, ked na ne flash uz bude. Hi-an: Ked nemas JTag konzoly, tak jedine palit na DVD DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 ok ani nevím co je Jtag konzole, budu pálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jtag konzole je úprava systému samotného XBOXu, nikoli jen mechaniky jako u flashe, více zde: http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-18-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Projeď to znovu s AutoFix Level 3, hra by se ti měla opravit, pak znovu Level 0 pro ověření Todle mě to ukázalo teď Rozjede se to ted ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Nemáš v nastavení zaškrtlé políčko DISABLE WRITES ? To máš mít nezaškrtlé . A naopak v OPTIONS zaškrtni políčko Check/Fix Video padding . Znova to projeď na fix 3 a potom 0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Nemáš v nastavení zaškrtlé políčko DISABLE WRITES ? To máš mít nezaškrtlé . A naopak v OPTIONS zaškrtni políčko Check/Fix Video padding . Znova to projeď na fix 3 a potom 0. At to jezdím jak to jezdím když to projedu na Fix 3 tak jedina zmena je že se tam zezelená Chechickng video padding : Video is zero Padded ... jinak nic .. a když to dám na 0 tak je to to samý ... Tohle je po projetí fixem 3 a takhle to konečne dopadlo na Fix 0 už je to správně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Torro co na to říkáš ? ja myslím že když to některým jede i když je to červené tak že to pofrčí ne ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Mělo by to jet - jen nechápu proč to máš pořád stejný . Psal jsem ti na PM - to jsi nečetl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.