F789GH Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 zitra to poslu okonceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Tož zdar hoši,rád bych se připojil ,jeli možnost...Nabídl bych pár vychytávek..ale to bych rád řešil se zakladatelem přez ICQ nebo SZ :) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Pro recenzanty a ostatní pisaře Prosím všechny, co prozatím už něco napsali (nebo napíšou), aby dodrželi těchto pár bodů: - začínejte psát recenze s nádpisem hry (ať vím, kde je začátek, kdyby náhodou někomu něco uniklo), a k nádpisu přidejte ještě nějaký podtitulek (ať potom něco můžu vybrat na titulní stranu) - k čemukoliv napsanému přikládejte screenshoty - k recenzím pište, prosím, hodnocení - vážení, nezapomeňte se podepsat - nezapomeňte prosím napsat, zdali se jedná třeba o článek, nebo recenzi (vím, blbý příklad, tyto dvě věci bych třeba rozeznal) - jestli máte k danému článku nějaké speciální přání ohledně grafiky, napište to někde do dokumentu... __________________ Děkuji, ulehčí mi to práci __________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Dante, Kruta >Taky bych se rád přidal do týmu na recenze starších her - tady je příklad mého umu - http://console-forum.net/showthread.php?t=43976 doufám že se bude líbit :) Moje ICQ - 223-319-478 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ok vyber si nějakoou hru ozvi se mi na icq....je někde zde v topicu.. chtělo by to zvládnout udělat do příštího víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 dante, posílal jsem ti icq a ty pořád nic, tak jsem udělal návod na logo gow do bočnice. komu to mám polat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 nevím proč já si tě na icq taky přidával a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 dravím máš ještě volný místo v tom magazínu mohl bych psát články .Mám na to dostatek času:bash:přečti si můj článeka pak dej vědět doufám že tě aspon trochu zaujme.Pokusil jsem se tam vepsat to nejduležitější co by o hře měly čtenáři vědět : Fable 2 Platforma:xbox 360 Dlouho očekávaná hra fandů rpg a předchozího dílu.Pro ty kteří neměly možnost si zahrát 1. díl se jedná o hru ve ,které máte úplnou volnost na plnění úkolů či jen tak procházení po světě to už je jen na Vás stejně tak jako jestli bude hrát za dobro či zlo.Hlavní poentou příběhu je ochránění obyvatelstva před nepřáteli za pomoci magie či ručních zbraní.Nebo se můžete stát rodinným typem a zakládat rodinu. Fable 1-Fable 2-Rozdíly: 1.Už při začátku hraní fable 2 zjistíte ,že máte na výběr bud děvče nebo chlapce. 2.po splnění pár úkolů zjistíte ,že vám přibude věrný společník a to je pes,který Vás bude provázet na všech vašich cestách a pomáhat Vám hledat poklady. 3.Práce.Ano každý si musí vydělávat peníze i vy je budete potřebovat a je pouze na Vás jakou práci si zvolíte.Či snad z Vás bude kovář,dřevorubec či hráč po hospodách. 4.Sexualní hrátky.Pokud chcete mít potomka ,tak v tom případě Vám to tato hra povolí. 5.Tlouštka.Bohužel i zde si musíte udržovat stálou kondici a jíst pouze zdravě J 6.možnosti-tato hra od minulého dílu přivedla spoustu nových možností a spoustu nových gest. 7.Věk žádný rozdíl od 1. dílu.Stárnete,stárnete,stárnete tak si pospěšte at to stihnete J +Navazuje na 1.díl hezká grafika propracovanost volnost -krátký příběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 to co jsi napsal mě nijak zvlášť nezaujalo, zkus to líp no zatím jsem viděl jen některé věci, ale vypadá to bomba...pokud se tak budou snažit všichni už první díl by měl být super EDIT: dnes očekávám od všech co nedali :) nějakou práci...kontakt pro jistotu 195-111-048 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 na kdy se priblizne planuje 1 vydani?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Někde jsem četl, že na to Dante nemáš kvuli zdravotnímu stavu čas.. Respektive že se toho nemužeš i přes velký zájem ujmout, ale to tu teď nikde nevidim =) Jedině dobře, pokud by se toho někdo ujmul.. Píši a hlavně proto, že mužu přispět rukou k dílu. Již dlouhou dobu se pohybuju v redaktorských vodách, psal jsem po internetových magazínech, něco do novin a školního časopisu. Nemám teď kvůli maturitě a závodnímu sportu tolik času, abych mohl psát plnohodnotné recenze, tak bych se rád angažoval jako korektor. Česká gramatika mi většinou nedělá problémy a většinou jsem i poměrně všímavý. Již jednou jsem působil jako hlavní korektor a myslím, nebo doufám, že jsem svou práci odváděl slušně :) Kdyby se to tedy začlo realizovat, I'm in! :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Hledáš ještě nějaké nové šleny do tvého týmu že bych to mohl taky zkusit, jestli by si měl zájam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Prom kde jsi to slyšel?Jestli to dante vážně nezvládne tak to beru na sebe:).Jestli tady budeš tak se ozvi dante...takže teď pište mě jestli se tu dante neukáže;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Kdy vyjde 1. číslo ?? Nějaký přesný datum je a nebo měsíc, týden ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 ja bych chtel taky do teamu ale dante urcite neodsouhlasi protoze vek 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 dantemu je to v tuto chvíli fuk.....krůta....jde o to, že zdravotní stav mi to nedovolí vést...takže pokud to budeš vést já pracuju na tom co jsem měl dělat i tak...tak si to vem na sebe a ostatním napiš o icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 muzu tedy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Přidejte si mě všichni na ICQ : 240 - 126 - 418 díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Přidejte si mě všichni na ICQ : 240 - 126 - 418 díky:) Zdar, hele jen taková malá otázečka, kolik ti je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Myslim, že to je ambiciózní čtrnáctka :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Jo to jsem zjistil podle icq, docela mně to nahnalo obavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 nevidím důvod...krutá krůta je rozumná osoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 omlouvam se za spozdeni ale byl sem ted v casovym presu,delam naky projekty do toho ted jeste maturitak takze pridavam svou recenzi na MC:LA pripadne opravy snad nebudou nutne ale kdyztak predem dik za ne EDIT: kdyztak dante kdyz budes potrebovat nejakou recenzi nebo neco jinyho tak rekni a ja uvidim jestli budu schopnej to napsat z duvodu jestli tu hru mam nebo tak,nebo proste rekni potrebuju jeste jednu recenzi a ja ti reknu na co bych ji udelal a sepisu to pripadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Xbox360 magazín se asi zahrabal pod zem co ? No je to škoda, vypadalo to nadějně :( :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Škoda to je...to ano, ale lidi se mi měli ozvat a ups ozvalo se mi jich hodně málo (cca.2) ...:dozey: recenze mám 3...nemá to cenu zřejmě:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.