Alias/Blaze Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Sru na klikání :D DODATEK: Jo a kdyby byl tda ten klan tak bych se hlasil jako CL bo pomocnik CL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Sru na klikání :DDODATEK: Jo a kdyby byl tda ten klan tak bych se hlasil jako CL bo pomocnik CL S tim klanem ti nevim...se postupne...davejte i nejake fun mapy.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Mno byl to jen navrh docela good fun mapa: DE_TENNIS - Je to HE mapa ale s předponou DE fakt good mapa :D Jo a mohli by tam byt i surf mapy?? :D A otázka na konec: Newíte jak si můžu vytvořit nějakou mapu do CS SOURCE?? kdyby jste našli nějaký návod tak plz pište a :thanks: vás jistě nemine :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 dodávám mapy: CX_414 CX-CAR_FALL_V3 CX_HOT_TUB_V2 Ale tyhle mapy sou fakt fun :coolp: http://cz.youtube.com/watch?v=-70HC8uhK2Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Mno byl to jen navrh docela good fun mapa: DE_TENNIS - Je to HE mapa ale s předponou DE fakt good mapa :DJo a mohli by tam byt i surf mapy?? :D A otázka na konec: Newíte jak si můžu vytvořit nějakou mapu do CS SOURCE?? kdyby jste našli nějaký návod tak plz pište a :thanks: vás jistě nemine :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Mno mapy sou dobrý třeba napš aim_shotty, aim_map, aim_agtexture atd. jj ty aim jsou dost dobre souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 JJ tky a napadlo mě, že console forum mohl mit vlastni klan (server bude lidi co hraje CS tky dost) a popr bychom pk mohli hrat i ligu Ale to je jen navrh. Mohlo by to byt ale good.Kdyby jste mi něco chtěli tak mi napište na STEAM: Taziik nebo ICQ:333631943 alis s tebou souhlasim taky uz to csko hraju dost dlouho a mhli by sme ho poskladat treba my 2 by jsem do toho sli prtoze sennpu uz ma klan ze? tak co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Zalozte si topic...tady se jedna o server ;) vyhnete se Off topic pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 27, 2008 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Jestli muzu, tak bych pridal rix_cz_pool :) http://rix.cz/index.php?text=6-mapy-do-cs-s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 @Rix_cz: Tu mapu si sam delal?? @sadet: Mno já bych do toho šel tda.Du založit topic? @Senpu: A dík za to video juknu na to :D DODATEK: Když tak bych mohl udělat spray logo a třeba udělat i video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 jj zaloz a pak mi tady napis kde to je ... sry senpu za tento ropic vic uz jich tu nebde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Jestli muzu, tak bych pridal rix_cz_pool :)http://rix.cz/index.php?text=6-mapy-do-cs-s Bude mi cti.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 prvni nainstaluj Cs:Spak patch 16 pak patch 17 pak patch 18 pokud mas vypni firewall najdi NS server a par.....jestlik to nepujde kup STEAM zas tak drahej neni.. Edit: jeste nevidim ani jeden thanks jak to:D Ok,ok..Já to teda zkusíím..Aa kdyby to nešlo,tak když koupím origo cd,tak mi to půjde už normálně bez patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 :lol: rixi ty si borec :lol: nice map ;) sennpu pak se domluvime.. KOLIK BUDE ADMINU ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Ok,ok..Já to teda zkusíím..Aa kdyby to nešlo,tak když koupím origo cd,tak mi to půjde už normálně bez patch? jasne jen nainstalujes a mas to.. admini jsou zatim dva..dale uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 SADET: No tak to je ve stejny kategorii jako tenhle topic new mapy na server: mapy typu RATS: de_rats2005 de_rats de_dolls AIM: 3mc_training aim_crazyjump2006 kdyztak nejaky fy ae v tech se nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Takze server dorazi do 31.12 a spustim ho asik v nekterem s techto terminu 1.1 - 3.1 ;)..prvni mapa:rix_cz_pool :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 moc bych si pral DeathRuny, Slidy, popripadne Surfy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Pokud to není AWP/AIM nic pro mě :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 urcite bych tam hral jestli bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 moc bych si pral DeathRuny, Slidy, popripadne Surfy Moc modu na jeden server... pohadi staci NORMAL MAPS+AIM/HE MAPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 moc bych si pral DeathRuny, Slidy, popripadne Surfy to uz by bylo docela most modu..ale deathrun by mozna jeste sel o tom se popremysli.. Pokud to není AWP/AIM nic pro mě :lol: bude...takze prijd ¤D urcite bych tam hral jestli bude bude....zitra to jdu platit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 asi by teda bylo nejlepsi kdyby to byli he, aim, a normal jako de_dust2 atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 asi by teda bylo nejlepsi kdyby to byli he, aim, a normal jako de_dust2 atd.. JJ takhle by to bylo best :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Public|Small maps|FUN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.