Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Ahoj,

mám dva dotazy a to

první: půjde mi balance board, když je dovezen z USA?

druhý: nainstaloval jsem vše potřebné pro hack wii + hraní her z hdd ( hb, USB Loader, WBFS, nastavil Error 002 na YES, atd) ,ale když jdu na spustění hry, tak se mi sekne celé wíčko a mám jen černou obrazovku, a najede, jen po vytažení z el. zdroje.

Mám verzi 4.2E, nečipováné pochopitelně a zkoušel jsem zatím dvě hry přes flešku a netuším včem by mohl být problém. Předem díky za info.

Odpověď na první otázku: ANO

Odpověď na druhou: musíš přesně popsat, jak jsi dělal hack a co jsi instaloval...

• 0
Odesláno
Ahoj,

mám dva dotazy a to

první: půjde mi balance board, když je dovezen z USA?

druhý: nainstaloval jsem vše potřebné pro hack wii + hraní her z hdd ( hb, USB Loader, WBFS, nastavil Error 002 na YES, atd) ,ale když jdu na spustění hry, tak se mi sekne celé wíčko a mám jen černou obrazovku, a najede, jen po vytažení z el. zdroje.

Mám verzi 4.2E, nečipováné pochopitelně a zkoušel jsem zatím dvě hry přes flešku a netuším včem by mohl být problém. Předem díky za info.

K te dvojce... nejsou to nahodou NTSC hry? Klikni na hru...objevi se tocici DVD... a tlacitko SETTINGS... klikni na nej a nasledne na GAME LOAD... tam by mela byt polozka VIDEO MODE ... zkus ho nastavit na PAL50 nebo 60

• 0
Odesláno

Když upgradnu wii ať už pomocí internetu nabo podle nějakého návodu jak to bude z MII channelem a ještě mám na hlavní obrozovce i Wii Fit Plus Channel (samozřejmě je tam ještě více channelů) zůstanou mi channely a vytvořené postavy nebo bych si je měl nějak zálohovat?

A ještě k čemu slouží DVDx v hackmii installeru.

• 0
Odesláno

Čau prosim te

Mám Nintendo s čipem WiiKey 2 a s puvodní verzí systemu myslim 3.4 ta se ale nejak zvětšila na 4.3E, po půl roce hraní se mi začlo nekdy sekat při načítání her a já musel konzoli restartovat,známý mi poradil zformátovat memory system ,,to jsem ale neměl dělat,protože ted se nintendo hned po zapnutí kousne a nic nenaběhne,jako by chyběla nějaká část softwaru,něco bylo smazané,,,,nevim….

Jiný známý tzv. opravář moji konzoli tyden zkoumal a jedine co mi poradil a řekl že je briklá,seknutá a že neví co s tím.

dekuji za radu...

• 0
Odesláno

No, vzhledem k tomu, že říkáš, že "SE ti nějak zvětšila", kdoví, co jsi s tou konzolí dělal...

Jedna možnost je, že blbne přímo WiiKey, potom bych se obrátil na toho, kdo jej instaloval a pokud je konzole bricknutá (i když nevěřím, že by došlo k bricku jen uvedením do továrního nastavení), obrátit se na servis, který "un-brick" zvládne.

Jinak je v tvém případě každá rada drahá..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu