Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj, mam takový hloupý dotaz. Od mistra Hexera mam od roku 2009 na dalku provedeny hack Wii 4.2E. Téměř všechny hry mi do dneška bez problému fungovaly. Dnes jsem zkoušel rozjet Driver:SF a nezadařilo se. Dohledal jsem si, že je potřeba nainstalovat d2x cios a novy USB loader. Vše jsem si postahoval, návod uložil, ale nevím, zda si s tím nemůžu poprasit provedený a perfektně funkční hack.

Takže můj dotaz zní:

Můžu provést instalaci d2x cios dle oficiálního návodu na hacknuté Wii 4.2e?

Děkuji.

• 0
Odesláno

D2X cIOS můžeš nainstalovat i do jiného volného slotu (třeba 247) a v Configurable USB loaderu si ten IOS zvolit.. nemusíš tak do stávajícího hacku zasáhnout.

Ahoj, mam takový hloupý dotaz. Od mistra Hexera mam od roku 2009 na dalku provedeny hack Wii 4.2E. Téměř všechny hry mi do dneška bez problému fungovaly. Dnes jsem zkoušel rozjet Driver:SF a nezadařilo se. Dohledal jsem si, že je potřeba nainstalovat d2x cios a novy USB loader. Vše jsem si postahoval, návod uložil, ale nevím, zda si s tím nemůžu poprasit provedený a perfektně funkční hack.

Takže můj dotaz zní:

Můžu provést instalaci d2x cios dle oficiálního návodu na hacknuté Wii 4.2e?

Děkuji.

• 0
Odesláno

zdravicko panove, at hledam jak hledam furt nemuzu najit to co chci, sry jestli to tu nekde je a jen spatne zadavam klicova slova do hledani nebo sem tak slepy..

muj dotaz : lze nejakym zpusobem zvetsit ram pamet v ps3? at uz nejakym SW vylepsovakem nebo HW vymenou? resim si do ps3 linuxy a kdybych chtel rozjet neco narocnejsiho na ramku, nevim jak bych to resil, pc uz nemam a spoleham se jen na ps3 :(

• 0
Odesláno

Sensor bar je strasne jednoduche zarizeni... ty dva dratky vlastne nedelaji nic jineho nez ze privadeji elektrinu k IR diodam (ted si nejsem jisty kolik jich je...jestli 6 nebo 8) takze se poradne podivej jestli se ti nekde ty dratky nekrizi pripadne ten sensorbar rozeber... odpajej ten dratek a z te koncovky ho taky oddelej a napajej nejaky novy (klidne kup nejaky levny co ti prodaji v elektre) moc to ale neprehanej s delkou kabelu (kvuli odporu)

• 0
Odesláno

Díky za radu. Drátky jsem spojil a nic. Rozebral senzor (mimochodem těch diod je tam deset) nevím proč ti ko..ti tam dávají tak hovadské šroubky ,ale rozebrat koncovku se mi nepodařilo, jen sundat ten plast. Je to tam nějaké zalisované v plechu. Asi to dám někde kde mi to opraví. Jěště se chci zeptat na sensor bez kabliku na 4AAA baterky máte ho někdo a jak jste s ním spokojení.

• 0
Odesláno
D2X cIOS můžeš nainstalovat i do jiného volného slotu (třeba 247) a v Configurable USB loaderu si ten IOS zvolit.. nemusíš tak do stávajícího hacku zasáhnout.

Ahoj a díky za odpověď. Tvou reakci jsem zaregistroval až dnes, spolu s nakupováním nového Kirbyho, kde několik uživatelů mělo podobný problém jako já, s výše uvedenou hrou. Takže jsem se rozhodl provést instalaci D2X cIOS, k čemuž jsem si ale vybral špatný instalační balíček, jež mi neumožnil zvolit slot. Přepsal jsem si 249 a s hrůzou spustil nově nainstalovaný cUSB loader, který mi ukázal, že 249 je v pořádku nově přeinstalovaný a 250 je "??xx".

Resumé:

Nový Kirby jede bez problémů jak přes cUSB loader, tak přes USB loader GX.

Driver: SF se mi podařilo na poprvé rozjet také přes USB loader GX - prošel jsem výcvikem ale hra se dále nenačetla. Po restartu a přes cUSB loader jsem tuto hru bez problémů znovu nahrál a už můžu pokračovat, v obou loaderech, takže se teprve uvidí, v čem to pojede bez problémů, do budoucna dál.

Tak doufám, že jsem si něco ve Wii nepodrbal, staré hry mi jedou dobře - teda ty dvě vyzkoušené.

Mám si preventivně nainstalovat také D2X cIOS base 57 do slotu 250? ???????????????? (viz. výše)

Díky za odpověď.

• 0
Odesláno

Ahoj, sem tu nový a potřebuju poradit. Mám Wii 4.3E a hry spouštím přes USB LoaderGX..Jenže mi některé nefungují :/ Xenoblade, Metroid Other M, Silent Hill.. tyto a spousty dalších jedou, ale mám problém u těhle her (bully, tenchu, novy driver,ssx blur,madworld ..) vždy když je spustím nasleduje jen černá obrazovka a nic..u některých her sem to vyřešil tak že sem najel na setting hry, dal game load a v položce IOS (kde bylo napsano global configure či co) sem jednoduse napsal bud 222 nebo 249..ale u tehle her nefunguje nic z toho, muzete mi poradit prosim??

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu