sysasysa Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Mno když jsou grafici dva tak by v tom neměl být problém. jeden by dělal to a druhej tamto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Grafikům by nepřibyla žádná práce, pouze udělat jednorázově hlavní stranu podle mých představ, pak už je to nikdy nebude obtěžovat a vše by bylo na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Mno tak když sou dva grafici, tak jeden by dělal to a druhej tamto. Protože jinak by se asi jeden flákal a druhej makal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Popravdě časopis nestojí na práci jednoho grafika, to by se zbláznil aspon ze začátku, když se začíná uplně od ničeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Jo víc grafiků je fajn ale do časopisu co dělám bych nerad aby se někdo vrtal protože by to byly dva různé styly zpracování. Zatim dělám vše sám a jsem rád ale kromě časopisu víc neudělám. Neni čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Neřekl bych vice praci pro grafiky,Stačí dodat stranky časopisu a ja vám takovej Web Engine vyrobím bez problému :) Nahraje se to na nejaký free-hosting a lidi si to mužou prohlížet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Neboj, už na tom pracuje andre06 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Neboj, už na tom pracuje andre06 :D Tak jo :).. Jen takový navrh,na kazdou stranku bych třeba do rohu přidal buttony Další a zpět jako nejakej ten "Control panel" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 ano, ve finální fázi by to tak mělo fungovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Chci se omluvit že dneska nic nestihnu naspsat, pač sem se teď vzbudil a za chvíli jedem pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Možná sem se špatně díval, ale máte už nějakou verzi nebo něco hotového co byste mohly zveřejnit? Nějaká část časopisu ať cím/e jak to bude vypadat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 sem budeme dávat až hotovou verzi, měla by být večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Časopis už je z 90% hotový a možná ještě dnes bude vydán, nechte se překvapit. Odpověď na předešlý návrh - neboj lišta tam bude a vše pojede v poho a uživatel bude mít přístup přes webový prohlížeč v psp naráz k celé databázi všech čísel PSP Revue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 A to bude jako program nebo soubor do PSP jestli jo pujde to jen na CFW nebo i na OFW. Nebo to bude internetová stránka. Nebo něco jiného..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Časopis je hotový a zanedlouho tu bude. Odpověd: uživatel si bude moci vybrat, ale vždy to půjde na všech typech psp :) 1. forma jpeg obrázků 2. Zanedlouho i forma webové stránky optimalizované pro psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 a je to tu, v prvním příspěvku můžete stáhnout naší finální verzi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 No toto první číslo se mi velice líbí. Vložil sem si celou složku po rozbalení do PSP/PICTURE a normálně sem jenom přepínal L a R. Má to tak fungovat? Fakt se mi to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 JJ má to tak fungovat a jsme rádi, že se ti líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Časopis byl stažen více jak 40 krát, ale nemáme od vás žádné odezvi :( , pro budoucnost časopisu potřebujeme znát váš názor, popřípadě kritiku a návrhy na to, co by jsme měli zlepšit, aby jsme se mohli podle toho zařídit do dalšího čísla. Děkujeme za vaše odpovědi. S pozdravem vaše PSP Revue redakce Omlouvám se za double post, ale jinak to nešlo, aby si toho lidé všimli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fako Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 připádá mě to stejný jako PSP GAMER .Graficky by to chtělo nějak pozměnit jinak na první vydání dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Právě jsem to dočetl a jsem celkem spokojen, akorád ta korektura :),chtělo by to možná trošku přidat na obsahu, ale to je asi otázka času no, na kdy plánujete druhé číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 podle reakcí, a když reakce budou pozivitně naladěny, mohli bychom udělat další celkem rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 heh tak jsem si pár přečetl a... .D recenze není jednoduchý psát to jsem nikdy netvrdil a sám bych možná ani nepsal...ale je to dost blbě zvládnuté stihl jsem chilli con carnage a smackdown a máte to splácaný jedno přes druhý, pak dobrý si najít korektora....někoho, kdo opravdu najde v textu ty chyby.....jako máte recenzi na hru v pár větách na 3 mini stránečky dost málo....chtělo by to trochu přehodnotit a udělat to tak, abyste měli nějakou osnovu podle, které vůbec pojedete ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 prosímtě, řekni mi nějakou chybu kterou jsem tam vynechal opravit / a pak,na osnovu se každej vykašle, každej má jinej styl psaní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Vojto, těch chyb je tam dost, chce to projet přes korekturu znova i po grafické úpravě a aby ji dělal někdo jiný a vypsal třeba přesně kde ty chyby jsou, aby se ti korektuři na to znovu podívali, než to příště vydáme, ale je to naše první číslo, tak slibujeme, že se do příště polepšíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.