Pooky Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Všem se omlouvám za Chilli con carnage příště se žlepším.Vůbec mě nenapadlo dát to ke korekci.Jinak ja na recenze nejsem ja už rači psát nebudu.CSPortable v0.79 je má poslední recenze slibuju.A graficky se budu snažit zlepšit.Chci jen podtknout že Photoshop mám druhý měsíc a na to 1. číslo jsem byl jako grafik úplně sám. Jinak Dante tvoje připomínky mi vůbec nevadí aspoň někdo se na to kouká jako dospělý.2. číslo bude snad lepší Pooky grafik Portbale Revue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 To Nemesis: Nemusíš se omlouvat, máš právo na svůj názor a podnět na zlepšení, od toho tu je tento topik, akorát tento názor je nerealizovatelný a vzhledem k recenzentovi neobjektivní. Jinak v poho a klidně napiš, pokud tě něco napadne, rádi si to vyslechneme :) To Pooky: Pokud budeš mít čas a baví tě to, klidně piš recenze dál, nikdo neříká, že korektura to nemůže upravit, předělat a časem se zlepšíš. Recenze není lehké psát, tak to hned nevzdávej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Ja sem svůj nápad stím provedením ať to funguje pomocí Analogu jak na internetu pokud by to šlo zrealizovat no. Mě by se to líbolo třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 JJ to časem zařídíme, už jsem říkal, že to uděláme jako webovku na psp online i případně offline verzi, tak aby to spustili všichni i bez netu a analog tam funguje jako kurzor a bude se to přepínat pomocí tlačítek. Ale jpg forma je přednostní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Já mám přístum k bezdrátovému internetu WiFi. Takže každou verzi uvítám. Rád si počtu pomocí PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 jj tak to tě určitě nezklameme :), neříkám, že to bude hned na práci je spousta věcí, ale za to se určitě dočkáš celé databáze naráz. Tak vydrž :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 hlavně sjednoťte recenze...obsahově a ať vypadaj stejně a ne jedna jako text druhá jako body :) to je podstatný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 na tom už jsme se domluvili a pořešili jsme to, body se nebudou opakovat, pouze souvislý text a na konci hodnocení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 nerikam ze to bylo nejlepsi urcite je co vylepsovat ale i prez to se mi to libilo xD jen tak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NooBz Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 neni to špatnný...dobrá práce...ten úvod mi připomíná tak trochu O2 :cheesygrin: sry ale recenze od Aji se nedaj číst... :/ asi jenom můj názor..ale tak co.. kdy bude další číslo?..:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Doufám že do druhýho čísla něc stihnu napsat. Jinak Měli by sme to udělat ve webovym formátu. A xDanteho nápad udělat hodnocení Xz10 je výborný, protože to stejně nikdy člověk neprojde tak hluboko aby mohl rozhodovat "Dám to procento navíc, nebo ne?" Mno nic du psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 neni to špatnný...dobrá práce...ten úvod mi připomíná tak trochu O2 :cheesygrin: sry ale recenze od Aji se nedaj číst... :/ asi jenom můj názor..ale tak co..kdy bude další číslo?..:bash: Bohužel nedokážu vůbec říci, v pondělí všem začne škola a povinnosti, takže se budeme snažit co nejrychleji jak to půjde, když všichni co mají psát, něco napíší (:roll:), tak příští týden bychom to mohli zvládnout-že?:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Já bych z toho udělal dvoutýdeník, ať toho neni moc pořád. Snad si člověk najde čas aby napsal aspoň jednu recenzi za dva tejdny. Tejden je podle mě málo. Zvlášť když je teď zkouškový období. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Pooky ? Jaká grafika ? Myslíš ty naházený C4D na sobě ? Heh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Jestle si ti to nelíbí tak se na to nekoukej.Moje rada pro tebe :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Právě jsem dopsal recenzi na NFS Undercover (to byl teda porod to hrát) a je to v korekturách, tak to někdo zkoukněte. EDIT? Jen tak mimochodem nechcete mě přidat mezi seznam tvůrců?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 JJ to časem zařídíme, už jsem říkal, že to uděláme jako webovku na psp online i případně offline verzi, tak aby to spustili všichni i bez netu a analog tam funguje jako kurzor a bude se to přepínat pomocí tlačítek.Ale jpg forma je přednostní. Tak na ten web jsem zvědavý... Já to zkoušel s Portable Gamerem (PSP Gamerem), ale bylo to nepoužitelné... Strašně se to sekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 To mastermind: bojím se taky jedinýho problému, aby psp dokázalo načítat ty obrázky docela rychle, jinak čekat 10s na načtení obrázku? To by byla škoda, ale určitě to maximálně poladím, aby nevýhod bylo co nejmíň, uvidíme, jinak u offline verze pro psp prohlížeč nejsou žádný problémy to už je testovaný. (avšak nevím kolik lidí zrovna tohle přivítá, když je jednoduší to hodit do fotek a přepínat R a L) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Trochu kopirujete Masterminduv vzhled ale co se da dělat,recenze jsou slušné..možna pár sloviček předělat a bude to v pohode,na prvni cislo OK..Držím palce :) EDIT: btw..vidím že používate na logo stejné písmo jako ja na CZRACE 3.0 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Je pravda ze Masterminnd me inspirobal ale zas tak podobne to neni. Rubriky na hore jsou jine. Ale mozna to zmenim ale jestli vám to takhle vyhovuje nechám to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Dobry:d ale chtĚlo by to vÍc stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Tak jsem to ted projizdel a abych rekl pravdu cekal jsem neco daleko na mensi urovni .. prekvapili jste me a libi se mi to .. jen akorat nwm jestli to tu nekdo psal ale ten CS je jen beta verze a pry nemela ani vyjit pro nas obycejny hrace ale jinak super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Je pravda ze Masterminnd me inspirobal ale zas tak podobne to neni.Rubriky na hore jsou jine. Ale mozna to zmenim ale jestli vám to takhle vyhovuje nechám to tak. Jasně že to takhle vyhovuje,ja jen jestli to mastrovi nevadí ;) btw,: doufám že uvidim další čislo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 to Nil3 : Mastermindovi to vadit nebude jeste k tomu moc podobných vecí není jenom detaily a ty rubriky nahore ma mastermind jiný. A dalsího cisla se podle mě dočkáš (doufám :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Lidi moc se omlouvám že jsem se neozval byl jsem na dovolené přidejte si mě na ICQ ať vim co můžu za recenze a tak ICQ: 482618341 SORRY ZA DOVOLENOU Zabiram si PES 2009 a Tiger Woodse 2009 jestli neco uz bylo nwm ... nemam zatim rar... a nevlastni fotr nechce abych to se stahoval tak az budu na svim tak se kouknu a fakt sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.