Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Demon's Souls


tekken90

Recommended Posts

  • Odpovědi 514
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Trailer vypada impozantne...ale mnohem radsi bych byl za normalni jRPG. ^^

A to ja si zase akcni RPG rad dopreju. Ale zadne GOW - spis MHF, ale s pribehem;-) Pokud se podari bezchybny pohyb s chytrou kamerou, dobrou detekci kolize a motivujici leveling ..., tak to bude bomba;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

Potvrzeni US vydani:

Atlus today proudly touted a dalliance with darkness, as the import publisher confirmed that it has picked up the publishing rights for the Japanese PS3-exclusive action-role-playing game Demon's Soul. Developed by From Software, the game was originally published by Sony Computer Entertainment International.

Set in the medieval kingdom of Boletaria, Demon's Souls calls upon gamers to cleanse the land of a demonic scourge unwittingly unleashed by the king in a misguided grab for power. Players will also be able to customize character skills and equipment to the task, relying on melee, projectile, and magic attacks to send the cursed creatures back from whence they came.

Online play is also going to be a focus of Demon's Souls. In addition to teaming up to hack through the single-player campaign, players will be able to invade other players' games, team-up to revive fallen comrades, and leave hints and warnings for players in other games.

This isn't the first system-exclusive for From Software. The studio behind the Armored Core series also developed the Xbox 360 mech game Chromehounds, as well as this year's Microsoft-published action title Ninja Blade.

Demon's Souls is set for a North American release this fall, and will be on display next month at E3 2009. For more on the title, check out GameSpot's hands-on impressions from last year's Tokyo Game Show.

GameSpot

Krome toho jeste neco malinko o hre...

Zda se, ze se jedna o HARDcore RPG. Protivnici pomerne tezci, nedaji se kosit zpusobem press-the-button-and-kill-the-fuckin'-quadrillion, nekdo psal, ze je treba se naucit jejich pohyby, boss na konci kazde urovne, avsak v urovnich neni jediny checkpoint! Tzn. ze po smrti (bitky s bossy budou sranda) se vracite na zacatek levelu tak, jako ve starych dobrych NESovkach. Jen si pak ale predstavte radost po zdolani takoveho bosse. A vubec je hra pry velice tezka, ale na druhou stranu " very deep" a nekteri rikaji, ze je to nejlepsi HD hra, co vysla. Ovsem 99% dnesni mladeze odkojene na Need for Speed: Most Wanted a obtiznosti noveho Prince of Persia si to nezahraje, jelikoz na to nema. Budiz. Ja se tesim a jsem zvedavy. ^^

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muhehe .. prvy playthrough mi trval 80 hodin ;) + 3x co-op a PvP .. tazsia hra na tento styl neexistuje (az na jeho predchodcu, King's Field 1,2,3,4 ) to si zapis, za tie mlade usi. My co to trosku sledujeme a nehrame bazjake plecky, sme importovali day one.. ty by si mal ruky nohy bozkavat, ze to budes mat moznost kupit (mozno) jedina hra, ktora zmakla ovplivnovanie a menenie sveta a aj hraca zavisiace na jeho pocinoch,, .. skoda tu detom nieco vysvetlovat ;)

//

/// Tu je trosku vysvetlena story a zaciatocny gameplay

sleduj tie tvoje 3 pohyby muhehe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Behom hry sa neda ani len pauznut, nieto este sejvnut.. ALE hra autosejvuje vzdy po zmene nejakej veci v inventari, alebo po prechode do novej lokacie, alebo po zdvyhnuti nejakeho itemu,, a to z dovodu, ze je to vlastne cele online ( a ked si vsimnes tych bielych duchov, tak to su iny hraci hrajuci real-time v tej oblasti, nechavaju si hints na zemy atd.) mno a keby to padlo, tak po loade hry ta to vrati na to miesto autosejvu...

To ale nemeni nic natom, ze ked zomres, ides pekne od znova ale uz v "nehmotnej" soul podobe a iba 50% HP, az pokial nezabijes nejakeko boss demona oblasti, potom znovu vstanes do "hmotnej" podoby a 100% HP :D

jo, mna to stalo 54e hra a 3e posta :D hej, ale rozumiem.... ja som si to nemohol nechat ujst, na tento piaty sequel od FROM softu som cakal skoro rok, odkedy som o tom prvy krat pocul. je to klenot !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kazdy z 5tich svetov, ktory ma svojsku theme je rozdeleny na 4-5 casti,, kazda pasaz ma finalneho bossa a zopar subbossov,, pokial nezabijes toho finalneho bossa tej prvej casti, nemozes ist do druhej,(atd).. po zabiti sa ti otvory druha a uz nemusis ist cez prvu.... ano, pokial zomres v tej danej casti toho sveta, ktory hras, musis ho ist odznova so vsetkymi respawnovanymi enemies,, celkom to nasere, ked zomres pri bossovi a musis to ist cele odznova :D mno a "souls" ktore si nazbieral stratis a po smrti zanechas na zemi "flak dusi" presne na mieste, kde si zomrel, a ten si v dalsom kole mozes naspat zdvyhnut, ak ta dovtedy nezabiju (muhehe) ... ak ta zabiju, pokial si si ich nezdvyhol, prisiel si o ne :D a dalsia vec je, , pokial zomieras casto v tej danej pasazi,, svet sa meni na tazsi a tazsi,,

WT_W_2.png

pribudaju red phantom mutacie tych monsterov (kazda lokacia ine)

souls.jpg

Ktore su masaker silne a je to este tazsie :D svet sa meni na black,, niektore brany, alebo zahady sa deju IBA pokial je svet PURE BLACK alebo PURE WHITE , ale o tom ani nevies, FROM soft je znamy skrytymi pokladmi a cestami, ktore su normalne zamknute.. proste parada...

Jo hra je nekompromisna a tazka.. preto je to HC,, co zase znamena, ze je ta odmenuje za namahu a nervy pri nej stratene tym, ze nieco zdolas.. epic a rewarding .. jedina podobna hra je Monster Hunter,, akurat toto je trosku obsiahlejsie,super story, moznosti, vsetko a trosku tazsie ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky



sleduj ten co-op za carodejnicu .. v hre nieje voice chat, takze su tam predvolene mimiky, ako poklona atd...

to zas funguje tak, ze hrac na zam polozi "modry kamen" (ten je na co-op) a ja ho vidim vo forme modreho napisu a cez neho ho privolam do svojho sveta, aby mi pomohol s prejdutim..

dalej je este cierny na PvP, cize ty sa naburas niekomu do sveta , oranzovy na PvP , ale trosku ine (tam kto prehra, prichadza o level :D ) a bieli,, tym poslem red phantom hraca, ktory sa nabural do mojho sveta naspat do jeho...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

V podstate zadne vyrazne rozdily nebudou, takze muzes bez obav koupit Asian/Korean verzi. Moje uz je na ceste. ^^ Jedine, o cem vim, je:

1) Editovany preklad, ale moc zmen bych necekal. Pry navic preklad a dabing asijskych verzi je velice kvalitni.

2) US verze blokovana na US servery. Vsechny asijske verze (japonska, Asian, korejska) bezi na sdilenych serverech, takze jsou vzajemne kompatibilni, US bude jen US.

3) Mozna opravi par bugu, ale oficialne se nic nevi... Jen se spekuluje, ze by to bylo dobre.

4) Savy z asijskych verzi nebudou kompatibilni s US verzi...ale pokud zadnou nemas, tak te to vubec nemusi zajimat.

Jinak o nicem dalsim nevim, tudiz nic podstatneho se nemeni. Jo, US verze bude asi drazsi. ^^

(Pry v prvnich kusech predobjednavek se bude dodavat navic OST. Take si budes moct koupit Limited Edition. To uz je na tobe.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2) US verze blokovana na US servery. Vsechny asijske verze (japonska, Asian, korejska) bezi na sdilenych serverech, takze jsou vzajemne kompatibilni, US bude jen US.

To je docela skoda,pribyiy by novy hraci pac ten online mod se odviiji kdo jakej ma level,coz je docela na prd ja uz si moc online nezahraju jen s par lidma:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo lagy tam jsou a zrejme i budou,ale zas tak hrozny to neni je to spis tim,ze ted uz mam lvl.270 a kdyz jsem hral s jednim japoncem docela casto ted uz si snim nezahraju pac on je na lvl.202 nevim jaka tolerance +-40 lvl asi nevim to presne....to je naprd takovahle tolerance tam nemela bejt a kdyz uz tak jenom PvP a ne pri co-op modu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rikam, ze problem meli Amici. ;) Hraci z Evropy jsou na tom lip, co jsem cetl diskuze. A jelikoz to bude US vydani, tak US servery jsou potom logicke.

Ja sam jsem zvedavy, jake to bude s temi levely... Ale 40 levelu to myslim nebylo (presne cislo si bohuzel nepamatuju). Snad to jeste porad hrajou i nejaci noobove. :) Hra mi ma prijit uz do par dnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu