PaccO Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2009 Tak to se tes pockej az budes delat prvni svet me to trvalo snad 3 hodky a malem sem zesedivel :) Skoda ze si spolu nezahrajem :( Citovat
.Den Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2009 Ja se tesim, nesnasim moc lehke hry, kterych je ted az moc. ^^ A zahrat si muzem... Pokud nepojedes New Game+++++. :) Citovat
PaccO Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2009 Ja se tesim, nesnasim moc lehke hry, kterych je ted az moc. ^^ Ja taky ne na tuhle hru sem cekal jak na smilovani mam ju 2 mesice a hraju ju porad A zahrat si muzem... Pokud nepojedes New Game+++++. :) Novou postavu se my moc rozjizdet nechce :bash: Citovat
Zelvak23 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2009 mam dotas nejde mi to po netu ze mam prej parent lock na playstation acountu jak to vypnout pls Citovat
PaccO Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2009 mam dotas nejde mi to po netu ze mam prej parent lock na playstation acountu jak to vypnout pls Covece parent lock je rodicovsky zamek jestli se nepletu,ale vic ti neporadim.O tomhle ale jinak slysim poprvi tak snad nekdo jinej ti poradi Citovat
Zelvak23 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2009 to by mer fakt nenapadlo ze to je rodicovskej zamek nic takyvyho sem si nenastavoval a furt me to s tim votravuje a kuli tomu to nemuzu hrat po netu coz je dost na hovno Citovat
PaccO Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2009 ty jo tak zkus zalozit novej ucet nebo neco v nastaveni prehodit..nevim a jiny hry ti s parent control 9 ti fungujou? Citovat
Zelvak23 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Odesláno Září 14, 2009 No jo musel sem zalozit novej ucet neva no Uz sem to dohral docela mazec hlave je dobry ze kdys se zaseknes tak si privolas modryho fantoma nejlepe dva a dete a toho bosaka date dohral sem va poprvi za 49h ale byla to druha postava u prvni mi to neslo po netu parkrat mi museli pani asijsti velice vypomoci :cheesygrin:ale slo to Vobcas to je tezsi se k tem bosum dostat nez je spraskat ale takov folse king byl fak vostrej jedinej me sklamal dragon god to sem cekal tuhej boj na hodinu jako u old hero a ne naky magicky kusicky Citovat
PaccO Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Odesláno Září 14, 2009 Nojo tak vono po Flamelurkovi ktery jsou podle me s False kingem nejtezsi demoni ve hre je Drago God takova perlicka na konec.Ale co je tezsi nez vsechni demoni ve hre je dostal platinovku s tehle hry me to trvalo 200hod!!!Sileny jako Citovat
KILLaMH Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Odesláno Září 14, 2009 Sileny hovoris :dozey::flexion: Citovat
PaccO Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Odesláno Září 15, 2009 Sileny hovoris :dozey::flexion: Jop kdyby jsme to nedelali spolecne tak to delam jeste dneska :cheesygrin: Citovat
Zelvak23 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Odesláno Září 15, 2009 asi tak bey spolecniku asi spacham sebevrazdu Jojo false king byl fakt vostra svine:D a penetrator takz nebzl nejjednoduzsi Ale treba nevim kde sehnat mec old hero Citovat
PaccO Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Odesláno Září 15, 2009 Large sword of searching: Smicar na +8 a Old herovu dusi a zajdi ke kovari Edovi ve 2-1 a je to :) Tento mec zdvojuje Luck je dobry pri farmni nakejch materialu jinak je celkem na nic Citovat
En3mY Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Odesláno Září 15, 2009 je tu jeste nekdo kdo tuhle hru hraje a nebo bude napr zacinat novej charakter ? hodne premejslim o koupi ponevadz co-op hry sou nekdy fakt to nejlepsi :-) kdyztak nemae nekdo nejakej tip kde ji sehnat nejak levnejc nez za 1400 a podobne ? =D Citovat
PaccO Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Odesláno Září 15, 2009 Ja premejslim ze rozjedu novej charakter pac mam levell 284 a uz si s nikym online nezahraju.Tech lidi moc neni co maj takovejhle lvl :( jinak zkus e-bay tam je cena kolem 1100 Citovat
.Den Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Odesláno Září 15, 2009 Enemy: Mne uz hra mela asi pred 10 dny dorazit, bohuzel vsak nekde uvizla... Takze ano, pokud dorazi, tak ja budu zacinat uplne od zacatku. ;) Citovat
Asanar Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 tak som si to dneska aj ja objednal,konkretne odtialto : http://365games.co.uk/index.php?productID=5032 nepisu tam o aku verziu sa konkretne jedna,tak mi ostava len dufat ze je to ta korejska verzia,tj ta s anglickym prekladom co vy,uz to drtite ? ja sa neviem dockat,ked pride,ozvem sa a mozme spolu zahrat :) Citovat
HollyWood Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 Tahle hra mě opravdu dostala. Dva týdny už nehraju nic jiného a to mi doma leží Uncharted 2 a nová Forza na Xko. Mám rozjetou new game + a ta obtížnost je mazec,online ještě větší hlavně,když se vám někdo nabourá do vašeho světa :). Co sem koukal tak už se dá sehnat US/EU verze. Citovat
PaccO Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 Ja to hral dva mesice v kuse :) :) :) Citovat
Achrisoofa Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2009 Vypada to nice jako gow __________________ TeKKen 4eVeR Citovat
CHheVvy Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2009 a co tam jako děláte nějak to prostě nechápu mě to připadá jako nezábavná chodička kde se krejete a taktizuejte aby jste mohli udeřit a nezabil váš kostlivec tím že vás odstrčí Citovat
PaccO Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2009 a co tam jako děláte nějak to prostě nechápu mě to připadá jako nezábavná chodička kde se krejete a taktizuejte aby jste mohli udeřit a nezabil váš kostlivec tím že vás odstrčí Je to stara skola HARDCORE RPG zadna chodicka nebo neco ve stylu GOW.Je to nejtezsi RPG co jsem kdy hral a jedno z nejlepsich.Jen to neni pro kazdeho tahle hra odradi kvuli obtiznosti ,ale na druhou stranu i kvuli tomu dokaze chytnout a nepustit.Pro me naprosta jednicka mezi next-gen RPG Citovat
CHheVvy Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2009 nepříjde mi to moc sympatický no hrát za nějakýho mongolce terej běhá za kostlivcema atd. a 1500kč bych fakt za to nedal ale tak věc názoru že :) Citovat
PaccO Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2009 jiste je to vec nazoru,ale koukam ze jsi vubec nepochopil o co jde :) Vis co znamena typ hry rpg ne?? Citovat
CHheVvy Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2009 vvím co je RPG, rozdělování schopností, magie a fantasy příšery se spoustou lékaren, né nepřemožitelný potvůrky s rytířem který má 250lvl a neporadí si sním ale říkám je to věc názoru já mám rád klasické RPG Diablo atd Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.