headhot Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2013 Ja som tiež chcel hrať pvp a mam všetky kamene ale za celu dobu hrania sa mi nepodarilo ani raz s niekym hrat alebo proti niekomu vždy pisalo že sa nepodarilo no nič ja teraz presedlam na MGS4 ked už tam pridali trofeje. tak je hodne mozne,ze nemas na routeru nastavene p2p,to te pak k nikomu nepripoji. Online v souls funguje jinak nez u klasickych her. Citovat
Fogzila Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2013 nie to mam v poriadku ale mam lvl 380. Citovat
Rowan Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2013 U tvého lvl je rozptyl 336-426 ..... To bude v pvp u des asi problém...i ti nejlepší mají lvl cca 120 -150.....u darka námi problém i nejvyšší 701....borců hrůza :D Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat
Fogzila Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2013 po ng++ som sa hral trochu s red beast soul :) Citovat
headhot Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2013 max lvl si v dark ci demons je otazka cca hodinky. Ale vetsina ma opravdu progress postavu a pvp a ty pvp jsou vzdy v ng+ okolo 100- 150 lv Citovat
th0ca Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2013 Mate nejakej tip na trophy upgrady zbrani? Myslim, ktery zbrane upgradovat aby se dalo s nima hrat... napr ja mam fire weapon z dragon big sword, dava pres 500dgm achci zkusot neco jinyho a zaroven zkusim platinu, teda jestli to vydrzim :) Citovat
headhot Odesláno Duben 15, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2013 Mate nejakej tip na trophy upgrady zbrani? Myslim, ktery zbrane upgradovat aby se dalo s nima hrat... napr ja mam fire weapon z dragon big sword, dava pres 500dgm achci zkusot neco jinyho a zaroven zkusim platinu, teda jestli to vydrzim :) v new game jit akorat do 4-1 pro Crescent Falchion +1 a vylepsit na +4 (na + 5 potrebujes pure bladestone) je to nejsilnejsi zbran v new game a platina se da udelat v prvni hre a pak jeste hodku hrajes v new game+ Pak jsou ruzne zbrane na pvp,ale ty nejlepsi stejne ziskas az na konci Citovat
th0ca Odesláno Duben 15, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2013 Ja uz mam hru dohranou... slo.mi o vase typy. Protoze se s tim upgradem nechci srat, nebavi me to. Ale vsiml sem si, ze vsechny zbrane upgradovat stejne nejdou. Nejaka jde jen na nejakej upgr a jina zas na jinej. O to mi slo... jak sem psal uz minule, ta hra je pro me nudna. Vcera sem delal ng+ 1.1 2.1 a malem sem u toho usnul. Citovat
headhot Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2013 tak vsechny zbrane opravdu nejdou, nektere jsou specialni a nektere jsou za pomoci pouze colours souls. Ono jestli te to nudi, tak to asi nema cenu se trapit. Ja uz to prosel tolikrat,ze uz to chodim jako speedrun, vim,kde zabijet bosse,kde pouzit spravny ring atd. Diky rowanovi co mi vyhodil pure blade,tak mam platinu a tedka se s tim musim porvat na asijske verzi,kde to uz bude o nahode. Proste 3 platiny chci:) P.S: u asijske verze nefunguje doublovani,takze to bude jako za starych casu Citovat
Rowan Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2014 kdyby měl nekdo zájem prodám JPN verzi hry :) asi pro magory nebo opravdove hardcore hrace :) další trophy :) Citovat
.Den Odesláno Duben 30, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2016 Tak jsem poprve rozehral Demon's Souls. :cheesygrin: Prijdu o neco zasadniho, hlavne co se zabavy tyce, pokud to budu hrat jen offline (jestli to vubec jeste nekdo jiny hraje) a nebudu moc resit world tendency? Citovat
StefiCZ Odesláno Duben 30, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2016 Pokud vím, tak servery už jsou stejně vyplé. Nepřijdeš ale v podstatě o nic :) Pokud jsi to vyloženě nechtěl hrát s někým v "co-opu" Citovat
Rowan Odesláno Duben 30, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2016 Mám pocit že ještě nejsou ne? Nedávno psali že je nechají kvůli zájmu fanoušků zapnuté jen nevím jaké tam bylo datum :D Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat
StefiCZ Odesláno Duben 30, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2016 Aha, je to možné, v tom případě se omlouvám za mystifikaci, jen vím, že když jsem hru hrál naposled tak psali, že servery budou koncem měsíce vypínat. Citovat
.Den Odesláno Duben 30, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2016 Servery udajne jeste funguji, ale v mistnosti s televizi nemam internet. :D Tak jen zjistuju, jestli mam hrat tak jako tak, anebo si pockat, az net bude (> pul roku). :) ...na druhou stranu kdybych cekal, tak pak stejne koupim v prvni sleve DS3 a k Demon's se zase nedostanu :lol: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.