Bartolomeus Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 ja jsem 21, ale prijde mi, ze se neskutecne trapim, zatim sem udelal Phalang, Tower Knighta a Armored Spidera. Hraju za knighta. me ICQ je 11 876 596 budu zitra po obede a hrat budu moc az do rana tak nechte vzkaz a muzem se domluvit :^) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Lantos: Jo dam rad, ted uz bysme se meli videt :) Bartolomeus: Tak to se bohuzel neuvidime. Coop ma omezeni v rozsahu levelu mezi hraci - nemuze se tedy potkat hrac L10 s hracem L100. Rozsah se se zvysujicim levelem zvetsuje. Tabulka se da najit zde. Jinak doporucuju jit do ctvrteho sveta - je to tam sice ze zacatku o neco tezsi, ale poklady a mnozstvi dusi za to stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 No tak, bejt na lvl 90 zivej je dost o hubu pokazdy do 2 minut tam je fantom, bohuzel diky lagum se s nima blbe bojuje, vidim ho predsebou a najednou me propichne zezadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Par lamerskych dotazu: 1) daj se nekde ulozit duse? prave sem umrel ve 4-1 (spadl z uzkeho utesu) a duse nikde 2) jak se lecit koupil sem se Heal, v prave ruce mam Catalyst a stejne nic (hraju za Knighta) 3) http://www.youtube.com/user/RE4freak4#p/c/A34510718457B43C/37/Ki-HVwfGBTU jake drogy bere, ze je tak dobry? :^) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 1:Duse se nedaji ukladat ale pokud zhebnes duse se valeji poblis ovsem pokud znova zhebnes nez dojdes k mistu umreni mas ponich 2:leci se bylinkama(Moon gras,Half Moon gras,Full moon gras atd) Heal je "zazrak" na ten potrebujes Talisman of God (ve 4-1 na pravo pred prvni mlhou) Je lepsi se lecit bylinkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 kdyz mne ty bylinky sakra rychle ubyvaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 JJ daji se kupovat u kovare v nexusu teda ty zakladni pak je Patches obchodnik ten se objevi v nexusu kdyz te v 4-2 schodi do jamy a nasledne co zabijes Black Phantom NPC a promluvis snim,ale nezabijej ho!(jako ja poprvy :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 kdyz mne ty bylinky sakra rychle ubyvaji Jestli mas zabityho tower knighta, tak kdyz budes zabijet ty 2 blue eye knighty co jsou zadama k tobe rychle je sezenes, ze zacatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 tak uz sem 37 a je to o neco lepsi. tim, ze se vracim do Nexusu a projizdim 4-1 nemuzu nejak ohrozit dalsi vyvoj hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Bartolomeus: Ja myslim, ze ne :) Akorat se snaz vzdycky chytit a zabit Geckony (jesterky) - objevuji se vzdycky na stejnem miste, ale jen nekolikrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 OK jdu najmout nejakeho ukrajince at mi cely den nahani duse na 4-1 :^) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Tak sem konecne presel do New Game+ a zrovna, kdyz sem mel vetsinu svetu temer Pure Black, takze se nenudim :) ... Pokud by mel nekdo "prebytecny" Pure Darkmoonstone nebo Pure Moonlightstone, dejte vedet a nejak se dohodneme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Pro někoho, kdo s touhle hrou teprve začíná (jako třeba já), jsem našel vcelku dobré stránky - http://demonssouls.wikidot.com/ - jsou tu taktiky, buildy a podobně. Snad se budou hodit :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ta stránka už tu někde v topicu je. Ale silně nedoporučuju, číst taktiky nebo koukat na videa z fightu bossu, je lepší si na to přijít sám, pak už vás v té hře nic nepřekvapí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Potřeboval bych asi začátečnickou radu, projížděl jsem si topic a snad to tu nikde není - když zabiju démona například bosse dostanu z něj určitou duši, ta je potřeba ke kování určité zbraně. Ale ty duše co najdu během hry v mrtvolách např. Hero´s Soul (nebo jak se to jmenuje), tak ty jsou dobré jen na "consume" a získání více XP nebo se taky používají později ke kování?? Jde mi jen o to, jestli si je mám ze začátku schovávat a nebo je můžu "použít"a XP raději vrazit do nějakých statů. Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 muzez je hned konzumovat jen duse z demonu si schovavej za ne jsou kouzla a zbrane.Treba takovou dusi Hard Demon's Soul(Armored Spider) tu potrebujes 3 nebo 4X abys jsi mel vsechno (2 kouzla,1 zbran a 1 zazrak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Díky moc - a když tuhle duši potřebuju 4x, jak jsi říkal, abych měl všechny čtyři věci, tak to znamená, že musím hru dohrát znovu 4x nebo je možné zabít Démona co už jsem zabil znovu?? Jsou to lamské otázky, ale teprvé s touhle hrou začínám :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Hlavni demoni se daji behem jedne hry zabit jen jednou. Az zabijes uplne finalniho bose, tak prejdes do nove hry (New Game+). Zustane ti vybava i postava, ale vsechno bude o neco tezsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Neví někdo kde je Selen Vinland v pure white svete? Vim ze ma byt nekde v 5-2 ale nemuzu ji najit. Jinak docela teď použivam brutal dmg zpusob Morion blade + cat's eye ring a hp pod 30% s light weapon a davam do bossu rany za 1500+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Selen je hned za prvni mlhou v 5-2 po par krocich kdy pujdes po lavce seskocis dolu a sedi na prvnim ostruvku.Jde dost dobre prehlidnout to mi ver a dost mozna ze jsi kolem ni uz prosel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ta Selen je myslim tam kdyz projdes ten celej mocal a jak tam vkracis na ten most podel skaly, jeste pred nim tam jen ten obr s tou palici, pak na tebe budou litam mouchy as budes na tom moste, tak nepokracuj dal, ale skoc rovnou dolu a tam by mela sedet nekde blizko na parezu.... Myslim, ze to tak je, Pacco me dyztak urcite opravi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Mám takový dotaz - ovlivní World Tendency jestli budu zabjet ty kopače ve světě 2-1 nebo ty blázny co na mě neútočí, ale pořád za mnou pobíhaj ve světě 3-1?? Jinak pokud jsem správně pochopil, tak teď na Valentýna je event, kdy každý svět není neutral ale Black - je tomu tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Marwa: Zabijeni tehle bezvyznamnych existenci World tendency neovlivni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Marwa: mozny to je pac na halloweena taky byla naka "akce" pise o tom KillaMH na 4 strance #51 (tady v topicu) v te dobe sem to hral kazdy den ale na zadnou anomalii sem nenarazil.Ale kdyby byly vsechny svety Pure black byla by sranda hlavne ve 4-2 jde nafarmit takvejch souls ze jde hlava kolem :) Jinak lidi co mate level kolem 100 nedali byste hru o vikendu?Kolem vecera klidne i pozde vecer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 S tema pure black svetama to potvrzuju, vcera misto pure white jsem tam mel pure black. V sobotu odjizdim na hory, ale stejne mam lvl pres 160, farmil sem pure bladestone a stejne nemam a tech souls mi bylo lito. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.