PaccO Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak to je super.Jinak se zeptam kde by jsi chtel levelove ukotvit?Ja jen abys to neprehnal jak ja (lv.323) tech lidi uz moc neni co maji takovej level takze online hrani jaksi padlo.Ja bych chtel s novym charakterem kolem 190 takovej krasnej optimal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Hmm, já mám teď lvl 28, tak snad vás někdy doženu a budu si s váma taky moct zahrát 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Marwa: ty mas korejsou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 PaccO: O vikendu pozde vecer se mnou muzes pocitat, to je muj cas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Marwa: ty mas korejsou verzi? Jop, sehnal jsem si nedávno korejskou verzi od Miroda, hraju to zatím pár dnů a nemůžu se od toho odrthnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak to je ok to si nekdy zahrajem ja to ted uz moc nehraju tak jako driv pac me ted cekaji 2 dosti casove narocna RPG (FF13 a White Knight Chronicles).Jinak farmit duse takhle na zacatku jdou docela snadno ve 4-2 strilet lukem do Reapra(ten co vyvolava pruhledny potvory) ale je dobre si koupit ve 3-1 u obchodnici Ring of Avarice (pridava 20% souls) da se level 60-70 udelat za par hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Na ten prsten jsem koukal, spíš na něj nafarmit ty duše.. :? Teď se akorát chystám na bosse ve 3-1čce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Na co ten prsten kupovat kdyz se da najit ve 3-2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 To je jedno, už jsem ho koupil, harvit toho rytíře s červenýma očima a pak dva black phantomy, bylo sice trošku na nervy, ale vyplatí se - pár boss fightů a ty duše jsou zpět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Mohl by mi nekdo s Asia verzi rict, jestli na Valentyna presla server tendency na Pure White stejne jako US serverech? Diky! EDIT: Tak sem neodolal a pripojil se ... "Black Valentine" :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jop je to tak, každý svět má teď black tendecy.. Mě by ale spíš zajímalo jak to bude až tenhle event skončí - bude zpět neutral nebo to bude jako před eventem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Vtomthle tydnu by se to melo otocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 kdyz se dari tak se dari jsem na level 92 zbyva mi jen posledni cast Boletarian palace a zjistil sem, ze mam Dragon King bug :^( pokud zemrete pri posledni casti kdy je drag prispendlen sipama tak sice jeho dusi dostanete, ale Stonefang tunnel neni oznacen jako dokoncen a neni mozne dokoncit hru. Zacinam na novo save si necham kdyby nahodou vysel patch :^(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 razi: Doufam, ze nam daj taky na chvili Pure White :) Tak to je nepekna chybka :( Ja sem ho v prvni hre dorazil kouzlem na dalku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 zajimavy .... podivna, zla chyba me se nejak este nepovedlo aby mi kdyz je prispendlenej ubral zivoty .. to taky jde ? :D ja se tam dycky jen priplizim na dosah Large Swordu a trisknu silnym utokem ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 koukni na tu ikonu kde jsou tendency a jestli mas dusi toho draka a stonefang tunnel neni oynacen jako komplet tak ano, ale pisi, ze jen kdyz umres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Uff tak mám první hru za sebou, teď jsem akorát dal NG+ a jsem na 95 slvl.. Jen jsem se chtěl zeptat - na jakym slvl je dobry se asi tak zastavit?? Myslím kvůli online hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Uff tak mám první hru za sebou, teď jsem akorát dal NG+ a jsem na 95 slvl.. Jen jsem se chtěl zeptat - na jakym slvl je dobry se asi tak zastavit?? Myslím kvůli online hraní... No ja jsem to z minulym charakterem "trochu" prepiski mel sem lv.323 a online sem si nezahral(jen s jednim Kypranem ten mel jeste vetsi lv.) S timhle co mam ted zustanu kolem 160-180 takovy idealni rozmezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 muzete se prihlasit do PSN? me se to uz tyden nedari - timeout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ja bezproblemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 uz take nedal by nekdo zitra v case od odpoledne do hokeje? Pocitam ze tou dobou bych se mohl dostat s novou postavou nekam na lvl 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Zdarec, koupili sme si skámošem Demons Soul a chcem to hrát spolu. Ale když jeden znás použije ten modrý kámen, tak druhy ho nevidí. Jemu tam třeba běhají i ti online duchové a má tam aj ukázané ty jejich smrti, ale já sem je viděl jen při hraní 1-1 kola a te%d už to tam nemám. Přitom sem připojený na psnetworku. Ví někdo jak nato? Docela mě to štve, dámza to nehorázné prachy a nemožu si sním zahrát :( Předem moc dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Zdarec, koupili sme si skámošem Demons Soul a chcem to hrát spolu.Ale když jeden znás použije ten modrý kámen, tak druhy ho nevidí. Jemu tam třeba běhají i ti online duchové a má tam aj ukázané ty jejich smrti, ale já sem je viděl jen při hraní 1-1 kola a te%d už to tam nemám. Přitom sem připojený na psnetworku. Ví někdo jak nato? Docela mě to štve, dámza to nehorázné prachy a nemožu si sním zahrát :( Předem moc dík za rady. Cau, musite mit hodne podobnej level a stejnou verzi hry, cim mate lvl vyssi tim muze byt rozdil vetsi. http://demonssouls.wikidot.com/online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 A ještě mám jednu otázku. Jaktože sem za hru ještě nikde nenašel modrý nápis, že bych se knekemu přidal do hry? A nebylo by i naškodu mě objasnit, co se změní, když jsem v té duchovní podobě a té druhé, nebo kolik jich tam vůbec je. EDIT: A ještě to pure white a to druhé co je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Modre napisy vidis, jen kdyz si v telesne forme. V dusevni forme muzes naopak modry napis vytvorit polozenim modreho kamene a byt pak vyvolan. V dusevni forme mas take jen 50% z maxima HP. Doporucuju mrknout na wiki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.