Lantos Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Modrý nápis vidíš jen když jsi živej, aby jsi k sobě přivolal blue phantomy na pomoc. Modrý kámen můžes pokládat jen když jsi mrtvej (phantom). World tendency a character tendency je od pure white az po pure black. Jak měnit tendency najdeš na tý stránce co jsem postoval minule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Jo a když vlezu jako cerny fantom nekemu do hry a zabije mě, přijdu o neco? A co se stane když zabiju já jiné hráče jako fantom? EDIT: Jeste mam par otazek: -cim se mam ridit abych mohl nosit zbrane kere nosit nemozu? Zatim se me na to nepodarilo prijit, urco to bude tym levelovanim, ale nechapu to. -Zna nekdo pravou odchylku jaky max rozdil v levelech muzem byt aby sme mohli hrat coop? -Dale, unknown soldier soul a vsecky ty soldier a hero souli, sou knecemu nebo je muzu rozklikavat a vybrat si znich duse? Demon nechama, zeprej sou na enchanteni zbrani potreba, jestli ne opravte me, at to zbytecne nemam v truhle a mozu to pouzit na neco. -Jo a este, kolo s kostrama 2-1. udelal sem ho a hral sem ho jeste nekolikrat jen tak a bted najednou tam mam nake kostry s cervenou aurou a pekne tuhe. To se stalo proc? Jinak, hra je naprosto luxusni, sem hrac co kdyz neco koupi zacina na tu nejtezsi obtiznosts a povypina vsechny ty auti aiming a pod. Hra usita name. Tak moc zdecham, ze me to aj bavi :D:D:D Dokonce to nekdy zabalim v praci abych uz mohl sedet doma a nicit :) Miluju tu hru. Setkame se v sini slavy :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Uff tak takhle: - každá zbraŇ má jiný stat, který potřebuješ k jejímu správnýmu použvání, equipnout ji můžeš vždycky, ale dmg s tím moc neuděláš - v inventáří si najeď na tu zbraŇ zmáčkni čtvereček a pod ReqXP to máš napsané, vidíš tam i jak se zvšuje dmg s jednotlivým skillem, to je označeny písmenama A-E - odchylka se mění, je to na webu - http://demonssouls.wikidot.com/ - projdi si ty stránky, je tam všechno co potřebuješ - ty duše jsou jen na consume - kolo s kostrama je 4-1 a jsou tam ty červeny, protože jsi umřel v body formě a máš pure black word tendency Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 pokial by mal PBWT, tak by ho pri vchode 4-1 cakal Satsuky.. takto ma len BWT ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Dneska v noci mi konečně padnul Pure Moonlightstone :wohow: ale na Moon Great Sword sou potřeba dva :cry: takže možná nechám vykovat jenom Moon Claymore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Už z Vás někdo upgradoval nejaký z catalystů na Insane Catalyst? Yellow demon soul mám, silver catalyst taky, zajdu ke kovářu Edovi, jak je v jednem kole naspod pod tema jezdícíma plošinama, talksemdaltolikrát,že už mele jen jednoa tosamé,ale upgrad mě nenabídne. Je to první New Game. Náká rada ohledně toho jak to mám upgradnůt? BTW, docela mě sere, že za dve postavy keré sem dotáhl na 90 plus slvl, sem ještě jednou neměl black world tendenci (asi ani white). Rád bych se třeba chtěl dostat k Ex. Miraldě a získat v jiném kole zase ten poslední klíč do vězení :( Zkoušel sem se i offline nekolikrát zabit v živé formě, ale žádné black worl tendenci, nic :( Kdyby aspoňty eventy dělali častějc :( Dokonce sem si vyzabijal kopu NPC a taky nic (což mě tam pak docela nekteré chyběly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Abys mohl upgradovat pomoci dusi demonu, musis mu prvne odevzdat Flamelurker soul. Catalys ti zmensi manu o polovicku, ale prida k sile kouzel. Udělat White nebo Black tendenci neni tezky. Zabij bosse, tam kde chces mit black se di nechat zabit v zivy forme. Tam kde chces mit White chod vyhradne v soul forme. A pamatuj ze zabiti bosse ti pridava +3 white tendenci nebo nejak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Fakt ti to tak funguje? Semto udělal v jedném světě 7x, že sem umřel v živé formě a nic. Zabil sem se 7x pádem mimochodem: eye stone, skok, eye stone, skok.....A nic :( Vůbec mě obrázek toho kola nezčernal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 takze musis se zabit vratit se pres Archstone do nexusu vratit se a znova se zabit jinak ti to nescerna.A pozor at ty sebevrazdy nerprepisknes jinak se ti vrati na neutral :) A hlavne se pak vracej do nexusu z Pure black worldu pres EVACUATE! jakmile se vratis pres Archstone opet se ti resetuje na neutral na to bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Fakt to funguje :) Už sem pokořil Miraldu :) Ještě takový dotaz. Už jedu NG+ a mám secret dagger plus 8, to asi není dobrá zbraň že? Docela mě zajímá ten fatal secret dagger a kněmu mám jeden dotaz. Ten critic to je jen na backstab nebo na to kdyz rozhodím stítem obludu a zapíchnu ju? Nebonáhodné critiky při normal útoku? Mám rád právě dýky a nevím jakousi udělat. Nechcuto na pvp, spíš na obludy. Jo a potkal sem ve hře týpka co v NGplus dal všecko katanů na ranu, tower knighta zabil za minutu ani ne a vyházalmě na zem nekolik ench. unikátních zbraní. Za hru jde získat víc corroles soulů? Co vím tak jen dva. EDIT: Taky to máte na druhé hraní tak tuhé? Shrine of storms já vs první kostra je docela na zuby skřípající zápas. Když ju nevyhodím štítem a nezapichnu tů fatalitků, tak umřu. Nedokážu ju usekat tu mojí dýkou ani rune swordem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Jo ng+ je teprve zkouska :) Jinak ve hre nejsou "critacaly" jako takove mysli se ty z backstabu+ze predu po rozhozeni stitem jenom ji dostat na +5 je celkem tezsii pac musis farmit v black worldu+Large sword of searching.A colorless dusi jse sehnat 10 za hru...1 zkazdeho Primeval demona(je jich 5)...2 jdou vymenit s Crowem...2 dostanes od Mephistophelese a jednu najdes u miraldy na tramu jen se k ni dostat vyzaduje nekolik(hodne) pokusu a omylu xD Nevim jak ostatni ale ja jsem dostal na +5 akorat Silver dark shield a jen tak ze srandy Keel smacher :) Ostatni veci me prisly neuzitecny pro me jako "paladina" PS: Rune sword je pro kouzelniky neni divu ze stim nikoho nedavas :) Zkus dostat treba Quality katanu na+5 nebo Sharp+5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiry Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 docela tuhle hru silne zvazuju a chci se zeptat zda je v tuto dobu lepsi poridit asijskou nebo USA verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Pokud chceš hrát s lidma tady z fora, tak tady má asi víc lidí tu asijskou verzi. Jinak je to asi vcelku dost jedno - já mám asijkou verzi a lidí hraje pořád habaděj, u USA verze to bude podobný, takže je to jen a jen na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiry Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Pokud chceš hrát s lidma tady z fora, tak tady má asi víc lidí tu asijskou verzi. Jinak je to asi vcelku dost jedno - já mám asijkou verzi a lidí hraje pořád habaděj, u USA verze to bude podobný, takže je to jen a jen na tobě ok dikec....a btw PAL verze s EU serverama se nechysta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Tak, dá se říct, že uý je mě ve hře vše jasné. Jen jedna věc. Black WT už vím jak a funguje, ale WWT sem pořád jelen. Boleriu už mám celou udělanou a teď jako démon sem se nechal nabrat a cca 4x sem dal s týpkama draka a false hera, ale WWT nikde :( Chtěl bych si zajít na Miraldu i v live formě. Není to tým že sem ju zabil v té démoní formě, tak už semě jako live forma neukáže v WWT, nebo tým, že sem dokončil celý ten archstone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Kooperacni hra ti WT neovlivni. +1 muzes ziskat v PvP pokud v Body Form zabijes napadajiciho hrace. Ja kdyz sem vychytaval WT, tak sem prochazel dany svet jen v Soul Form. Ikdyz sem po zabiti bose ziskal Body Form, tak sem v Nexusu spachal sebevrazdu. Sebevrazda v Nexusu (pad z velke vysky) ti neovlivni WT v zadnem svete. Vsechno o World Tendency a to jak ji ovlivnit najdes tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Ještě bych měl dotaz. Mám třeba level 130 a hraju NG+ a kamoš má taky 130 a hraje NG++. Zahrajem si spolu nebo musíme mět oba NG++? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 V pohode si zahrajete :) Nezalezi kolikrat jsi dohral hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 U tyhle hry si porad nejsem jistej jestli by me bavila... jak je to s tim prochazenim stejnejch pasazi porad dokola kdyz umrete ? Nechce se mi u toho sedet dve hodiny, jen aby me pak zabili a jak to cely prochazel znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Tohle právě dává hře tu super atmosféru... :cheesygrin: Je to hardcore rpg, takže pokud o ní uvažuješ, tak počítej s tím, že budeš umírat a hodně, ale hra je to jednoznačně skvělá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 No ja tomu asi jeste chvili dam :-) az zlevni, pak se snad odhodlam, ted musim pokorit Dragon age ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Když ještě chvíli počkáš, tak se dočkáš i oficiálního vydání pro Evropu - vypadá celkem pěkně http://gamerant.com/wp-content/uploads/demons-souls-pal-edition.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Jj to vypada ;) popremyslim o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Dneska jsem si tu hru pujcil a je to na me dost tezke nechapu jak to muzete tak zvladat ja hral 3 hodiny prvni level a vzdy me nekdo sundal ale jsem zbrkly takze se tomu moc nedivim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Chvíli to trvá, než se naučíš co a jak... Já jsem první část hradu dával několik dní, pak už pochopíš co děláš špatně a jak máš jít na určitý typ nepřítele a jde to... Ale hra je to opravdu těžká. Když tomu ale dáš trošku času, tak nebudeš litovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.