LOPO_X Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 tak jsem konecne porazil phalanxe ale dalo to zabrat jinak hra je to skvela budu v tom pokracovat jen nevim jak se kde sveda lvl postavy nikde jsem si toho nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Teď, když jsi zabil 1. bosse Phalanxe, tak musíš zpět do Nexusu, pokecat s Maiden in Black, ta tě pošle nahoru za takovým prďolou. Sedím tam v kruhu, dej pozor - špatně se hledá. S ním si promluv, poté zpět za Maiden in Black, promluv s ní a můžeš investovat Souls na zvýšení Soul Levelu. Jen doporučuji si to pořádně rozmyslet - rebirth nebo něco podobného není pokud vím možné a skilly stojí s každým dalším SL víc a víc.. Pročti si tuhle stránku - http://demonssouls.wikidot.com/ - dá se tam stáhnout builder a jsou tam i návrhy buildů, seznam zbraní a další věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 fjuuuu to bude narez skoda ze tu hru mam jen pujcenou takhle se s tim budu parat s tim ze to jednou budu muset vratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Jj není to hra na chvilku :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Tak já jsem po hodince a něco hraní skolil také phalanxe. Jak se hra ukládá? Je celkem iritující, že nevidím nikde ani znamení autosave, aspoň na začátku levelu. Když to vypnu v nexusu, objevím se zpět v nexusu? :-) A chtěl jsem se zeptat, jak se zaměřuje nepřátelé třeba když mám firebomb? To je důvod, proč jsem firebomb vůbec neměl a phalanx se tak stal trošku obtížnějším, ale stejně jsem jej zvládl na první pokus. Mimochodem, jako HC hráč jsem si řekl, že aspoň v prvním levelu neumřu ani jednou. No, zemřel jsem 2x :-). Nějak se s tím gamepadem nestrefuju (kéž bych si na to mohl napojit Xbox gamepad :D) A ještě pár dotazů. Našel jsem cling ring - vyplatí se jej nosit? Můžu prodávat předměty? Získám časem silnější brnění/zbraně, nebo se vyplatí upgradovat první, které jsem dostal? Můžu jako soldier kouzlit alespoň malé kouzla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Uloží se ti to tam, kde to vypneš :) Když zemřeš objevíš se na začátku daného světa v Soul formě. Všechno ostatní a ještě mnohem víc vyčteš tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 zdar lidi.tak jsem jsi hru poridil.a bum je super.ale furt death.no co us.zabil mne ten boss v tutoriale.mam par otazzék.jaka je nej postav na zacatek?funguje to jak tu nekdo psal ze kdyz umru tak mam dat quit game prez ps button a znovu nahram hru a jsem tam kde umru nebo nejak tak.diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Ten boss v tutoriálu tě má zabít! A pokud chceš dělat tady tohle vyjíždění, tak si to užij, ale hra je o tom, že je dost hard-core a ze začátku prostě umíráš. Jinak nej postava? To se nedá říct, každému sedne něco jiného a navíc ke konci se všechny postavy více méně srovnají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 cetl jsem ze na zacatek je nejlepsi soldier, royal a wanderer ale nevim ja to hraju za temple knighta a ten mi se svoji halapartnou sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 a co ten co op je to super?tak diki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Jo coop je super - zkus a uvidis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 kdyz budu vedet jak tak jo.ja to jen zacinam a zatim nic moc jako ze neumim no co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 jo a daj se veci co najdu prodat nebo co s nima?a jak jse to sejvuje?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Veci co najdes si muzes skladovat u Stockpile Thomase. Hra se uklada automaticky, kdyz z ni vyjedes. Behem hrani nemuzes ukladat ani nahravat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 BTW ten boss v tutorialu jde zabit :) pote se normalne objevi Archstone k teleportu do Nexusu + naky duse jako bonus ze zabiti toho bosse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Já mám za to, že tě to portne k Dragon Godovi, tam nasbíráš nějaký věci a stejně tam umřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 To je mozny ja videl video pouze kde ho typek zabil a pak byl konec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Ufff... tak sem to konecne dohral, ale musim rict ze to neni tak strasne tezky jak to ze zacatku vypada, nebo sem si casem zvyknul :) Jak tak vzpominam, nejdele mi trvala prave prvni boletaria, pak uz se to rozjelo. Kdo ste to dohral na jakym soul lvl jste skoncili ? ja mel na konci 80. A co cerny famtomove ? pvp me teda moc neslo, i kdyz jsem mel meat cleaver a dmg kolem 420 porad to na ne bylo malo :( davali me na jednu-dve rany a to jsem mel cca 1000hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Neprodal by někdo demons souls z zajímavoui cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 No já ho klidně prodám, jednou sem to projel a stačí mi to, hrát to furt dokola mě neláká, ale co je protebe zajímavá cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Araym: Prvni pruchod zas tak tezky neni, v New Game+ prituhne :) Schanim nekoho kdo hraje ASIA verzi a ma Pure Darkmoonstone nebo Pure Bladestone, pripadne nejakou +5 zbran s timto upgradem - SL 175, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 No já bych to teda taky od někoho klidně koupil 500 Kč max ptže na 750 seženu novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Raiden_cz .... NELZI !! nova nestoji 750kc !!! dokonce ani v bazaru sem ji za tuto cenu nevidel.Ale ty mas asi specialni kram se specialnima cenama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 bittskull: ja mam cinskou verzi a rek bych ze pure blade mam, ale musim na to mrknout. Ale teda mam SL 85 nevim jestli je to problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 araym: SL musi byt bohuzel +- podobne. Se vzrustajicim levelm se rozpeti zvysuje, ale 85 VS 175 je moc velkej rozdil. Nicmene dneska se mi zadaril Pure Darkmoonstone, takze mam o neco lepsi naladu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.