Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SBSettings


narliza

Recommended Posts

SBSettings je velmi dobrou náhradou za BossPrefs, která je dostupná v aplikaci Cydia ze zdroje BigBoss. Je to velmi jednoduchá aplikace, která vam na ploše nepřidá, žádnou ikonku. Mnozí si řeknou: "No jo, ale jak to zapnu?". Je to jednoduché nic zapínat nemusíte stačí prstem najet na na řádek kde máte čas, logo operátora a stav baterie. Přiložíte prst, a táhnete dolu. Stačí do čtvrtky obrazovky a ze zhora vám vyjede velmi pěkny dock, ve kterém máte rychlý přísup k aktivaci/deaktivaci funkcí jako je 3G, EDGE, Bluetooth, Wi-Fi a také ke snížení/zvýšení jasu vašeho iPhonu.

IMG_0009.png

Pod ikonkou More se skrývá nabídka s nastavením dalších funkcí. První z nich "Manage Themes" je změna skinu, která slouží k tomu aby jste si sladili dock s vaším tématem ve WinterBoardu.

IMG_0010.png

Druhá z nich "Set Toggles" zde si mužeme nastavit které funkce budeme mít pří zapnutí SBSettings 3G,EDGE,WI-FI atd... :)

IMG_0011.png

Jako třetí nabídka je "Dock Applications" zde si mužeme vybrat aplikace, které se nám zobrazí v docku, po stisknutí Dock. V docku se objeví menší dock, kde nám vyjedou aplikace které jsem si předtím v menu zvolili. V mém případě jde o AIM, Instalous, Cycorder a MxTube.

IMG_0012.pngIMG_0020.png

Čtvrtou položkou je známé "Hide Icons", pomocí které mužete schovat ikonky co máte ve Springboardu.

IMG_0014.png

Poslední, pátou nabídkou je "Extras" kde naleznete 3 další položky

IMG_0013.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 years later...

Ještě bych doplnil, že pomocí aplikace Activavator (také lze stáhnout ze Cydie), si můžete nastavit, jakým způsobem SBSetting zapnete. Nabízene jsou snad všechny možnosti, které vás napadnou. Přidržení homebutton, přejetí prstem po přes status bar, několika násobne zmáčknutí tlačítek a další...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spis by me zajimalo, jestli jste se nekdo setkal s problemem, kdy se vam po nainstalovani nejake aplikace zobrazi "libreries" soubory. Docela dost me to otravuje, a restartovat furt springboard me otravuje jeste vic. Libshide do SBSettings jsem si stahnul, ale zda se, ze to nefunguje, protoze i pres aktivovany libshide mi to ty libreries ukazuje..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu