netix Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Dnes zavedl server uloz.to "VIP" download... ten lze používat pouze po zaplacení kreditu...za tento kredit lze stahovat i z rapidshare.com ! 5.01.2009 Jesliže Vám nestačí standartní rychlost můžete využít VIP download server.VIP download server je vyhrazený pro platící uživatele, zaplatit lze přes sms, bankovním převodem či paypalem. Přes VIP download můžete stáhnout soubor i z rapidshare.com. Mezi další novinky patří: - prohledávání vlastních souborů - Plugin pro komunikační software miranda - partnerský program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 hm uzasny... Doufam ze tam nedaj jak na rapidu cekaci dobu .. jestli jo tak nevim kam budu upovat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 hm uzasny... Doufam ze tam nedaj jak na rapidu cekaci dobu .. jestli jo tak nevim kam budu upovat :( upovat mužeš kamkoliv....... ale horší to bude jak to budou lidi stahovat :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Ve stahování si myslím rozdíl není...tedy pro free...protože je napsano max rychlost stahovani 300kb/s...nestalo se mi nikdy že by bylo vic jak 150kb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 COZE? To si delas srandu!!! Takze budu muset cekat nebo jen uz za penize? :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Uloz.to...ode dneska placene! -Škoda :( Dobrý server to byl.. Uvidím jak to bude teď. Každopádně smutná zpráva pro mě.. Byl to můj oblíbený free server.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 COZE? To si delas srandu!!! Takze budu muset cekat nebo jen uz za penize? :'( zadni cekani nic....vsechno pri starym akorat zavedli možnost si připlatit za vyšší rychlost....já osobně to asi zkusim protože na ulož.to je hodně dobrejch souboru a štve mě rychlost...když bude při VIP pořád slabá aspoň to využiju na rapid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 je to škoda ale jsem rád že když si to zaplatím budu moct použít i na rapid což asi udělám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Uložto už mě pěkně štvalo od té doby, co se musel zadávat kód k opsání ... ted jeste tohle zlatej rapidshare.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Toradsi budu platit ucet na rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Jako nehazejte flintu do zita. Ja si regnul free ucet a pred vcerejskem to meli bugly pac sem stahoval 1.3 Mbit/s xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Zlaté torrenty...placení.? Ne.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Uložto už mě pěkně štvalo od té doby, co se musel zadávat kód k opsání ... ted jeste tohlezlatej rapidshare.... Vyloženě... Na rapidu se přece neplatí. Nevim co tady brečíte... 300kB/s je na free server docela dost. Tolik poslední dobou netahám ani z ctěného rs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 no a dneska když si fu stáhnout film přez free,zadám kod... tak mě to napíše : Překročen počet FREE slotů, použijte VIP download ,tohle uš je moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 A? Nějak ztrácím důvod proč si to sem dával...je to jejich věc...oni nemusí zůstat neplaceni kvůli tomu že někdo bulí že nemá 100 kč...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Fakt nevim čemu se divíte.. Byla to jen otázka času než tohle zavedou. Takový rozlezlý server se už nedokáže sám uživit, potřebuje dotace. Takže nač se vztekat?! Jestli je tady něco moc tak je to tohle fňukání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Dneska nejde provozovat úspěšný download server bez nějakého druhu Premium účtu, prostě se to jen za reklamu nezaplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Dnes zavedl server uloz.to "VIP" download... ten lze používat pouze po zaplacení kreditu...za tento kredit lze stahovat i z rapidshare.com ! Pro mě to není moc velkou novinkou, že již na ulož.to s poplatnily stahování tuto změnu provedli někdy v průběhu prosince. A moc jsem tím nebyl nadšen. Taže už je to celkem podobné jako u rapidsharu pokud nemáte založený účet, tak nelze stahovat vícero souborů najednou ze stejné IP adresy úplně samý system jako u rapidu. A také mě dost udivuje opisování ověřovacího kódu z obrázku a napoprvé se mě ještě nepovedlo zadat spráný kód , neboť musím luštit co je to za písmo. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lich Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Podle mně je to velká škoda že zavedli placení já sem tam chodil docela rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 no a dneska když si fu stáhnout film přez free,zadám kod... tak mě to napíše : Překročen počet FREE slotů, použijte VIP download ,tohle uš je moc!!! to máš pravdu mě to už taky pěkne s.r.:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanboy Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Dneska nejde provozovat úspěšný download server bez nějakého druhu Premium účtu, prostě se to jen za reklamu nezaplatí. Přesně tak. Pro mě bylo uloz.to použitelný tak první 2-3 měsíce od spuštění, pak to s nima šlo z kopce (pomalý stahování, přerušování downloadu atd). Každopádně když už platit, tak si radši koupím PA na rapidshare, kde toho je daleko daleko víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Podle mě tohle zac¨hvíli zavede i ten náš oblíbený rapidshare.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Rapidshare je placeny uz ted a omezeni ma uz ted, tak nevim co by mel zavadet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.