YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2011 Ano, ale s víru mírou Citovat
usagi111 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2011 sice nosím obráceny pentagramy na oblečení ale satanista nejsem (sry dante) já věřím v buddhismus Citovat
Dunky Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2011 V něco jako jsou nadlidské bytosti rozhodně nevěřím,ale pevně věřím v posmrtný život a mimozemskou existenci je přece minimální pravděpodobnost,že bychom v tomhle nekonečném vesmíru byli sami :) . Citovat
rockyzz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2011 Přesně, Dunky to vystihl, já taky věřím v "mimozemštany" a trochu i v posmrtný život ale bůh, andělé a démoni... to fakt ne :) Citovat
AAntraXX Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2011 posmrtný život, a bratrstvo Assassínů :P Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2011 V něco jako jsou nadlidské bytosti rozhodně nevěřím,ale pevně věřím v posmrtný život a mimozemskou existenci je přece minimální pravděpodobnost,že bychom v tomhle nekonečném vesmíru byli sami :) . Kdo ví jestli je vesmír nekonečný??..:D Citovat
AAntraXX Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2011 Kdo ví jestli je vesmír nekonečný??..:D Chcuk Norris si jde pro tebe :) GL& HF Citovat
Al Capone Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Podle mě je určitě nějaký mimozemský život je. Stačí najít vodu a ta se myslím už našla (nebo něco co je zkapalněný). Citovat
Han3 Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Jak vůbec můžete v dnešní době polemizovat jestli existuje mimozemský život, ta možnost je doslova astronomická :lol: Pokud se ukázaly mikroorganismy na tak blízkém objektu jako je Měsíc (teď si nejsem úplně jistý), tak kolik dalších asi bude? edit: V podstatě tedy mimozemský život existuje. Tady máš důkaz,že moc věřících nehrajou hry..:D Konzole nijak nezasahují do náboženství, tudíž na anketu se to tu skvěle hodí. Vychází to, někde nedávno jsem četl, že v ČR je cca 20% věřících. Ať to konečně zmizí. Citovat
Meteleskum Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Jsem Ateista. A to tak taky zůstane. Dante má pravdu. Když jsem satanistickou bibli procital /ne cetl stranku po strance/ tak mi přišlo že spíše podopruje "víru" v sebe sama a podporuje nejsilnejsi jedince ve svém konání v ramci urcitych "pravidel". S tím absolutně souhlasím. Já jsem tím kdo dělá rozhodnutí a jsem tím, který je může ze vteřiny na vteřinu změnit protože se mi chce /bez ohledu na okolnosti/. Víra je v dnešní době přežitek. Upínat se k něčemu co nemá své opodstatnění mi přijde hraničící s nějakou mozkovou poruchou. A bible ? Jak můžu věřit nečemu, co si člověk, potažmo církev upravovala během historie lidstva dle svých potřeb ?! Bůh nesestoupil z nebe a nedal hotovou knihu - na tady mas bibli, neopravovat a mazej. Jsou to výtažky z knih ?apoštolů? /opravte me jestli se mýlím/ a to byli taky lidé. A je ověřeno, že spousta svitků nebudou moci nikdy použít, protože by šli proti základním církevním zásadám /které mimochodem taky nastavil člověk z masa a kostí/ a velké množství svitků již neexistuje. Bible je dle mého názoru spíše něco na způsob bajek a pověstí /aneb na každém šprochu pravdy trochu/ - tak trochu kniha historie aka Hollywood "natočeno dle pravdivých událostí" A závěr? Vys*at se na jakoukoliv víru. Protože pokud jsi natolik slabý, že se musíš upínat a věřit v jinou moc která ti pomůže, tak je mi tě opravdu líto a v dnešním světě to budeš mít hoodně těžký. Citovat
TheSkunk Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Mimozemšťani existujou -----------> viz. Halo Citovat
rockyzz Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Mimozemšťani existujou -----------> viz. Halo Jedno slovo - LOLp Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.