GyroX Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Teoreticky ano...ale nevíš v který části disku to udělá tech 80 giga..zda od začátku disku nebo veprostřed....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirAnthony Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Dobrý den, jsem relativně nováček, ale potřeboval bych prosím radu. Podle návodu zde jsem instaloval neoriginální 250GB HDD, vše funguje na 1, jen mám technický dotaz. A to, zda jde přes počítač zkopírovat data(savy) ze starého na nový? Zkoušel jsem přes XPort360 uložit data ze starého disku, ale většinou se ke konci program ukončí s chybou. Data ale mám v compu, jen né asi všechny. Pokud dám starý disk do konzole, Xbox na něm už nevidí žádné data. :-( Při tom tam ale jsou (to může být ale nějaká ochrana, protože při instalaci nového jsem musel zadávat i SN konzole) Jak tedy mohu překopírovat savy ze starého na nový prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 (upraveno) Ahoj všem, poraďte mi prosím, mám xbox 360 4GB, sehnal jsem hdd 2,5 WD 160GB BEVS. Jelikož mám FAT verzi xboxu nechce se mi kupovat originální rámeček na připojení hdd, bude to fungovat i když hdd připojím přes usb jako externí disk? A ještě poprosím jestli by někdo nemohl nahrát soubory nutné pro předělání hdd všechny linky jsou mrtvé. Díky za ochotu. Ještě prosím poraďte jaký firmware použít na 160GB jestli 120GB nebo 250GB. Upraveno Září 21, 2015 uživatelem mafian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato1168 Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Caute som tu novy. Budem si brat xbox 360 4gb na akciu od operatora. Mam doma disk 160gb ktory som podla navodu v tejto teme upravil. Chcem sa spytat ci je potrebne pri formatovani zadavat seriove cislo. Niekde som cital ze disk sa formatovat nemusi a bude fungovat bez problemov co sa mi nezda. Dalsia vec ktora ma zaujima keby tam zadam to seriove cislo ci nedostanem potom ban. To nechcem riskovat. A ten ban je iba na live ucet a da sa pouzit potom iny alebo sa nebude dat uz vobec prihlasit na live? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Pokud jej pripojis jao externi HDD, tak pak je to naprosto jednoduche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Otázkou je, zda to chceš připojit jako interní do volného slotu přímo v konzoli, nebo jako externí úložiště přes USB. Pokud přes USB, pak je to velmi jendoduché, disk si naformátuješ přímo v konzoli a je to zcela legální bez jakéhokoli rizika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 19, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Ovšem jako ext. USB HDD z něj využije kapacitu max. 32GB :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato1168 Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Chcel som to ako interny disk mam uz aj ramcek. Keby ho dam ako externy tak mozem vyuzit max 16GB podla toho co som nasiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 To uz není pravda, dnes muzes vyuzit 2TB z externiho HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Ano, dashboard 17349 (release 30/4/2015) přidává podporu pro ext. USB HDD kapacity až 2TB, ale ... ... nelze na něj instalovat hry z placek ... pokud je na něm uložená digitální verze hry a ta má nějaké add-ons, Xbox je hledá pouze na interním HDD Doporučuju si přečíst komentáře a zkušenosti uživatelů ZDE, ona ta podpora velkých HDD není asi úplně dotažená do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Aha, ja to nijakdetailne nezkousel, ja mam 250GB HDD v konzoli a to mi bohate stacilo. Navícani nemam externi HDD :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 tak beru zpet, na externi HDD lze ukládat jak stazene hry z Live, tak tam instalovat hry. vse funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Zkoušel jsi instalovat hru z DVD? Pokud to funguje, tak museli od toho updatu (viz. můj předchozí příspěvek) ještě něco změnit, každopádně by to byla příjemná změna. A zkoušel jsi třeba i nějakou hru na více DVD, z nichž jedno je DLC, instalovat na ext. USB HDD? Tzn. případ, kdy se obsah musí nacházet ve složce "Content"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pascalino Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Prosím o radu. Dnes jsem do xboxu 360 S 4G vložil HDD 360G v kontejneru. Zřejmě nebyl original XBOX. po zapnutí se xbox aktualizoval. po restartu zmizela veškerá data z původní jednotky 4G, veškerá nastavení a profily. data na flash zůstala. Původní uložište hlásilo nenaformátováno a formátovat nešlo. po nastavení účtu live připojeno, hry na flash fungovali, ale neuložily se. Po vyndání disku již nejde zapnout Xbox. pípá a nic....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Prosím o radu.Dnes jsem do xboxu 360 S 4G vložil HDD 360G v kontejneru. Zřejmě nebyl original XBOX. po zapnutí se xbox aktualizoval. po restartu zmizela veškerá data z původní jednotky 4G, veškerá nastavení a profily. data na flash zůstala. Původní uložište hlásilo nenaformátováno a formátovat nešlo. po nastavení účtu live připojeno, hry na flash fungovali, ale neuložily se. Po vyndání disku již nejde zapnout Xbox. pípá a nic....................... zkus odpojit vsechny kabely, vyjmout ten HDD, zapojit kabely a zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pascalino Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 několikrát odpojeno........po připojení zdroje a zmáčknutí start tlačítka a eject pouze zapípá a nic................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 odešel ti 4gb nand cip v xboxu , jedine vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pascalino Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 nejdříve byl problem jen s s 4G uložištěm přímo v xboxu a z usb flash slo hrát, ale po vypnuti, vyndani disku a zapnutí začal nahlas hučet větrak. po vypnuti už nejde vubec zapnout jen při zmáčknutí start tlačítka pipne a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 jj, proste odešel 4gb cip, kde je jak system pro xbox, a zaroven je tam i uloziste na savy,profily atd. jedine možnost opravy je vymena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pascalino Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 kde kdy zakolik..... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 no oprava vyjde kolem 800kč +- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pascalino Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 to není tak hrozný a kde???? a kdyyyyy já blbec nakoupil děckám na vánoce 8 her a dojebu celej xbox...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 delá to DRAK3GO, tady z console fora, napis mu pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pascalino Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 napis mu pm ???? co? promin moc se tady neorientuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 pm - soukromá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.