PodFuck3r Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Zdravím,mám takovej problémek....měl jsem přez 3000 crds ale admini mě občas dali upomínku nebo napomenutí(většinou bych snad řek že i zbytečně) a proto mě občas smazali nějaký kredity a uš sem byl v mínusu přez 305 crds. no a teď o co de: Prosím DOBROVOLNÍKY o poslání kreditů,abych nebyl na mizině a měl aspoň něco v zásobě,čim víc tim samozdřejmě líp! :D jo a jestli by měl někdo problémy že je to z rozporu pravidly o obohacování se.... tak to tak není,ptal jsem se marka 2080 a ten mě to schválil!!! takže jestli mě někdo něco pošle budu mu moc vděčnej!!!!!! díky všem kdo mě alepoň malinko pomůže!!! jo a pokud mě někdo něco pošle tak mu nebudu odpovádat na PM protože PMka stojí nějaké crds,a momentálně sem v té kryzi takže si chci našetřit! takže pokud mě někdo něco pošle automaticky mu děkuju touhle cestou v tomhle topicu ,DÍKY!!!!! nedělejte mi z toho prosím chat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Myslim, ze do zacatku by ti to mohlo stacit, takze LOCK. Koneckoncu mas moznost si kredity i vydelat - treba zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=42726 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts