PodFuck3r Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Zdravím,mám takovej problémek....měl jsem přez 3000 crds ale admini mě občas dali upomínku nebo napomenutí(většinou bych snad řek že i zbytečně) a proto mě občas smazali nějaký kredity a uš sem byl v mínusu přez 305 crds. no a teď o co de: Prosím DOBROVOLNÍKY o poslání kreditů,abych nebyl na mizině a měl aspoň něco v zásobě,čim víc tim samozdřejmě líp! :D jo a jestli by měl někdo problémy že je to z rozporu pravidly o obohacování se.... tak to tak není,ptal jsem se marka 2080 a ten mě to schválil!!! takže jestli mě někdo něco pošle budu mu moc vděčnej!!!!!! díky všem kdo mě alepoň malinko pomůže!!! jo a pokud mě někdo něco pošle tak mu nebudu odpovádat na PM protože PMka stojí nějaké crds,a momentálně sem v té kryzi takže si chci našetřit! takže pokud mě někdo něco pošle automaticky mu děkuju touhle cestou v tomhle topicu ,DÍKY!!!!! nedělejte mi z toho prosím chat!
metuj Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Myslim, ze do zacatku by ti to mohlo stacit, takze LOCK. Koneckoncu mas moznost si kredity i vydelat - treba zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=42726
Recommended Posts