Fryel Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Moje prví hra byla hmm Burnout Legends jako ISO a jako první UMD (:D) Tekken: Dark Resurrection :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 1.need for speed most wanted když sem kupoval psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 1UMD byli 2: Tony Hawk Project8,Medal of Honor Heroes a prvni ISO/CSO: Tony Hawk Uddeground 2 remx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Moje první na UMD byla Wipeout pulse a ISO Worms a God of War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Moje první ISO byla GTA VCS,.. Hry sem nekupoval protože 5 dní po koupi už bylo flashnutý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Prvni hra byla Fire Up, hral jsem to po WiFine s kamosema, flash nemam, protoze jdem z PSP presel na iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orsor1468625451 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 1.UMD byl Harry Potter a Fénixuv rad a jako prvni ISO po flashi: Assassins creed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 20, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Umd žádná, koupil jsem flashlý a při předávání mě nechal otestovat Motorstorm:Arctic Edge :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 UMD: The Simpsons Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 UMD:NFS Undecover ISO :COD Road To Victory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 já dostal daxter edition..takže Daxter :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 UMD: Syphon Filter: Dark Mirror ISO: GTA: Liberty City Stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CocacolaCompany Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 UMD : žádné (okamžitě nahozen plugin na vypnutí UMD kvůli výdrži baterie) ISO/CSO: Soul Calibur: Broken destiny Doteď podle mě nejlepší bojovka na psp a mám u ní nahráno přes 150 hodin (sice jsem se už potom honil jenom za achievementama ale pořád mě to bavilo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 moje prvni umd co sem zdarma dostal k 3k byl tekken 6 a k tomu new psp sem si rovnou koupil ratchet a clank sm (skvela hra,ratcheta parim i na ps2) a the simpsons game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 UMD:mam jeste nepouzitou ctecku :) ISO:Naruto ultimate ninja :) pekne udelana hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 UMD : Mortal kombat ISO: NHL 07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Final Fantasy VII: Crisis Core...skvělá pařba, ale teď už bohužel dohranáa tak leží někde na dně šuplíku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atavarecek Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 UMD: God of War - Chains of Olympus ISO: Patapon (hraju ho pořád) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Repper Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 moje byla NHL07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Moje první UMD hra bylo GTA:Liberty City Stories,Druhá PES 2008 a třetí EveryBodys Golf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 moje prvni byla na UMD need for speed undercover :-D a iso asi Soulcalibur nebo jak se to pise :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tajdvo Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 ISO hry jsou lepsí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 ISO hry jsou lepsí a ty si asi pěknej retard že ?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radka Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Prosím o radu, koupila jsem synovi psp k vánocům,,konečně se mi podařilo se zaregistrovat a koupit dvě hry, které jsou nyní uložené na media go v knihovně, ale vůbec nevím jak je stáhnout do psp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 a co napsat jaký máš PSP? a až máš stáhlí hry v Media Go tak je tahem přetáhni v MediaGo na připojený PSP přes USB,a ony by se měli nahrát do PSP,a pokud je v Media Go nevidíš tak jdi do dokumenty/media go/download (neb o tak ňák) a tam máš složky s tvýma hrama a ty dej do Tento PC/vyměnitelný disk X/psp/GAME - kdyžtak napiš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.