Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 první kterou sem hral byla asi Tekken Dark Resscuration a první stažena hra byl Pes09 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 moje první UMD bylo daxter (PSP mam z aukra takze to bylo s tim) a ISO N+ (mimochodem moje nejoblibenejsi hra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregi Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Tekken Dark Resurrection...zatim moje prvni a jedina gamesa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Moje prvni hra byla need for speed carbon za 1500Kc ale musel sem ji reklamovat.... trocha historie http://console-forum.net/showthread.php?t=12014 byl sem totalni lama ale je to uz rok a pul z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Moje 1. hra byla killzone liberation zacatek me bavil ale jak sem se dostal do 2 chaptru nebo co to je teseni ze hry opadlo je to totiž strašně těžká hra a to je asi jediný co jí de vytknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 UMD:F1 Grand Prix (mal som to ktomu pribalene) ISO:God of War .....asi najlepsia hra co som na psp hral :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Tak moje prvni hra byla Tekken Dark Resurrection ....... co jinyho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 GWO(v balení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Moje první hry co je koupil v akci 2+1 byl Tekken Dark Ressurection, Medal of Honor Heroes a Fifa street 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Moje první UMD bylo Burnout Dominator který teď prodávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 moje prvni hra byl mortal kombat. ale dlouho sem u toho nevydrzel. pak sem paril ratcheta a z toho sem byl zklamanej. protoze ho parim uz od malicka. a nejlepsi hra byla podle me god of war. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 GTA Vice City Stories - BOMBA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 moje prvmí UMD hra byla Monster Hunter Freedom 2 za ty peníze to byla dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 moje první hra byla Virtua tennis 3 a GTA VCS obě dvě jsem kalil strašně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Chicken Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Tak moje první hra byla GoW:Chains Of Olympus...a ještě pořád:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Tak moje první hry byly tekken a GTA VCS:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejdzin Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 UMD.Daxter:) Iso.Fifa World Cup Geramny 2006 nebo jakej rok:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THAWHIT Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Moje první gameska byla NFS:pro street (byla už v balení) a měl jsem z ní nádhernej pocit :). Úplně jsem čuměl že něco tak malého zvládá takovou grafiku :wohow:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Taky se pridam. Moje uplne prvni hra na psp byl NFS Carbon a Sega Rally a hned nasledovalo GTA Vice City. Ale asi jen ten CARBON me nadchl natolik, ze je permanentne v PSP (ted uz jen jako original iso :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 GTA LCS, netřeba nic dodávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Moje první bylo SSX ON TOUR,protože ISO nešlo dohrát do konce žádné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 kdyz sem si kupoval pred rokem a pul psp tak sem ktomu dostal NFS:most wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Moje první gameska byla NFS:pro street (byla už v balení) a měl jsem z ní nádhernej pocit :). Úplně jsem čuměl že něco tak malého zvládá takovou grafiku :wohow:. grafiku co ma nfs by zvladlo i NDS prvni hra moje byla gta vcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 jelikoz jsem nikdy nemel UMD a hned po koupi SLIM sem si stahl prvni hru : WORMS 2 :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Musim jeste dodat, ze mam jeste jednu PRVNICKU. DJ MAX PORTABLE 2 -> je to PRVNI ISO opravdu kruta hra, ktera mi dala zapomenout i NFS CARBON... :psp::psp::psp: Guitar Hero nemusi spechat, ma tu ale konkurenta :psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.