balda2 Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 mam tento fw a nefunguje mi web broswer vzdy vyhodi BSOD (setting information is corupted .... zmacknete kolecko) a psp se zaseknea pomuze ho jen vypnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 mam tento fw a nefunguje mi web broswer vzdy vyhodi BSOD (setting information is corupted .... zmacknete kolecko) a psp se zaseknea pomuze ho jen vypnoutV PSP dej Restore default settings. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda2 Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 V PSP dej Restore default settings. OOO dekuji pomohlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4DD M4XX Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 jo, už je to tam... ale co je chyba 8002014C?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 No k.u.r.v.a. 5 za sebou :roll: :roll: To je fakt něco... :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 sou tu i lepsi rekordy, ale nechme je si tady spolu chatovat, stejne sem nikdo jiny nepise :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4DD M4XX Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Taky bych se chtěl menovat Acne, zní to líp než Uhry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Chtel bych se zeptat jestli by jste mi doporucily si nechat 3.03 OE-C a nebo si to mam dat 3.10 OE-A'? :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Chtel bych se zeptat jestli by jste mi doporucily si nechat 3.03 OE-Ca nebo si to mam dat 3.10 OE-A'? :?: Také se ptám. Dneska jsem si dal po béčku céčko a přemýšlím o desítce. Ano či ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Chtel bych se zeptat jestli by jste mi doporucily si nechat 3.03 OE-Ca nebo si to mam dat 3.10 OE-A'? :?: Také se ptám. Dneska jsem si dal po béčku céčko a přemýšlím o desítce. Ano či ne?? No nekdo stim nesouhlasi,ale myslim ze je urcite lepsi 3.03 OE-C(muzes menit XMB,atd...)...Je stabilnejsi a rozjedes na nem hry,ktery treba me osobne delali na 3.10 OE-A problemy...Ale je to jenom na vas za skousku nic nedate...vzdycky to muzete hodit zpet...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 No mě na 3.10OE-A jede uplně všechno co chci, prakticky jediný co nejde měnit jsou ikonky a to mi zas tak nevadí....Záleží na osobní zkušenosti, někdo to flashne a nejdou mu kvuli nějakýmu nastavení hry, to se může stát i u 3.03OE-C...A že by byl stabilnější to nevim, nikdy se mi nestalo že by psp "spadlo" jinak než mojí vinou :)Na 3.10 jdou zase lépe PSX hry... ..žádný problémy s tim nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 JJ já mám taky 3.10OE-A' a zatím mi šlo úplně vše!A nikdy mi to nespadlo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 caute lidi mam 3.10 OE A a chci prejit na 3.10 OE-A' musim naformatovat MS???diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 caute lidi mam 3.10 OE A a chci prejit na 3.10 OE-A' musim naformatovat MS???diky Nemusis...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts