dexter111 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Já osobně používám nějaký starý šunty,co jsem kdesi vyhrabal. Kvalita zvuku naprosto k ničemu ale stačí to :) Do budoucna ale asi koupim tyhle Kossy http://www.alza.cz/prenosna-sluchatka-koss-porta-pro-d93230.htm za tu cenu pomerně slušný. Hlavně se mi na nich líbí to, že je můžete tak poskládat že nepřekáží a nezabírají místo. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 pouzivam nejaky obycejny kossy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 použival jsem SENNHEISER CX500 dokud sjem si je nerozbil ted používám nějaký PHILIPSky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Koss Plug... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Koss porta Plug a Philipsy nwm jaky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromy55 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 mám naky levny od sony a vubec nedrzev v usich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
handik Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Sennheseir cx 460 mám pocit, sluchátka hrajou fajn. Kdysi jsem chtěl porty, ale jsou vážně přebasovaný , takže teď pokud dražší, tak jedině senny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 ja mam philipsky a staci mi to-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Já mám Koss Spark Plug a SkullCandy Hesh:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 já mám tyhle celokovové špunty Vivanco, při ceně 280,- Kč naprosto špičková sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Ja mam ty Koss Porta Pro a hrajou pekne, na hlave je clovek skoro neciti, pac nic nevazi a ani ho nikde netlaci po nekolika hodinovem poslechu. Co mi vadi jako cloveku co driv mel spuntova sluchatka je fakt, ze slysim vsechny ruchy z okoli a v autobuse to na nejakou tissi hudbu urcite neni. ;) Jinak cena supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Skullcandy Smokin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Koss Porta Pro a nemuzu si stezovat. Asi nejlepsi sluchatka, co jsem kdy mel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Jakýsi AIVA HP-CN6 , ale jsou celkem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Já mam toto http://www.supergamer.cz/product_info.php?products_id=40056&utm_campaign=zbozicz&utm_source=zbozi bose in ear je to kvlita:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 ...to máš fakt sluchátka za dvaapůl hadru na poslouchání MPtrojek ? Tak to je fakt síla :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 jinak ja pouzivam Philips SHP1900 a sem nadmiru spokojen :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 hombre 71 pre rokemsem za ně dávál kolem 3000kč a sou fakt supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 3000 za sluchatka?? tak to by se mi nechtelo davat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 ...no jako pořádný uzavřený sluchátka k nějaký hi-fi aparatuře, poslouchat na tom vážnou hudbu z SACD nebo minidisků - tak prosím, ale za špunty mi to přijde fakt moc. To už nemluvím o (ne)kvalitě MP3 a jiných hudebních formátů založených na kompresi. (už vidím jak se do mě pustí nějaký zastáce OGGu :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 5o Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 mal som porta Procky...neviem vyzeral som v nich ... xD ...som ich pozical otcovi len ten mi ich musel v ESP stratit :roll:...(tak som dostal Razer Piranha Gaming Communicator...strasne z nich bolia usi...inac kvalita..) a teraz mam na psp Koss Spark Plug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Koss Porta Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 hombre_71 napsal: ...no jako pořádný uzavřený sluchátka k nějaký hi-fi aparatuře, poslouchat na tom vážnou hudbu z SACD nebo minidisků - tak prosím, ale za špunty mi to přijde fakt moc. To už nemluvím o (ne)kvalitě MP3 a jiných hudebních formátů založených na kompresi. (už vidím jak se do mě pustí nějaký zastáce OGGu :-)) Nesud, kdyz nevis. Muze na nich poslouchat FLAC... Navic pokud bych bral HiFi a SACD vazne, tak bych si k tomu teda koupil lepsi sluchatka, nez za 3k.. Navic, pokud jsi zvukofil, tak by jsi mel i elektronkovy zesilovac a ne ty shity, co jsou u nas k dostani. A posledni slovo - ony ty nahravky stejne nejsou nahrane v takove kvalite - zvukari na to kaslou, takze je pak prakticky uplne jedno, co mas za soustavu a v cem to mas nahrane, kdyz v lepsi kvalite to proste neni ani nahrane.. Vetsina dnesnich nahravek se flaka, vaznou hudbu tu neposloucha moc lidi a stare nahravky jsou na spatnych, zastaralych nosicich, takze tam ta kvalita jiz take neni dobra (aby jsi mohl rozlisovat, zda je to v mp3, ci v SACD). Pochopitelne je blbost na tom poslouchat mp3 s 64kbps, to pak je vazne lepsi usetrit ten litrik, ale tady jde spis o to, jak mu sednou - v autobuse/metru/vlaku, tam stejne nerozeznas jestli ta hudba je ve 128kbps, nebo v 512/VBR.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Sennheiser CX 500 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48920 jenom v bílé barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Apple sluchadla k iPhonu :lol: výmečně když nevim kam sem dal ostatní Sennheiser CX 500 když je zima :D pod kulich, anebo když nemužu najít PX 200 Sennheiser PX 200 převážně používam tyto ;) perfektní zvouček :angle: Icemat Syberia White doma k poslechu hudby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.