Xmatrix Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Jakou sestavu repraku by jste mi doporucili na xbox 360??. Samozřejmosti je opticky vstup. Pište mi svoje návrhy co mate doma nebo co jste viděli.... piste kdyz tak rovnou linky at se muzu kouknout pokud teda vite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 já si asi dneska budu kupovat tuhle sestavičku: http://www.galaxie.name/index.php?clanek=logitech-z-5500-digital výhodou je Optika, dekodér DTs atd....dám pak vědět, kdyžtak, jaká je spokojenost, či ne ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 já si asi dneska budu kupovat tuhle sestavičku: http://www.galaxie.name/index.php?clanek=logitech-z-5500-digitalvýhodou je Optika, dekodér DTs atd....dám pak vědět, kdyžtak, jaká je spokojenost, či ne ) Jako chlape musím říct že ti dost závidím tyhle repra, jako s těmahle reprama ani nejde bejt nespokojen, s tímhle zvukem bych na sebe poslal celej panelák :D ....škoda že na ně nemám prachy mno...dej vědět jak hrajou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 my máme domácí kino jde to nejak propojit protoze vetsina her ma dolby digital 5,1 takze by to byl masakr napr gow 2 nebo BF bad company Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 prosim prispevky k dotazu diky jo kino jde pripojit ale pres optical pouze aby jsi mel 5.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Skus nějakou sadu receiver + sloupy + centr a surroundy nebo domácí kino (DVD+repro) Podívej se na www.audioexpert.cz ... hodně tam doporučují sestavy Heco Victa Hodně záleží na tom kolik chceš investovat jestli 5.000,- nebo 15.000,- řekni max. cenu a určitě bude vyhledávání snazší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Jako chlape musím říct že ti dost závidím tyhle repra, jako s těmahle reprama ani nejde bejt nespokojen, s tímhle zvukem bych na sebe poslal celej panelák :D ....škoda že na ně nemám prachy mno...dej vědět jak hrajou :) tak už mám repráčky doma a musím říct, že zatím úžasný... jelikož je ale večer, tak to nemůžu moc ohulit :D .... zítra odpoledne po práci jim dám ale hodně pokouřit u nějakýho filmu v HD a hlavně si hned zahraju Battlefield Bad Company :D Jednoznačně doporučuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 tak já tady takové malé nevedu.....mám doma domácí kino od JVC 750 W :) klasické sloupovky :) a jsem velmi spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Tyto Logitechy nejsou špatné, ba jsou super - ale ja bych si je nekoupil k vuli ceně! Zy nějakých 7tis se mi to nezdá! Navíc jsem si za obdobnou částku sehnal receiver+dvd player+repro od Yamahy a to je asi někde jinde! Nevýhodou těchto "pc" sestav je příliž velký důraz na Bass effect / reflex. Doporučuji opravdu s citem ubrat bass volume - jelikož zážitek není o tom, že duní půl bytu, ale čistý a ostrý zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sramek1111 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Už delší dobu používám k ozvučení Logitech z-5500 plus připojeny navíc dvě stereo repra z hifi a jsem spokojen myslím že to je to nejlepší co si může člověk pro multimediální věci dovolit. Skvělá hudba,filmy,hry atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.