Susi_San Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 Zdravim, pokoušel jsem se o flashnutí. Vyrobil jsem si tu vychytávku na přečtení klíče mechaniky, ale za boha to nemůžu rozchodit. Když se snažim o přečtení klíče,tak mi to vždycky vyhodi chybu,že klíč je nejspíše vadný. Klíč mi to sice nějakej vypíše, ale ve statusu klíče je napsano "bad". Postupoval jsem podle návodu ve všech směrech. Nemůže to být treba špatnym typen tranzistoru? Citovat
Guest costha Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 Zdravim, pokoušel jsem se o flashnutí. Vyrobil jsem si tu vychytávku na přečtení klíče mechaniky, ale za boha to nemůžu rozchodit. Když se snažim o přečtení klíče,tak mi to vždycky vyhodi chybu,že klíč je nejspíše vadný. Klíč mi to sice nějakej vypíše, ale ve statusu klíče je napsano "bad". Postupoval jsem podle návodu ve všech směrech. Nemůže to být treba špatnym typen tranzistoru? Muze to byt cokoliv spatne. Od spatnyho pajeni, pres spatnej tranzistor, po nedodrzeni postupu. Taky to tam jednoduse nemusis mit dostatecne pridelany na tom tistaku... Jak rekl Xbooster, kdo tomu nerozumi by se do toho nemel sxxt... Citovat
lubo012 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 Dá se použít i na mechaniku Philips na Xbox Elite tento flash? Citovat
Domi_CZ Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2010 Stačí mi na výměnu mechaniky jen Key ? LiteON --> Benq Citovat
McLareniak Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2010 Zdravim, pokoušel jsem se o flashnutí. Vyrobil jsem si tu vychytávku na přečtení klíče mechaniky, ale za boha to nemůžu rozchodit. Když se snažim o přečtení klíče,tak mi to vždycky vyhodi chybu,že klíč je nejspíše vadný. Klíč mi to sice nějakej vypíše, ale ve statusu klíče je napsano "bad". Postupoval jsem podle návodu ve všech směrech. Nemůže to být treba špatnym typen tranzistoru? Urob si toto a mas po probleme. http://xboxscena.sk/forum/showthread.php?t=18 Ja to pouzivam uz dlho a hned od zaciatku ziadny problem Citovat
Anubis1 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2010 Moc tomu nerozumim a tak se ptam. Je to zapojeni funkcni na vsechny mechaniky? Citovat
McLareniak Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 ANO!!! Ja to pouzivam a funguje OK. Je to connectivity kit s key extractorom, ale homemade. Connectivity kit = napajenie mechaniky, aby si ju nemusel napajat z xboxu Key extractor = pomocka na vycitanie kluca pre Liteon 74850c Citovat
Jeremy__Jones Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2010 Dobře jsem asi jsem blb a lama ale prostě nechápu pár věcí , k čemu potřebuji převodník (k získání nějakého klíče) dobře to bychom měli ale k čemu potřebuji ten klíč? na internetu jsem našel návody na flash bez použití převodníku, mám novou originál liteonku a chci sní jen přečíst pálený tituly, stejn ě si dobrý věci koupím original ale nechci zase koupit něco co mi nesedne, moc děkuji, zvladnu to udělat sám ale v převodníku vidí´m zatím velkou překažku, můžete mi dát někdo help, moc děkuji Citovat
foruman Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2010 To je jednoduchý, na internetu vidáš update firmware! Od verze 1.4/5 si umí flasher vytahnout klíč z firmware sám, zatím-co na první flash (z origo fw) potřebuješ klíč mechaniky vytáhnout. Spočívá na tom celá ochrana, bez klíče ti nebude brát mechanika hry a budeš z toho mít pouze drahej přehravač audio/videa... Citovat
piskotek Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2010 zdravím, mám mechaniku 74850C (se žlutám kabílkem, dle navodu) a chtěl bych se zeptat zda je možné v domácích podmínkách tuto mechaniku flashnout na nejnovější FW, pokud ano co budu potřebovat? Citovat
fr0x Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 "for 83850C v1 drives, no extra hardware is needed, only a SATA connection." Nevim jestli mam v1 nebo v2 (byla vyrobena v June 09), ale jde to tedy i bez toho převodníku? Díky Citovat
Vyhulmismas Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2010 to fr0x: Ano mělo by to jít, mám taky Lite-on vyrobenou June 09 (GTA IV stories + xbox pack). Poznáš to podle toho jestli tě to pustí dál. Dělal jsem Flash podle návodu na Jugleflasher.net (je sice v angličtině, ale velice podrobný a ideální pro takové lamy jako jsem já). Akorát bych poprosil o dvě rady, zaprvé jestli nevíte kde stáhnout nejnovější neoficiální firmware pro Xbox (tady je na první straně 1.5, ale někde na netu jsem četl, že už jsou i novější) a za druhé mohl by jste mi prosím někdo objasnit jak je ten krok s Liteon Erese, nechápu kdy mám vytahnout kabel a zase zandat, respektivě vypnout/zapnout xbox, pokaždé se mi vrátí jiné číslo (00- když je vypnutý, anebo 50, anebo 7F) někde psali, že je to možná základní deskou v PC, je to možné? Předem děkuji za odpovědi. PS: pokud se mi ten flash podaří, tak se pokusím sepsat návod podle kterého jsem postupoval. Citovat
Haluska Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2010 Tady máš většinou aktualizovaný nejnovější iXtreme : http://www.devilsps3.centelia.net/ixtreme/ Erase děláš v DOSu ? Tady je to možná popsaný nejlíp : http://www.tiaowiki.com/w/Flash_XBOX_360_Lite-on_DVD_drive_with_spoofed_firmware#Step_2:_Erase_Lite-on_DVD_drive_firmware_.28.7E4_minutes.29 Tak a teď piš :D:D Citovat
.::DirtyKing::. Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2010 Ahoj. Dneska mi známej bude dělat flash, tak se chci jen zeptat pro ověření: Info co mám na štítku na mechanice: Mechanika: Lite-On DG16D2S HW: A0A2 SW: 74850C Pokud chápu, tak u této mechaniky už není potřeba nějaká vecičká na vyčtení dat z mechaniky, je to tak? Nebo je potřeba? Díky moc! Citovat
Domi_CZ Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2010 Ahoj. Dneska mi známej bude dělat flash, tak se chci jen zeptat pro ověření:Info co mám na štítku na mechanice: Mechanika: Lite-On DG16D2S HW: A0A2 SW: 74850C Pokud chápu, tak u této mechaniky už není potřeba nějaká vecičká na vyčtení dat z mechaniky, je to tak? Nebo je potřeba? Díky moc! Potřebuješ převodník je to napsaný na první strance Citovat
Haluska Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2010 Asi nejjednodušší a funkční převodník je tady : http://chris-fletcher.com/wp-content/uploads/2009/06/tx-probe-schematic.jpg A pokud chce kamarád dělat flash, mohl by umět i trošku elektra ;) Citovat
kokos28 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2010 Der USB Xtractor dient zum Auslesen des Drivekeys von Xbox360 LiteOn Laufwerken. Die Funktion ist dieselbe wie die vom 360 Xtractor Pro und Spear gebündelt in einem Produkt. Lediglich die serielle Schnittstelle RS232 ist nicht vorhanden. Die Kommunikation funktioniert wie gewohnt per USB. Ein USB Kabel ist im Lieferumfang enthalten. Features: USB Unterstützung unter Windows (Liteon Key dumping) OnBoard Read Button kompatibel mit der Maximus Xtractor Reader Software inklusive USB Kabel Sicheres und getestetes Design Lieferumfang: Maximus USB Xtractor co usb Maximus USB Xtractor jen tak se ptam Citovat
Roxtor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2010 Zdravim.. Bude mi stacit tenhle radic ?? chci to zkusit pres sata.. http://www.abi.cz/?cls=stoitem&stiid=6588&stiplname=sata-150-2x-1x-ide-ata-33-kontroler-pci-bus Diky Citovat
AnarkiSKW Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 přeně tenhle mam doma je k tomu jak stvořenej ma via čipset všude ho doporučujou funguje na 100 % Citovat
Roxtor Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 Parada :) .. a rozumim dobre postupu.. u toho liteon erase.. nejdriv mi vybehne tabulka kde mi napisou jestli jsem si 100% jisty.. potvrdim.. necham bezet.. a pak se objevi dalsi.. kde me to vyzve k restartu xka..to potvrdim a musim res. xko behem 1 sekundy ? Citovat
McLareniak Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 Ano. Ak mas urobeny connectivity kit tak staci dat OFF ON a je to. Ak nemas tak musis vytiahnut napajaci konektor z MB xboxu a to musis stihnut do 1 sekundy. Je to dost obtiazne.Najlepsie je si vyrobit connectivity kit napr tento http://img9.imageshack.us/i/connectivitykitbyemzet.jpg/. Pouzivam ho uz dlho a ani jeden problem. Suciastky som pozeral v GM electronic Molex - SVS5 - 0,308€ C - CK 100N/63V 5x0,038 - 0,19€ IO - MAX232CPE - 0,731€ R - RRU2k7 - 0,015 alebo 330R pre LED 15mA LED - LED 3MM 2MA/G - 0,054€ POWER, OPEN/CLOSE, GND LITEON - P-B170G x3ks - 3x0,231 - 0,582€ Stabilizator - LF33CV - 0,846€ Spolu: 2,837€ K tomu postovne,nejaky plosak, kablik zo starej COM mysi aj s koncovkou CAN9, nejaky hrot ako TX. Asi vsetko. Vysledna suma - podla mna 10 max. 15€ A ak chces pozri tu http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=11&t=14562 co napisal hakki Citovat
Roxtor Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2010 Ok :) .. diky moc :))).. no ja jsem byl u jednoho typka,ktery mi flashoval xbox.. uz drive.. a ten to udelal tak.. ze mel prodluzovak a tam mel tlacitko na vypnuti a zapnuti :).. Ale spis bych rekl.. ze s timhle je to sikovnejsi ve dvou :).. Kdyz nemam Connectivity kit :) Citovat
McLareniak Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2010 Ano moze to aj tak. Tento connectivity kit je aj zaroven KEY Extractor na vycitanie kluca z Liteon 748. Dalej je tam TL na OPEN a CLOSE mechaniky. Proste je to All in one Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.