Moki Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Tak se pochlubte. Na co jste za svojí herní DS historii nejvíc pyšní?:cheesygrin: Ať už to, že jste přehráli nějakou hru, nebo dokonce zprovoznily uvozovky v DSReaderu. U mě to bude asi N+. Šílená skákačka, ale včera se mi jí povedlo dokončit :) (EDIT). Ještě perlička - za tu dobu, co N+ hraju, mám přes 1800 smrtí. Když si vezmu, že umřu třeba jednou za 15 vteřin, tak to je celkem pěkný číslo :cheesygrin: EDIT2: To vypadá, že nikdo nejste na nic pyšnej :/ EDIT3: Tak to vypadá, že ste i pyšný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Dohranej Kirby SUper Stars Ultra, Mario Kart, cca pulhodky hrani Dementium The Ward,pak uz jsem to psychicky nevydrzel :wohow:,a jeste povedenej konvert v batchdpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Dementium The Ward, o tom mi kámoš řikal, ať to hraju v noci :D O čem to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Si to stahni a uvidis;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Já jsem už přejel NFS:Carbon,Littlest pet shop winter,Mystery Case Files MillionHeir,MySims Kingdom,Shaun the sheep,z Miragem jsme prejeli the legend of zelda:phantom hourglass,MySims Party. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Proffesor layton and the curious village dohranej bez pouziti hintu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Proffesor layton and the curious village dohranej bez pouziti hintu ;) Ten na mě taky čeká. Mám DSko nově a postahovaných asi 60 her, co vypadaj, že stojí za to, tak to kouskuju a hraju je tak po pěti :D Ale už se blíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Zprovoznění Opery na kombu Acekard 2 a EZ Flash 3in1 (s pomocí zahraničních fór, ale i přesto to byl mazec:D ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 NFS carbon,new super mario bros,metroid prime hunters dohrany v jedinej den a porizeni DSTT karty to mi taky trvalo asi pul roku:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Sem prejel: NFS Undercover, Tony Hawks Sk8t land, COD4,Shaun white snowboarding,My Sims Kingdom,Assassins Creed,Shaun the sheep :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Sem prejel: NFS Undercover, Tony Hawks Sk8t land, COD4,Shaun white snowboarding,My Sims Kingdom,Assassins Creed,Shaun the sheep :D Si dobrej ja ted projizdim Mario&Luigi Partners in the Time a vypada to docela na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 sem dohral Warioware touched a ted posledni dobou stridam Pokemony diamond se vsim moznym jo a u Phoenixe wrighta uz mam posledni epizodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Nejvetsi uspech? cca 10h pareni v kuse nez jsem dohral hru TIME HOLLOW. Navic to je hra s neskutecnym psycho pribehem, kde si zahravate s osudy lidi a vlastne s CASEM... Fakt me to dostalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Sem pred zaverecnym bosem v Chrono Trigger. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Prejel sem zeldu za 3 dny :D (s Lentilkem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xilla001 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Mne se povedlo odemcit u pokemonu eventy na originalce. Takhle to zni jako nic moc, ale pokud vim, nikdo predemnou to na svete nezvladl. :-) Tenhle archievement je ale uz par let starej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 xilla: Hele moc nerozumim co jsi v tech Pokemonech odemcel :) Vysvetli trochu pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Jestli sem to dobře pochopil, tak tam odemknul itemy, díky kterejm se daj chytit Legendy, který jinak nezískáš a ty Eventy se odemykaj většinou v USA a JAP. Unás nic takovýho neni. Akorát vim že jeden kluk to dělal na BGA hry, ale pmocí notebooku a úpravy savu v hexeditoru. Ale když se to jinak získat nedá.. I Cheat je dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Nejspíš Super Mario Bros., kterej jsem prošel. Pak dohrátý pokémoni, Zelda... nic moc, ale na to, že hraju jen ve škole, to ujde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Kompletní CoD 5,Metal Slug 7 na Medium a v Moorhuhnu překonání skore 1100 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Nruto ninja destiny dohrano na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 pro mě dohrány všechny 3 NDS díly castlevanie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 pro mě dohrány všechny 3 NDS díly castlevanie :)Já mám NDS nově a zatím jsem jel jen 3tí, kde jsem zkončil... Na začátku :D Lighthouse, u toho kraba :) Až bude čas, možná to zase zkusím :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 dohranej Layton 1, úžasná hra už aby byla ta dvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Největší úspěch je pochopit a pařit úžasnou Mario a Luigi RPG 3 Jap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.