Lada.jur Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Je to parádní jak každej píše že paří na monitoru nebo malý tv a v obyváku má vlastní 100cm telku. Sakra to je tady , ale těžce pracujících lidí,to bych teda nevěřil.Jsem asi chudák, ale peníze dám asi na jiný účely.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 ja hraju u sebe v pokoji na Lcd tv Samsung LE32A656 full HD 82 cm.Spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braintkent Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 SE máte ja parim na crt TV u ketry nejdou vydet zadny slova :D a to vyhlazovani no coment jinak uhloprika 55cm LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 ja SAMSUNG LE32B450 uhlopricka 82 cm .nemuzu si ji vynachvalit je drsna.na xboxu se sni drsne pari[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 SAMSUNG SyncMaster 2443bw (24'', 1920x1200 (fullHD, 1080p) cena asi 7 litrů) Tento monitor moc nedoporučuju pokud budete chtít napojit Xko přes analogový vstup, protože možnost nastavení obrazu je malá, (podporuje posunutí, roztažení jen do šířky, a ještě bych občas potřeboval to stáhnout víc, ale prej už jsem na minimu, o stažení obrazu na výšku si mohu nechat jen zdát) a tlačítko AUTOSET, nevím jak je programované, ale vždycky obraz jen maximálně rozesere (sry za to slovo) Jinak kvalita obrazu suprová, kdyby tak šlo nějak upgradovat program v tom monitoru, aby šel obraz více přizpůsobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Mam Samsung 2494HS 1920x1080 a supr a ani nvm na co bych obraz roztahoval, AUTOSET mi funguje bez problemu, a zkousel si treba HDMI - DVI ? Sem max spokojenej za ty penize to stálo jinak 2443bw ma uhlopřičku 1920x1200 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maras1984 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 mam Samsung syncMaster 2032BW jedu pres vga kabel a zatim to staci ale uvazuji o koupi lepsiho monitoru samsung 2333HD tak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 to Hambman, Díky, nevim jak se mi tam ta 1600 dostala, už to mám opravený:-D Jinak HDMI, DVI jsou digitální vstupy, a tam už obraz nijak neupravuješ, neroztahuješ, tam už to není potřeba. když to přiopjíš přes VGA kabel (analog) tak obarz musíš seřídit jako na starym CRTčku, různě ho posunout, zarovnat na střed. Pokud máš monitor s Xboxem propojen přes HDMI, nebo DVI konektor tak ti Autoset nefunguje bez problemu, ale nefunguje ti vůbec, protože v takovém režimu je úplně zbytečný a tudíž vypnut. Pokud máš tu možnost, zkus si monitor napojit přes VGA kabel, a zmáčknout autoset, schválně, jestli ti to bude dělat ty samé koniny jako mě btw, ten obraz se tváří normálně, po autosetu, ale když vlezu do nastavení a začnu obraz posouvat, tak je vidět že sem na monitoru neviděl třeba i 3 CM obrazu, který mi autoset uříz... naštěstí jsem ho locknul, takže když se na něj přehmátnu tak mi to nic neudělá a ještě, 2443bw má vzadu dva vstupy, DVI a VGA, a páč už mám do DVI zapojený stolní PC, tak na Xbox zbyl VGA konektor (Obráceně ani nemám možnost to zapojit, ptž nemám HDMI->DVI kabel a že bych se rovnou zeptal, když si koupim ještě kabel HDMI->DVI, a zapojim ho do monitoru (Obraz) a zvuk vyvedu tím kabelem do toho druhého velkého konektoru, (Ten multi= Component,Composite a VGA), kde vyvádím zvuk přes Cinche, bude mi to fungovat? jestli třeba Xbox nebude obraz pouštět signál jen do HDMI, když tam uvidí monitor, a na ten druhej konektor se vyprdne, takže bych byl bez zvuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 U sebe v pokoji na CRT Sharp xD Úhlopříčka asi 55, ale je to barevný a šlape to tak co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Zde je moje :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Hraju na starý CRT Thomson, úhlopříčka asi 70cm a OK. ... Ale občas si zajdu k bráchovi a tam je FullHD LCD (značku teď nevím :roll: ), úhlopříčka asi 80cm a to je teda jiná káva 8) ... Musím nasyslit korunky a potom FullHD plazma Panasonic 106cm je moje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 LG Flatron W2261V - Full HD 22". Jsem nadmíru spokojenej, neumím pařit nikde jinde než u stolu a na židli. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Ja hraju na SAMSUNG LE37A336 94cm uhlopříčka a jsem spokojeny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 LG Flatron W2261V - Full HD 22". Jsem nadmíru spokojenej, neumím pařit nikde jinde než u stolu a na židli. :) no kdyz se rozvalim na postel s bezdrat ovladacem (mam LCD GoGen uhlopřička 82) tak si na to boleni zad ze zidle vzpominam jen matně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Mám ještě Samsung TV 66" LCD a hrál jsem tak půl roku na ní. Buďto jsem byl celej přeleželej, nebo mě bolelo za krkem, takže jsem se radši vrátil k bolavému zadku u stolu. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Mám ještě Samsung TV 66" LCD a hrál jsem tak půl roku na ní. Buďto jsem byl celej přeleželej, nebo mě bolelo za krkem, takže jsem se radši vrátil k bolavému zadku u stolu. :P 66" NEBO 66 cm protože to je skoro jak v kine:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Projektor Epson EMP-TW680, úhlopříčka asi 90-100" a sem plně spokojen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 IBM 22" (CRT monitor) a muzu rict jedine screw you LCD! ty barvy se nedaji absolutne srovnavat ani na dnesni dobu Projektor Epson EMP-TW680, úhlopříčka asi 90-100" a sem plně spokojen :D chtel bych videt tvuj ucet za elektrinu jestli paris jako ja :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Philips 32PFL5403D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Ja na 18 mesiacov starom LCD Philips 42". Teraz by som rad prijal novinku PHILIPS 46PFL9704, vitaza EISA Award 09-10 :cheesygrin: Spotreba 104W. http://www.p4c.philips.com/files/4/46pfl9704h_12/46pfl9704h_12_pss_slk.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Benq E2200HD,Full HD+HDMI kabel+PS3 a na nic si stezovat nemuzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 No tak mam na ceste todle:http://lcd-monitory.heureka.cz/samsung-933hd/specifikace/ za 3000kč takze jsem docela spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhofir Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Já hraju na Philips Ambilight fullHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates85 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Já pařím na samsungu LE37A615 a jsem maximálně spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Panasonic VIERA TX-P42G10E, 106 cm full HD plazma a Asus VK266H, 26 palcu LCD monitor, full HD. Spokojenost :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.