lukyadio Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Bajky barda bedleho nebo nak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Bajky barda bedleho nebo nak tak Ty jsi je četl??? Co na ně říkáš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyadio Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 jo celkem slusny proste j.k.rowingová akorát mi na tej knížce nekdy stve vzdy po bajce ty spisy brumbala nemusely by bejt tak dlouhy celkem slusna bajka je ta jak sou tam ty trzeny a ten rytir jak dou k tej fontane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Kdo chytá v žitě ;) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 mě by se zcela určitě líbilo kdyby zfilmovali knížku MLÁDÍ V HAJZLU. Je to vlastně pět dílů a přečetl jsem to několikrát.Hrozně se mi to líbilo, ale pochybuju že by to někdo zfilmoval protože je to plný vulgarismů a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 mě by se zcela určitě líbilo kdyby zfilmovali knížku MLÁDÍ V HAJZLU. Je to vlastně pět dílů a přečetl jsem to několikrát.Hrozně se mi to líbilo, ale pochybuju že by to někdo zfilmoval protože je to plný vulgarismů a podobně jj taky jsem to cetl hlavne 1-2dil super dilu je myslim 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpion9 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 rozhodne Ztraceny skvet v podzemi hale nemate nekdo linky ke stazeni stalkera filmu nebo online ? strasne moc bych to chtel sem velikej fanda hry 1 sem dohral 64 a Clear sky hraju po 18 proste nej hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpion9 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Stalker je už dlouho zfilmovanej, jen pozor je to vcelku dost náročnej film. rozhodne Ztraceny skvet v podzemi hale nemate nekdo linky ke stazeni stalkera filmu nebo online ? strasne moc bych to chtel sem velikej fanda hry 1 sem dohral 64 a Clear sky hraju po 18 proste nej hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 jo a ještě Stopařův průvodce po galaxii-vím že je jednička, ale chtělo by to další 4 díly, bohužel si myslím, že je očekávám zbytečně... :( (kdo nečetl, ať přečte, protože jsou fakt good ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Já moc nečtu, ale z toho co už jsem přečetl se rozhodně přidám k názoru zfilmování Ztracenýho světa v podzemí a to klidně obou dílů ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Ahoj lidi Semhle piště jakou knížku byste chtěli vidět přepacovanou do podoby filmu. Mě osobně by se velmi líbili ENDEROVA HRA od Orsona Scotta Carda a pak NONSTOP od Aldisse. Kdyz jsem videl nazev tematu, jako prvni me napadl NONSTOP. Vlezu dovnitr a prvni prispevek je NONSTOP. Fakt uchylny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Hobit - tuhle knizku bych fakt rad videl v provedeni na filmovem platne.. ale chtel bych aby ji zpracovali na 3 dili, aby to tam bylo co nejrozsahlejsi. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 ja nějak nečtu nevím klidně říkejte že sem divnej ale prostě mě nikdy nějak knížka nezaujala jediné co sem tak přečetl byly Rychlé šípy klukovská knížka kterou má snad každej čet sem ji tak pře 10ti rokama jinak sem si nějakou občas rozečetl ale po 10ti stránkách sem ji odložil protože mě žádná nezaujala tudíž nějak nemůžu posoudit jaký film by se mi líbil a poslední dobou se stejně ani na filmy nedívám ale z toho co sem tak začal číst a nedočetl tak bych chtěl jako film asi Hobbita nevím proč sem to nedočetl i když me fantasy baví a fantasy filmy taky jako je Pán prstenů a podobně ale prostě asi tenhle film bych chtěl vidět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 na The Hobbit se už pracuje..bude mít dva díly :)..první by měl být v roce 2011, další 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 na The Hobbit se už pracuje..bude mít dva díly :)..první by měl být v roce 2011, další 2012 Pokud vím, mělo by to být jakoby pokračování Pána prstenů ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 AlexXx :D..ty asi o světě LOTR moc nevíš co ? Hobit se odehrává před trilogiíí Pána Prstenů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Já robot Isaka Asimova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 ja bych rad viděl přepracovanou podobu filmu do knížky "alpha dog" a ve filmu bych rad viděl knížku "golden bridge rest" newim od koho to je měl sem to jenom pujčeny od kamoše ale musim říct že je to jedna z nejlepšíh knih ktere sem viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mtfucker Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Když jsem nekdy neco četl tak jsem to četl povinně .. Takže bych byl pro boba a bobka.. :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 jediný co čtu je tohle fórum, a ten film by byl nekoukatelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VinceCZ Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Nevím jak vy, ale jsem velký fanda povídek od Kulhánka. Sice jsem moc Hitchkokových hororových sketčů neviděl (a když tak hodně dávno), ale u Kulhánka by mohlo být něco podobného. Dokáže skvěle nabudit hororovou atmosféru v knížce, nevím, jestli by někdo dokázal tu atmosféru zfilmovat. Kupříkladu "Tak tedy Heil Hitler, ty svině", nebo "Smrt je nejlepší lékař". Tak třeba ukázka z druhého jmenovaného: “Ty děti..!” ozvalo se hystericky z hlubin. “Sou tady všude...” “Aha,” oddechl si Slintavka, “ty se tam daly snad čekat, ne? Ale je jich škoda,” pokračoval, když Alf dál mlčel, “já už na ně taky myslel. Bejt tady o měsíc dřív a mít s sebou pořádnej mrazák nebo něco takovýho... Jo...! Víš ty, co se dá dneska trhnout na takový mladý ledvině? Nebo na vočích, modrejch? Pche.” Odplivl si Charl rozladěně. “A voni si tam jen tak klidně hnijou a žerou je ryby!” . . . “A, Charle? Víš... Teď už tu žádný voči nejsou, Charle.” trhavě zachroptěla mlha. Právě kvůli tomuhle nemohl už dlouho spát; dokud jsou oběti anonymní, dá se s tím ještě nějak vyrovnat... . . . “Sem zase na palubě,” ozvalo se po několika minutách naplněných jen drnčivým oddechováním přepouštěcího ventilu. “Ty krabice jsou těžší, než jsem si myslel... Mám je přivázaný k opasku u břicha..., tak tak lezu, ale...” Mezery mezi větami se stále protahovaly. “Víš, Charle, mám... mám takovej pocit, že se tu něco změnilo, víš, sem zase u těch dětí. Che! Ten proud je snad silnější a silnější, víš, voda je teď jako gumová, ledově gumová, a takový ty závoje jemnýho bahna mě vobtejkaj jako letadlo v aerodynamickým tunelu... Ty děti sou tady blízko, hned za voknem, blizounko, stačí si tam posvítit, na ně... No jo. Voni se na mě za tím sklem koukaj..., za tim sklem...” Alfův hlas přešel do kvičivého šepotu, ale betonovým poklopem šílenství v něm, neprorazilo nic jiného, žádný pocit, nic..., snad jen bublavý smích, který už nemá nic společného s lidmi, a natož s jejich veselím. “Sou všechny srovnaný jako v kině v první řadě. Vlastně, che, dyť se na mě nemůžou, koukat! Dyť nemaj voči! To je vidět dost dobře. Sou kousínek vode mě. Hned za sklem... No aspoň je tou baterkou nevoslňuju, Charle, co myslíš? Ale některý dokonce votáčej hlavičky. Charle, myslíš, že bych je moh' vopravdu voslnit? To bych nechtěl... Hm..., ale to by se spíš votáčeli na druhou stranu, ne? Jako vode mě pryč, ne? Ty jejich hlavičky vypadaj jako zelený balónky na pouti. Vlásky jim tak vlajou... Ne, ty se mi nelíbíš, ty vošklivej chlapečku!” Hladina šílenství ve skřehotání a pochechtávání z hlubin brutálně stoupala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 vsichni kdo si preji mladi v hajzlu jako film (ja k nim patrim) asi potesim http://www.imdb.com/title/tt0403702/ osobne mam jenom obavy aby se to povedlo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 "Říkali mi šulíne" Byla by to děsná blbost XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marinada Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 andělé a démoni-jako šifra mistra leonarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.