Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 5

Falifaxis

Recommended Posts

tak to by bylo pekne divny, ze s macetou chodit muzes a se zbrani ne....pravda pro pomalejsi hrace by bylo vyhodnejsi se pri zamerovani pohybovat, ale pro ty zdatnejsi je to podle me uplna zbytecnost :roll:

btw: laserove zamerovani zacalo od PS2 rovnou i s lepsi grafikou, protoze by ji PSone neutahla :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak to by bylo pekne divny, ze s macetou chodit muzes a se zbrani ne....pravda pro pomalejsi hrace by bylo vyhodnejsi se pri zamerovani pohybovat, ale pro ty zdatnejsi je to podle me uplna zbytecnost :roll:

btw: laserove zamerovani zacalo od PS2 rovnou i s lepsi grafikou, protoze by ji PSone neutahla :)

Jo, tak jsem to myslel. Ja nejsem hardcore RE profik, hral jsem jen RE4 a bavilo me to, ale nejsem expert a ani xbox nemam dlouho, takze pro nas pomalejsi by to proste bodlo. Takhle se na me zene horda zombiku a ja musim stat jak pribitej. Kdyz kousek poodbehnu a zkusim znova zamirit, tak me dozenou driv, nez to stihnu.

Odkaz ke komentáři

Docela dobra parbicka... az na to ovladani , sem si musel trochu zvykat ale potom sem si to 100%... paradni grafika a po trochu zvyku i hratelnost me utvrdila v tom ze to bude pecka... To ze se pri mireni nebeha a lze strilet jen ve stoje to proste kresimu patri...

Mam xko asi 14dni a tohle byla moje prvni nextgenova hra (zatim demo ) co sem na nem hral a musim rict ze me to bavilo :D a dokonce sem si uz dal i oba bossy...

(jen me stve u toho kata ze je to casove omezene nikdy ho nedodelam - vzdycky priletne vrtulnik s rpg-ckem a je konec :( )

Odkaz ke komentáři

Na téhle hře se mi moc líbí grafika ,ale to je asi tak zhruba všechno

atmosféra - žádná

zombíci - žádní ,nácí černoši zfetování mě neberou

resident evil - ten nevím jestli je to 4ka nebo 5ka je to skoro to samé ,ale néé vlastně je to 5ka ,protože 4ka byla mnohem lepší a aspon nákou atmosféru měla....

pro mně totální zklamání ,plnou hru si stáhnu ,protože doufám že se pak něco změní aspon to prostředí k lepšímu....je to děs.Ale je to můj názor ,vím že moc lidem se toto líbí ,ale mě to nebere...

dávámtomu demu 50% za grafiku!a za značku Resident Evil!:)

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
úžasná hra závorka nevíš co říkáš :D

je to úplně krásný stejně krásný jako byla 4 s kámošem jsme oba levely přešli už asi 10x.

já 4 nikdy nehrál ... ale 5 je příšerná ... jestli nebude u plné zlepšení ... bude to pro mě nejhorší hra roku 2009 a nic ji nepřekoná :lol: ... to ovládání je prostě otřesné ... to radši nahodit místo těch hrdinů modely maria a luigiho .. a místo zombíků želvičky ... to bych si i klidně zahrál protože ti zombíci lítak jak hadroví panáci u želviček by to vypadalo líp :lol:

Odkaz ke komentáři

Můj názor : Toto je nejhorší díl z série a je to fakt bull shit jako prase xD A na to abych to měl za 8hodin dohraný se mi ani nevyplatí takovou socku stahovat/kupovat. :cheesygrin::cheesygrin:

EDIT : Leny myslim si ze zbytecne moc machrujes ze ostatnim rikas pomalejsi hraci, ale hlavne ze ty si ten zdatnejsi a pri zamerovani se hybat nepotrebujes xDDD

Odkaz ke komentáři

Já nevím co pořád máte stím mířením za chůze, náhodou mě to tak vyhovuje, jinak osobně si myslím že RE5 bude pecka, jen mám trochu strach z toho že se musím starat o tu babu, apoň že umí střílet a není jak Ashley z RE4, a pokud se vám RE5 nelíbí tak tak si to nekupujte/nestahujte a pořád to neřešte....

Jen aby nedošlo k nedorozumění. Jméno te baby udělaly podle mě, ne já nick podle ní:D, sem na telku čučel jak sem tam viděl Sheva:D:D.....

Odkaz ke komentáři

Hehe... Tohle není hra pro lámy, jako je dneska zvykem... Rád bych uvítal víc hardcore titulů, u kterejch se zapotíš... Teď se hodně, ale fakt hodně potim a skoro topim u Silent Hillu 5. Jsem rád, že Capcom a Konami se držej svýho... RE a SH rulezzz. Peace

Odkaz ke komentáři

Ani moc ne:)Ted pařím zrovna Silent Hill 5 ,na resiho ani moc ne stříleček mám doma dost:)A ten cover systém??To si radši zahraju Gow 2:cheesygrin:
jj jasny,taky sem o tom cetl,ale ja sem fanda takze je to proste pro me povinost dohrat,ale jinak me to bavi jako:D to je jaky kdyby ses ptal vasniviho fanouska sparty,jestli ji fandi:)
Odkaz ke komentáři

jj jasny,taky sem o tom cetl,ale ja sem fanda takze je to proste pro me povinost dohrat,ale jinak me to bavi jako:D to je jaky kdyby ses ptal vasniviho fanouska sparty,jestli ji fandi:)

Jo to chápu ,já si taky určitě rád zahraju ,ale asi tak nějak jak si řekl ty jsem fanda série od resiho jedničky ,takže spíš povinost a budu doufat že během hry příjdu na to že to až tak špatné není..:)

Odkaz ke komentáři

Zdravim, taky už vás od toho bolej ruce?:-D ja nevim kdo vymyslel to ovladani ale ja nez nekam uteču, buď umřu ja, nebo ta buchta:( nejde nějak nastavit sprint bez držení analogu??:bash:

Jinak hra maximální, na velký Full HD televizi je to v noci přehnanej zážitek:))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu