Leny Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 tak to by bylo pekne divny, ze s macetou chodit muzes a se zbrani ne....pravda pro pomalejsi hrace by bylo vyhodnejsi se pri zamerovani pohybovat, ale pro ty zdatnejsi je to podle me uplna zbytecnost :roll: btw: laserove zamerovani zacalo od PS2 rovnou i s lepsi grafikou, protoze by ji PSone neutahla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 tak to by bylo pekne divny, ze s macetou chodit muzes a se zbrani ne....pravda pro pomalejsi hrace by bylo vyhodnejsi se pri zamerovani pohybovat, ale pro ty zdatnejsi je to podle me uplna zbytecnost :roll:btw: laserove zamerovani zacalo od PS2 rovnou i s lepsi grafikou, protoze by ji PSone neutahla :) Jo, tak jsem to myslel. Ja nejsem hardcore RE profik, hral jsem jen RE4 a bavilo me to, ale nejsem expert a ani xbox nemam dlouho, takze pro nas pomalejsi by to proste bodlo. Takhle se na me zene horda zombiku a ja musim stat jak pribitej. Kdyz kousek poodbehnu a zkusim znova zamirit, tak me dozenou driv, nez to stihnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 tak to jo no....hele doporucuju ti zahrat si to od jednicky...pak poznas ze je to lehky :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 tak to jo no....hele doporucuju ti zahrat si to od jednicky...pak poznas ze je to lehky :)... asi uz bych si nezvykl na grafiku, prestoze RE je v tomhle vzdycky hodne prulomovej. ale uz je to nejaka doba a my hraci jsme zhyckany :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 tak neni to tak hrozny....jako hrat se to da :) ja ted treba jedu RE1 na fast run a grafika mi vubec nevadi...je to proste starsi hra a ja sem nato celkem i zvyklej....fakt aspon zkus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Dalsia overrated hra, ktora ziska + hodnotenia koli svojej znacke :) To ovladanie je skutocne zle, hoci je uplne rovnake ako v RE4, bohuzial toto je 2009 a ovladanie v hre si predstavujem aspon take ako v uzasom Dead Space :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Docela dobra parbicka... az na to ovladani , sem si musel trochu zvykat ale potom sem si to 100%... paradni grafika a po trochu zvyku i hratelnost me utvrdila v tom ze to bude pecka... To ze se pri mireni nebeha a lze strilet jen ve stoje to proste kresimu patri... Mam xko asi 14dni a tohle byla moje prvni nextgenova hra (zatim demo ) co sem na nem hral a musim rict ze me to bavilo :D a dokonce sem si uz dal i oba bossy... (jen me stve u toho kata ze je to casove omezene nikdy ho nedodelam - vzdycky priletne vrtulnik s rpg-ckem a je konec :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Na téhle hře se mi moc líbí grafika ,ale to je asi tak zhruba všechno atmosféra - žádná zombíci - žádní ,nácí černoši zfetování mě neberou resident evil - ten nevím jestli je to 4ka nebo 5ka je to skoro to samé ,ale néé vlastně je to 5ka ,protože 4ka byla mnohem lepší a aspon nákou atmosféru měla.... pro mně totální zklamání ,plnou hru si stáhnu ,protože doufám že se pak něco změní aspon to prostředí k lepšímu....je to děs.Ale je to můj názor ,vím že moc lidem se toto líbí ,ale mě to nebere... dávámtomu demu 50% za grafiku!a za značku Resident Evil!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 úžasná hra závorka nevíš co říkáš :D je to úplně krásný stejně krásný jako byla 4 s kámošem jsme oba levely přešli už asi 10x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 úžasná hra závorka nevíš co říkáš :Dje to úplně krásný stejně krásný jako byla 4 s kámošem jsme oba levely přešli už asi 10x. já 4 nikdy nehrál ... ale 5 je příšerná ... jestli nebude u plné zlepšení ... bude to pro mě nejhorší hra roku 2009 a nic ji nepřekoná :lol: ... to ovládání je prostě otřesné ... to radši nahodit místo těch hrdinů modely maria a luigiho .. a místo zombíků želvičky ... to bych si i klidně zahrál protože ti zombíci lítak jak hadroví panáci u želviček by to vypadalo líp :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 o to jde je to super jako nejhorší hry roku 2k9 bych měl lepší kandidáty. jinak s ovládáním problémi nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reavers Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Můj názor : Toto je nejhorší díl z série a je to fakt bull shit jako prase xD A na to abych to měl za 8hodin dohraný se mi ani nevyplatí takovou socku stahovat/kupovat. :cheesygrin::cheesygrin: EDIT : Leny myslim si ze zbytecne moc machrujes ze ostatnim rikas pomalejsi hraci, ale hlavne ze ty si ten zdatnejsi a pri zamerovani se hybat nepotrebujes xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Já nevím co pořád máte stím mířením za chůze, náhodou mě to tak vyhovuje, jinak osobně si myslím že RE5 bude pecka, jen mám trochu strach z toho že se musím starat o tu babu, apoň že umí střílet a není jak Ashley z RE4, a pokud se vám RE5 nelíbí tak tak si to nekupujte/nestahujte a pořád to neřešte.... Jen aby nedošlo k nedorozumění. Jméno te baby udělaly podle mě, ne já nick podle ní:D, sem na telku čučel jak sem tam viděl Sheva:D:D..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Hehe... Tohle není hra pro lámy, jako je dneska zvykem... Rád bych uvítal víc hardcore titulů, u kterejch se zapotíš... Teď se hodně, ale fakt hodně potim a skoro topim u Silent Hillu 5. Jsem rád, že Capcom a Konami se držej svýho... RE a SH rulezzz. Peace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 chjo do vydani zbyva jeste nekolik dni,se tesim co vy????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 chjo do vydani zbyva jeste nekolik dni,se tesim co vy????? Ani moc ne:)Ted pařím zrovna Silent Hill 5 ,na resiho ani moc ne stříleček mám doma dost:)A ten cover systém??To si radši zahraju Gow 2:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Ani moc ne:)Ted pařím zrovna Silent Hill 5 ,na resiho ani moc ne stříleček mám doma dost:)A ten cover systém??To si radši zahraju Gow 2:cheesygrin:jj jasny,taky sem o tom cetl,ale ja sem fanda takze je to proste pro me povinost dohrat,ale jinak me to bavi jako:D to je jaky kdyby ses ptal vasniviho fanouska sparty,jestli ji fandi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 jj jasny,taky sem o tom cetl,ale ja sem fanda takze je to proste pro me povinost dohrat,ale jinak me to bavi jako:D to je jaky kdyby ses ptal vasniviho fanouska sparty,jestli ji fandi:) Jo to chápu ,já si taky určitě rád zahraju ,ale asi tak nějak jak si řekl ty jsem fanda série od resiho jedničky ,takže spíš povinost a budu doufat že během hry příjdu na to že to až tak špatné není..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Tak full verze už je dnešním dnem na torrentech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Tak full verze už je dnešním dnem na torrentech :-) Říkej si blesk......Tady se to dá už stáhnout např. s RP.com..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Tak už to hraju:) Těch bastardů je tam nějak moc, přiznávám-mohli tam dát pohyb při míření, chybí to tam, každopádně to du votočit:D Peace!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 mne se ta hra nelibi,ale nevim proc proste se mi nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Mě se třeba nelíbí Gears of War.. Každýho názor:) někdo má rád tamto, někdo zase tohle:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 No ty vole :D to je strašnej mazec! Strašně mě to baví,grafika na výkon Xka dokonalá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Zdravim, taky už vás od toho bolej ruce?:-D ja nevim kdo vymyslel to ovladani ale ja nez nekam uteču, buď umřu ja, nebo ta buchta:( nejde nějak nastavit sprint bez držení analogu??:bash: Jinak hra maximální, na velký Full HD televizi je to v noci přehnanej zážitek:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.